michalgad1
New member
אורני עוד שאלה בעניין החמוצים...
אחרי פאשלת המגבת עשיתי נאגלה נוספת שנזללת בקצב מסחרי.. האם התמיסה שבה שוהים החמוצים כדאית למיחזור כלומר יש יתרון בשימוש חוזר בה או שממש לא וצריך להכין תמיסה חדשה לנאגלה הבאה ??( לא מחמת קמצנות אלא לא יודעת אם היא על תקן שאור לחמוצים...)
החצי כל כך נהנה מהם שהציע להשתמש בצנצנת כבשמים להבדלה....הוא ממש מסניף אותה!
אחרי פאשלת המגבת עשיתי נאגלה נוספת שנזללת בקצב מסחרי.. האם התמיסה שבה שוהים החמוצים כדאית למיחזור כלומר יש יתרון בשימוש חוזר בה או שממש לא וצריך להכין תמיסה חדשה לנאגלה הבאה ??( לא מחמת קמצנות אלא לא יודעת אם היא על תקן שאור לחמוצים...)
החצי כל כך נהנה מהם שהציע להשתמש בצנצנת כבשמים להבדלה....הוא ממש מסניף אותה!