אורנוש-מה דעתך לגבי התיק של שילב

mevav1

New member
אורנוש-מה דעתך לגבי התיק של שילב

היקר??? הוא באמת שווה כל גרוש? או שזה בולשיט? או שאולי כדאי לקנות תיק רגיל וזהו????? ותגידי יא נקניקה,מתי כבר נפגש???.יש ימים כאלה יפים..ממש חבל שלא נפגשנו. תודה מאמי ויום טוב, מירב.

ornaok

New member
מירבי, את מתכוונת לתיק "דרך"?

אם את ב אדם מאד מסודר ולא נוהגת לסחוב איתך את כל הבית - התיק יוצא מן הכלל! הוא מאורגן כל כך חכם וכל כך נכון, שזה ממש תענוג. אבל בשבילי הוא קטן מדי. אני סוחבת את כל העולם. חוצמזה אני בכלל לא דומה לנקניקיה אלא לקציצה (אני כל כך שמנה שזה לא יאומן!) ואת צודקת - חייבים להפגש כבר!

גמני גמני רוצה (לא תיק, מפגש)

רק תגידו מתי ואיפה . ומהר, לפני שאני צריכה לחזור לעבודה.

mevav1

New member
אורנוש תודה מאמי ובאשר למפגש,מתי

שבא לכן,רק תגידו מתי ורוב הסיכויים שזה אפשרי. ואורנה,באשר לקציצה,אצלי קציצה זה למי שהיא סתם כזאת ונקניקיה זה יותר ברמה
ומה..לא רזית עדיין??????. גם אני עדיין לא רזיתי ונראית כמו תותח מינימום
ממש מזעזע איך שאני נראית. טוב,אז תפשילי שרוולים ואמרי מתי בא לך להיפגש. חוץ מזה,אכפת לך לתת לי במסר את הטל' שלך בבית???? אז שוב תודה ו...מצפה ומחכה למי למי למי...לאורנה ולליריל'ה שלי

גם אני רוצה מפגש

לפעמים אני משתגעת בבית כבר. אורנה, אותך אני מתה לראות ומירב רוצה גם לפגוש במירב. אז בואו נארגן משהו, בא לכן?

בנות בנות בנות אני ניסיתי לארגן

מפגש היום. ואף אחת לא נענתה להזמנתי. אל תגידו שלא ניסיתי. ולמרות שאני הריונית בשבוע מוקדם יחסית אשמח להצטרף. טל

mevav1

New member
אז יאללה,בואו נשנס מותניים ונתחיל

להזיז את המפגש. אבל אני ואורנה כבר אחרי לידה,אז אם תרצנה שנבוא עם האוצרות שלנו אני אשמח מאוד. בכל אופן,מתי ואיפה וקדימה לעבודה. אה ואל תשכחנה שאני אבוא עם הקטנה שלי,אז יהיה לי נוח בבוקר להפגש למי שיכולה. וגם אני רוצה לפגוש במירב
אז שנתראה בקרוב, מירב.

ornaok

New member
רזיתי?!?!

השמנתי!!!
יאללה - מפגש! אני בלי רכב כך שאני מעדיפה קרוב, איפשהו שאפשר להגיע באוטובוס מבת ים.

בדיוק היום גיליתי כמה אני דובה

הלכתי היום עם בעלי לקנות בגדים וגיליתי שאני ממש שמנה. איזה דיכאון. הבטן לא ירדה, התוח'ס נהיה ענק. פשוט קטסטרופה. דיאטה דחוף.

למעלה