נצל"ש לתומנה מהסימולטוא?בישבילי...
תמונה מטיסה שסיימתי זה עתהנצל"ש לתומנה מהסימולטוא?בישבילי...
אופסיתמונה מטיסה שסיימתי זה עתה
אל תחשבו שאני כל היום טס לי מול המחשב אני עושה משהו כמו טיסה לפעמים 2 או סתם טס עם מטוס קל עכשיו טסתי מההיטרו בלונדון לצארלס בפריס בזמן אמיתי ומזג אוויר אמיתי זה מטוס מסוג 767-200ER שבקושי רואים אבל מה שיפה זה המסלול מיד לאחר המראה אני אצלם עוד קצת צחקן קרא מסר אישי
777 אל על נחיתה בניו יורק מושלגאופסי![]()
זה כבר ממש יפה!!.777 אל על נחיתה בניו יורק מושלג
כל התמונות שאני מפרסם הן שלי
hi Omer777 אל על נחיתה בניו יורק מושלג
כל התמונות שאני מפרסם הן שלי
היי טיפ טיפhi Omer
i m in new york for a week now and it is not snowing at the moment only VERY low tempratures and strong winds have fun guys![]()
![]()
and Chag Sameach (no hebrew on this computer and i m too lazy for the virtual Mikledet)![]()
זה כלום...hi Omer
i m in new york for a week now and it is not snowing at the moment only VERY low tempratures and strong winds have fun guys![]()
![]()
and Chag Sameach (no hebrew on this computer and i m too lazy for the virtual Mikledet)![]()
ושכחתי טיפ_טיפ...זה כלום...
במקום שהיינו בשוויץ היה ביום רביעי בבוקר 9- מעלות צלסיוס !
מה בדבר זה???hi Omer
![]()
אין מסר. איפה הוא? .תמונה מטיסה שסיימתי זה עתה
אל תחשבו שאני כל היום טס לי מול המחשב אני עושה משהו כמו טיסה לפעמים 2 או סתם טס עם מטוס קל עכשיו טסתי מההיטרו בלונדון לצארלס בפריס בזמן אמיתי ומזג אוויר אמיתי זה מטוס מסוג 767-200ER שבקושי רואים אבל מה שיפה זה המסלול מיד לאחר המראה אני אצלם עוד קצת צחקן קרא מסר אישי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.