אורי

מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
תמונה מטיסה שסיימתי זה עתה

נצל"ש לתומנה מהסימולטוא?בישבילי...
אל תחשבו שאני כל היום טס לי מול המחשב אני עושה משהו כמו טיסה לפעמים 2 או סתם טס עם מטוס קל עכשיו טסתי מההיטרו בלונדון לצארלס בפריס בזמן אמיתי ומזג אוויר אמיתי זה מטוס מסוג 767-200ER שבקושי רואים אבל מה שיפה זה המסלול מיד לאחר המראה אני אצלם עוד קצת צחקן קרא מסר אישי

omer landau

New member
אופסי../images/Emo26.gif

אל תחשבו שאני כל היום טס לי מול המחשב אני עושה משהו כמו טיסה לפעמים 2 או סתם טס עם מטוס קל עכשיו טסתי מההיטרו בלונדון לצארלס בפריס בזמן אמיתי ומזג אוויר אמיתי זה מטוס מסוג 767-200ER שבקושי רואים אבל מה שיפה זה המסלול מיד לאחר המראה אני אצלם עוד קצת צחקן קרא מסר אישי
אופסי

צחקן2

New member
זה כבר ממש יפה!!.

777 אל על נחיתה בניו יורק מושלג
כל התמונות שאני מפרסם הן שלי
זה כבר ממש יפה!!.
ב"ה אני נורא מקנא בך !!. אתה אבל בן אדם נפלא!! תן כל יום 2-3 תמונות... . !. תודה מראש!! אני נורא אוהב את זה!!.

omer landau

New member
היי טיפ טיפ

hi Omer
i m in new york for a week now and it is not snowing at the moment only VERY low tempratures and strong winds have fun guys
and Chag Sameach (no hebrew on this computer and i m too lazy for the virtual Mikledet)
היי טיפ טיפ
קודם כל כיףףףףףףף לך תהני בניו יורק
אני לא כל הזמן משחק במזג אוויר און ליין יש כל מיני אפשרויות ככה שזה לא מדוייק וגם התמונה מלפני שבוע אין לי מושג אם ירד אז שלג איך בא לי לחזור לארצות הברית שוב

צחקן2

New member
אין מסר. איפה הוא? .

אין מסר. איפה הוא? .

מצב
הנושא נעול.
למעלה