אורי שיש קילקלתה את השם שלך

אורי שיש קילקלתה את השם שלך

נסעתי איתך במונית לפני מספר ימים ולא הפסקת ללכלך על ראש העיר ועכשיו אתה מצטרף אליו ובמחיר כזה זעום ככה מכרת את עצמך אני הצבעתי עבורך ואני מתבייש את הקול שלי כבר לא תקבל פעם הבאה

העובד

New member
אורי שיש

אורי שיש אדם שזכה בכסאו בזכות נהגי המוניות שלא ידעו לאיזה צרה הם נכנסים בבחירתו. מהר מאוד כל תושבי העיר יכירו את אורי ויבינו מה מטרתו

סליחה?

אני כבר שבועיים לא עובד. אז מתי נסעת איתי? וגם אם כן אני מעולם לא מלכלך על אנשים במכשיר הקשר כי אני יודע שיש עוד לפחות 80 נוסעים במוניות.

טוב אז טעיתי אז זה היה לפני שבועיים

או קצת יותר אורי אין לך מקום בקואליציה כזאת צא משם ומהר תהיה נאמן לדרך שהתחלת בה אמרתי לך אני הצבעתי בשבילך ואני מכיר עוד 10 איש שהצביעו עבורך ואין לנו כוונה להצביע בשבילך שוב אם לא תצא באופן מידי מהקואליציה

בקר טוב

אורי קם בבקר וראה שטוב יותר לנסות לקדם עינים ולא לשבת על הגדר הוא ניבחר לבצע משהוא והוא ראה את זה חבל שאת עדיין ממתין לרכבת שלא בא גבי לא ניבחר והוא גם לא פעיל בדבר איזה ניבחר......אבל אתה מגן ,שומר , יש לי הרגשה שאתה הרוחתה המון כשגבי היה ראש עיר מה קרא ניגמר....אין יותר

ימאי1

New member
ושוב - שקרים

מה יהיה סימבה ??? כל דבר אותו אתה מעלה כאן - מוכח בסוף כסתם אי דיוק בלשון המעטה!!! ניצחונו של מאיר וסיעתו בבחירות , כנראה העביר אותך על דעתך ואני מקווה מאד שבמהרה זה יעבור לך , תפנים את בחירתו של מאיר ותבחן בעין אובייקטיבית את התנהלותו . להזכירך שגם אני ששייך לסיעתו של מאיר , כאשר עלה נושא מינויו של מיקי לוי אמרתי את דעתי גם אם היא אינה תואמת את מהלכי העיריה\עיר

ימאי1

New member
נסיעתך עם שיש

סיפרת על נסיעתך עם שיש לפני יומיים במונית ומשזה הסביר לך שכבר שבועיים אינו עובד אז.... " טוב..לפני שבועיים..חודשיים.. מה חשוב הזמן....

סימבה הקטן

אני רואה שאני לא היחד שחושב כך אם כולם אומרים יש מקום לבדק בית החיים יפים יותר אם חיוך

העובד

New member
1 סימבה הגדול

סימבה ידידי שלום. אם כל הכבוד שהצבעת לאורי שיש לדעתי כל כוונתך לגרום נזק לעיר. העיר אילת אינה צריכה יועצים שכמוך שעל ידי הקלדה תמליץ לאחרים האם להיות בקואליציה או לא. טובת העיר חשובה יותר משיקולייך הפוליטים, וכולי תקווה שתתחיל לחשוב כתושב ולא כפוליטיקאי.

לעובד

אתה באמת עובד? בצחוק לעיניין שלנו העיר אילתגם אינה זקוקה ליועצים כמוך ודבר שני חמוד זאת זכותי להגיד מה שאני רוצה איפה שאני רוצה כמה שאני רוצה ועוד משהו בימים אלו אני מתבייש להיות תושב העיר

למעלה