אוריאנה תקשיבי לאחיך הגדול.

אוריאנה תקשיבי לאחיך הגדול.

העולם שאורב שם בחוץ מפחיד נורא לעומת זה שעל המסך אבל גם ברזולוציה הכי טובה, תמונה של שקיעה לעולם לא תשתווה לשקיעה אמיתית על חוף הים. מלנכוליה נשמעת כמו מלה נורא רומנטית אבל בואי לא נשכח שהמשמעות שלה היא עצובה (למרות שלעיתים היא מהולה בהנאה מסויימת). ופנטזיה תמיד תנצח את המציאות אבל רק באגדות היא הופכת למציאות. ומכתב שתקבלי אל המחשב שלך לעולם, אבל לעולם (!) לא יהיה מוכתם בדימעה או ידיף ניחוח מבושם. אז זוהי עצתי לך אוריאנה יקירתי תני צ`אנס לעולם האמיתי מי יודע, הוא עלול להפתיע אותך לטובה.

יפעת*

New member
אח גדול

אין מילים. אתה כל כך צודק, אבל אני לא חושבת שיש מישהו שמוותר על העולם האמיתי לטובת העולם הוירטואלי, ואני לא חושבת שצריך לעשות את הבחירה בינהם, טוב להיות לפעמים במקום לא כל כך מציאותי כל עוד זה לא פוגע בחיים. לפעמים יוצאים מכאן עם חברויות נהדרות לחיים, ואני לא מדברת דווקא על אהבות, ואין לי ספק שמכאן אנחנו יכולים ללמוד המון על החיים האמיתיים וגם על עצמינו מקווה שזה בסדר מצדך שהגבתי על משהו בודאי אישי שכתבת לאוריאנה יפעת

אוריאנה

New member
אחי הבכור ויפעת היקרה

אתם צודקים בתיאוריה. אבל לגבי דידי, העולם האמיתי שם בחוץ הוא חרא ומי שבאמת מכיר אותי יודע שזה נכון. המלנכוליה שלי לא היתה סתם אלא מסיבה מאד טובה (ואגב אלו שירים מגיל 17 אז זה בסדר לא?). וזהו יש צדק בדברי האח על כך ששקיעה על אמת יותר יפה משקיעה מדומיינת, אבל לי כרגע יש רק את המדומיינת ונכון שאני רוצה את האמיתית אבל ``זה מה יש ועם זה ננצח``. הויכוח הוא די עקר במקרה שלי. אבל תמשיכו להגיב זה עושה טוב לאגו...

למעלה