אורטופד אזרחי- האם כל בדיקה מחייבת

sabotageangel8

New member
אורטופד אזרחי- האם כל בדיקה מחייבת

הפנייה? הייתי אצלו כבר פעם אחת, הוא שלח אותי לעשות צילומים במכון "מאר" ואמר לי לשוב אליו עם תשובות. האם אני צריכה שוב לקבוע תור לרופא היחידה על מנת להביא הפנייה או שפשוט אני אלך עם התשובות אליו, ויקבלו אותי
זה ממש בעייתי להביא הפנייה בכל פעם.. חשוב, תודה.

idos2

New member
כן.

לרופא אזרחי צריך כל פעם טופס 103 חדש, לא אמרו לך את זה כשקבעת תור? כמובן שגם לצילומים את צריכה אישור תקציבי מתאים אם את רוצה שצה"ל יממן.

BabyFace33

New member
מה זאת אומרת שצה"ל יממן?

עד כה עשיתי צילומים במרפאת חוץ (סורוקה) ובמכון מאר ולא שילמתי עבור זה או משהו. זה לא אמור להיות ברור שצה"ל מממן? מה הכוונה לאישור תקציבי? בלע.. תודה

idos2

New member
זה ממש לא ברור.

אם היית מקבלת הפניה לצילום מרופא צבאי אז אין בעיה, אבל מכיוון שזה מרופא אזרחי אז על ההפניה אין התחייבות תקציבית של צה"ל לשלם עבור הבדיקה. תסתכלי על הטופס 103 שיש לך תראי שרשום שם "טופס זה מהווה אישור תקציבי לשירות המפורט בגוף הטופס בלבד". לכל בדיקה מעבר למה שהרופא יחידה הדפיס לך על גבי הטופס צריך לקבל אישור מתאים. נשמע לי מאוד מוזר שקיבלו אותך לצילום בלי שום טופס שצה"ל/קופת חולים מוכנים לשלם על זה ובלי לדרוש ממך תשלום.

זה לא תמיד ככה.

בס"ד לי למשל יש פגיעה רפואית תמידית (נכות צהל בשחרור) ויש למרפאה שלי בבי"ח אזרחי הסכם עם צהל שאם יש חייל שזה נגרם לו, הוא פשוט בא לתור, בלי הפנייה בלי כלום, וצהל אוטומטית משלם. רק לפני שבועיים עשיתי את זה, וצהל שילם גם על 200 הכדורים שקיבלתי, בלי למצמץ.

למעלה