אורחים נוספים הגיעו...

מצב
הנושא נעול.
אורחים נוספים הגיעו... ../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif

אורחים נוספים הגיעו...

הערב ב-19:00 יתארח הזמר דודי לוי ב-blogtv ויענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום רוק ישראלי.
ב-20:00 מגיע אסי עזר, המנחה החדש של "אקזיט" לאירוח Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להצטרף לשרשור השאלות בפורום התוכנית.
לוח השידורים שלנו ימשיך גם ב-21:00: יונתן רוזן, הלא הוא בן ויקוס מהסדרה "מיכאלה" מגיע לענות לשאלותיכם Live
הערב ב-21:00 תתארח הרפלקסולוגית אורלי אברהם בפורום אפילפסיה-תמיכה, ותענה לשאלות הגולשים. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. צפייה מהנה, השתתפות מהנה...

A r i e T

New member
נצל"ש

אורחים נוספים הגיעו...

הערב ב-19:00 יתארח הזמר דודי לוי ב-blogtv ויענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום רוק ישראלי.
ב-20:00 מגיע אסי עזר, המנחה החדש של "אקזיט" לאירוח Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להצטרף לשרשור השאלות בפורום התוכנית.
לוח השידורים שלנו ימשיך גם ב-21:00: יונתן רוזן, הלא הוא בן ויקוס מהסדרה "מיכאלה" מגיע לענות לשאלותיכם Live
הערב ב-21:00 תתארח הרפלקסולוגית אורלי אברהם בפורום אפילפסיה-תמיכה, ותענה לשאלות הגולשים. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. צפייה מהנה, השתתפות מהנה...
נצל"ש
היה היתה תחנה

צחקן

New member
לא לקרוא בזמן האוכל....

נצל"ש
היה היתה תחנה
לא לקרוא בזמן האוכל....
ב"ה היו היה לו פעם ג'וק,ג'וק אחד גדול, מגעיל.... היה הג'וק הולך בדרך, יש מתחת קר, או קיר.... יום אחד, בהיר נחמד, הלך הג'וק על קיר אחד. רצה לישון, בתוך ארון, אשר ליד, אותו קירון. פתאום בא איש אחד, ענק. מכה קטנה לג'וק, דפק. עם שפיץ הנעל בפינה, נמרח הג'וק כמו גבינה... היו היה, לו פעם ג'וק, גו'ק אחד, גדול, אדיר, היום הוא רק, עיסה עם מיץ, הכל בגלל אותו השפיץ....
... . מה הקשר? סיפורי "היו היה"... .

danielhope

New member
לי זה לא היה מפריע לאכול

לא לקרוא בזמן האוכל....
ב"ה היו היה לו פעם ג'וק,ג'וק אחד גדול, מגעיל.... היה הג'וק הולך בדרך, יש מתחת קר, או קיר.... יום אחד, בהיר נחמד, הלך הג'וק על קיר אחד. רצה לישון, בתוך ארון, אשר ליד, אותו קירון. פתאום בא איש אחד, ענק. מכה קטנה לג'וק, דפק. עם שפיץ הנעל בפינה, נמרח הג'וק כמו גבינה... היו היה, לו פעם ג'וק, גו'ק אחד, גדול, אדיר, היום הוא רק, עיסה עם מיץ, הכל בגלל אותו השפיץ....
... . מה הקשר? סיפורי "היו היה"... .
לי זה לא היה מפריע לאכול
קח בחשבון שיש אנשים שאוכלים חגבים...

A r i e T

New member
תנועה ערה בראש העין דרום

אורחים נוספים הגיעו...

תנועה ערה בראש העין דרום
מי זה מסתתר שם בין העצים?

A r i e T

New member
סוף כל סוף

תנועה ערה בראש העין דרום
מי זה מסתתר שם בין העצים?
סוף כל סוף
זכיתי לצלם G26 לרגע היה נדמה לי שאני עומד לפגוש את ה701 הגדול, אבל במבט מקרוב התברר שזה אחד מהאחים ה"צנועים" שלו. אז איפה חדי העין שיודעים מה מספר הקטר שבתמונה? (רמז: הקטר הזה לא כ"כ ותיק).

A r i e T

New member
קרונות להובלת אוויר?

סוף כל סוף
זכיתי לצלם G26 לרגע היה נדמה לי שאני עומד לפגוש את ה701 הגדול, אבל במבט מקרוב התברר שזה אחד מהאחים ה"צנועים" שלו. אז איפה חדי העין שיודעים מה מספר הקטר שבתמונה? (רמז: הקטר הזה לא כ"כ ותיק).
קרונות להובלת אוויר?
זה היה אחד המערכים הכי ארוכים שראיתי אי פעם של קרונות שטוחים, וכולם היו ריקים. לסיכום: אני יכול להמליץ למי שגר באיזור להגיע מדי יום לתחנת ראש העין דרום, בין 11:40 ל12:00. רוב התצפיות שערכתי בזמנים האלו מראות שאז עוברות שם רכבות.

A r i e T

New member
לא מזהים?

סוף כל סוף
לא מזהים?
קטר 615 כמובן. אביתר, יש פרטים מעניינים על הקטר הזה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה