אורגזמה והאגו הגברי

atomic kitten

New member
אורגזמה והאגו הגברי

"בעיה" שלי - אני לא גומרת מסקס - לא חדירה ולא אוראלי ולא שום דבר אחר. אני כן מצליחה לגמור לפעמים כשאני מאוננת לבד - אם כי זו פרוצדורה די מסובכת (אחת הסיבות שאני לא גומרת עם פרטנר)ואני צריכה להיות מאד מרוכזת בשביל זה. לי זה ממש לא מפריע - בכל מקרה אני בד"כ נהנית יותר מחדירה טובה מאשר מלגמור בעצמי. הבעיה שלי היא עם הבחורים - הם מאד מתוסכלים מהענין למרות שאני מסבירה שוב ושוב וגם מראה להם כמה אני נהנית בסקס - זה פוגע להם באגו הגברי לדעתי מה עושים? יש הצעות לשיכוך האגו הגברי?

לדעתי, אם את יכולה לגמור מאוננות

אז את יכולה לגמור גם מאוראלי. אבל כנראה שלפחות בשלבים הראשונים הוא צריך להיות מושקע מאוד. אולי הם גם צריכים לעזור עם האצבעות. פשוט תני לו לרדת ותכווני אותו לנקודה.

הבעייה שאת מעלה

נראית לי כשתי בעיות. את מתארת את המצב בכנות מרשימה ודואגת לכך שהגבר שלצידך, לא יתבאס שלא גמרת. עקב רמת האמינות הגבוהה שלך, דרוש קשר עם אדם שיידע לקבל אותך כפי שאת, ויאהב את זה. כנראה בחורם רבים הורגלו לשמוע את האורגזמה הנשית, ולייחל לה בכל אקט. זה מצביע על כך שרבות הן הבחורות המזייפות אורגזמה. שהרי ידוע שנשים מתקשות לגמור, ובמיוחד בגילאים הצעירים. (גילך כלול בקטגוריה). אם כך, לא אשת בשורות אני. רק גבר בעל ביטחון עצמי ורמת פתיחות, יקבל זאת באהדה רבה! בעייה אחרת שאני רואה כאן, היא תסכול על חוסר אורגזמה כשאת חווה סקס. גם אם תאמרי שזה לא מתסכל, אשאל אם לא מסקרן אותך לדעת איך זה. וכאן, באותו הקשר, אם תכירי את האדם שלא תילחצי מהאפשרות לבאס אותו כי יחוש עוגמת נפש מאי-האוגזמה שלך- רק אז, תשתחררי כראוי, ותתפני לדרוש את המיוחד לך!!! כי, לדעתי, כל אישה ראוייה לזה! זה לא הנושא עליו שאלת, לכן לא ארחיב. אך אני בטוחה שבדרך של המווווון רצון וסבלנות, (מצידו) תוכלי לראות את הניצוצות. רמז- שילובים של לשון וחדירות בעת ובעונה אחת, אחרי סשן גירוי ארוך ומחרמן. בהצלחה!

למעלה