אוקי יש לי דילמה!

Dr Drums

New member
אוקי יש לי דילמה!

ראיתי בזמן האחרון את שני הסרטים הגדולים-"Swat" ו- "Bad Boys 2" עכשיו אין לי מושג איזה סרט יותר טוב.!!!! זה משגע אותי. Swat יותר עלילה יפה יותר חכם כזה ועדיין מלא מלא אקשן ומישחק מעולה, מהסרטים שכשאתה יווצא מהקולנוע אתה פשוט יוצא עם חיוך. לעומת זאת Bad Boys 2 מפוצץ באקשן כל שניה, מצחיק, ופשוט סרט מגניב גם עם משחק מעולה, עלילה פחות,צילום ואפקטים ממש ממש יפים! אני מישתגע! ניראה לי שאלה שתי הסרטי פעולה בין הטובים שראיתי, אבל זה בטח כי ראיתי את שניהם בקולנוע, שזה מוסיף המון המון לחוויה. וואי כמה דיברתי!

קרמי

New member
לקח לי שעתיים לקרוא את הספר שכתבת

לא.
אבל אני כן מסכים איתך בקשר לסוגיה החשובה שהעלית. אלה באמת סרטי קיץ משובחים ביותר הכוללים את כל האלמנטים שצריך על מנת למשוך כמה שיותר קהל ולגרום לכמה שיותר הנאה. הסוד הוא שילוב כל הדברים שציינת בכמות מסויימת ומשתנה. אני הייתי בוחר ב- Swat בהפרש קטן רק בגלל ששם לא ניסו בלי שום קשר להראות גופה מתחלקת לכמה חלקים וכ"ו.

מיצי007

New member
אכן

גם אני כמו קרמי
היו דברים יותר נחמדים בסוואט... פחות מבאד בויז 2

D i l D o

New member
SWAT יותר טוב מבחורים רעים

אבל שניהם מעולים!
בחורים רעים יותר קומי, SWAT יותר עלילתי, יותר מעניין קצת בגלל הקטע המשטרתי שעשו אותו ממש ממש אמיתי... שניהם מעולים!

VAMPhantom

New member
אין מה לעשות.הרעיונות של פעם עובדים

הסבר: אין כמו הסרטים המחודשים לסדרות ישנות וטובות, טוב, חוץ מ"מלאכיות של צ'רלי" אני מחכה להבטחה שלהם לסרטים:מג'יוור, הוואי 5-0, סטרסקי והאץ' ועוד...

europe1990

New member
כן גם אני מחכה למקגיוור- בעבר הייתי

חולה על הסדרה הזאת! במיוחד על המנגינה בהתחלה!! -חחחחח חבל שהסרט לא יהיה עם ריצרד דין דיקסון(לא בטוח בדיקסון) טוב לא נורא

למעלה