אני מדריכה את הגיל הזה...
ואנחנו גייסנו ככה: אירגנו כנס כזה... שהודענו להמון בתי ספר בעיר (אפשר לעשות את זה פחות המוני אצלינו הגיעו לכינוס הזה 200 אנשים) ביום לימודים, על חשבון בית ספר (שזה מושך אותם- נפסיד יום לימודים).. הבנו להקת נוער (חברים שלנו המדריכים- לא בעיה להסיג מישהו) עם שם מפוצץ. הבאנו כיבוד. שהם הגיעו עשינו להם הייט פארק (שזה דבר שווה, אני יפרט בהמשך) ואז כינסנו אותם באולם גדול, השמענו להם את הלהקה. ואז פיזרנו אותם לקבוצות (לפי בתי ספר- הם נהנים יותר עם החברים שלהם ואחר כך מגיעים כחבורה של כמה ילדים ולא כבודדים) עשינו להם פעולות מפוצצות(ממש ממש טובות) של שעה- שעה וחצי. עוד פעם להקה. הזמנו אותם לבוא לפעולת פתיחה. נתנו להם למלא שאלונים (עם מספרי טלפון ושם... ואם הם נהנו וכאלה, זה טוב לאחר כך, כי אם צריך עוד פעם לגייס אחרי חודשים, יש טלפונים ושמות רק חסר להיתקשר ולהזכיר להם שוב שהם היו בכנס שלנו... וכ"ו...) ואחרי זה הביתה.(בערך בשעה 13:00 אולי לפני). פעילות הייט פארק: מי שמכיר את אחד הפארקים המרכזים בלונדון. יש שם במה חופשית שכל מי שרוצה בא (בימי ראשון) נעמד ואומר מה שהוא רוצה ומה שהוא חושב. והאנשים שעוברים לידיו מתווכחים איתו, ואומרים את דעתם. זה עובד על אותו עיקרון. לוקחים 4-5 מדריכים (מקסימום) נותנים להם נושא ודעות (שהמדריכים ימדו בלי חולצת תנועה, או כל סימן מזהה אחר) לדוגמא: נושא- גיוס לצבא, דעות- אני לא חושב שאני יכול לתרום למדינה הזו.אז למה אני חייב להתגיס לצבא, ואם אני בסדר בריאותית הדרך היחידה שלי לצאת משירות צבאי זה להוציא פרופיל 21 שזה דופק לי דברים כמו רישיון נהיגה.למה מה קרה שאני חייב לשרת פה בצבא?! (יש נושאים יותר טובים... אם את הולכת על זה, תגידי אני יחפש את מה שאנחנו עשינו ואביא לך) המדריכים פשוט נעמדים, באיזור הכניסה, ומתחילים לצעוק דעות...[פרובוקציות שיצבנו את החניכים כדי שלא יוכלו לשתוק](רצוי לסים גם מדריכים שתולים, שיעזרו להלהיט ולגרום לעוד חניכים להשתתף) החניכים מצטרפים לאט לאט... ובסופו של דבר לא מפסיקים להתווכח, זה מלהיט אותם ומעיר אותם וזה דרך טבה לפתוח את היום. לכל זה בערך 30 דקות. אבל כל זה רק בתנאי שממש יש לכם כוח להשקיע.