אוקיי... בשביל שנראה כמה אנשים יש לנו בפורום הזה בינתיים,מי שכאן שיציג את עצמו. תודה.
S Sh0rtY New member 17/3/05 #1 אוקיי...../images/Emo126.gif בשביל שנראה כמה אנשים יש לנו בפורום הזה בינתיים,מי שכאן שיציג את עצמו. תודה.
אוקיי...../images/Emo126.gif בשביל שנראה כמה אנשים יש לנו בפורום הזה בינתיים,מי שכאן שיציג את עצמו. תודה.
S Sh0rtY New member 19/3/05 #8 תגידי שירה, יש מצב שאת מביאה לכאן אנשים שאת מכירה? שנפתח קצת את הפורום?
מ מ א ג ר ט New member 19/3/05 #9 ניסיתי אבל את האמת אנשים אומרים לי- מה יש לעשות שם? ובאמת אני לא יודעת מה להגיד... אפשר להחליט שפותחים את הפורום מחדש אולי, ואז להביא אנשים בבת אחת. נראה לי, לא?
ניסיתי אבל את האמת אנשים אומרים לי- מה יש לעשות שם? ובאמת אני לא יודעת מה להגיד... אפשר להחליט שפותחים את הפורום מחדש אולי, ואז להביא אנשים בבת אחת. נראה לי, לא?
S Sh0rtY New member 19/3/05 #10 הפורום לא יכול להיסגר... אבל את יכולה להגיד להם שעכשיו אנחנו מנסים לעבוד על זה ולפתח את הפורום
M MiTzi Miau New member 20/3/05 #12 נו מה אתה רוה את הפרטים שלי ../images/Emo108.gif שמע אני יודעת שרשום עליי "מושלמת" לא צריך יותר מזה
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 19/3/05 #5 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gifפסיכולוגית מושיקיתתת ../images/Emo9.gif נעים מאוד
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 25/3/05 #33 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif