אוקיי - מי שבא לכנס - שייבחר!!!

אוקיי - מי שבא לכנס - שייבחר!!!

אני מפרסמת רשימת פרקים קטנה, מה שאני מבקשת, זה מכל אחד לבחור עשרה, כל אחד שאכן גורר ת´אחוריים שלו לצפון ומגיע לכאן... מלבד הפרקים שאכן ישודרו, אני מבקשת מכל אחד גם להגיד את תגובתו בקשר לפרק אחד מהעונה השישית בשם "Who´s Gurkhan?". אני מתכננת לשדר את מהלך העשייה של הפרק הזה, ולפי דעתי, הפרק הוא עלילה בפני עצמו, ולא פוגע או הורס את העונה השישית. אני לא אפרסם את העלילה או תמונות מתוך הפרק, אני רק אומרת שהציון של הפרק לפי דעתי, בסולם מאחד עד עשר - 11. פשוט פרק נפלא. קיצור, שכל אחד יודיע - רוצים את הפרק או לא... והנה הרשימה: Sins of the Past Dreamworker The Reconing Hooves & Harlots Warrior... Princess Altared States Ties That Bind The Greater Good Return of Callisto Warrior...Princess...Tramp Intimate Stranger Destiny A Day in the Life Warrior...Priestess...Tramp The Quill is Mightier Maternal Instincts The Bitter Suite Fins, Femmes & Gems Vanishing Act Adventure in the Sin Trade 1+2 (נחשב לפרק אחד) In Sickness and In Hell A Tale of Two Muses Past Imperfect Key To The Kingdom Between the Lines Takes One to Know One Ides of March Fallen Angel Seeds of Faith Punch Lines God Fearing Child Amphipolis Under Siege Looking Death in the Eye Livia בהצלחה...

וד"א - יום שבת בערב זה התאריך

האחרון להודיע לי מי בא... יום ראשון זה מקסימום וייתקבל רק במקרים מיוחדים. זה לא משהו אישי, אני מודיעה מראש - פשוט יש דברים אני צריכה לסגור!!! אז אני חוזרת על המספר איי סי קיו שלי 44466686 על האימייל שלי [email protected] וזהו תודיעו או שתמותו (סתם...)

ובמיוחד לאלה שיש בעיית נסיעות -

אנחנו הולכים לפתוח רכבת Argomobile שתשייט לה ברחבי ישראל, לאורך כביש החוף. אם יש בקרבתכם תחנת רכבת, אנא המתינו לבואה ביום שישי ה-5.10.2001 והיא תאסוף אתכם בשלווה ובביטחון עד לחיפה. הרכבת תצא בסביבות 12:00 בצהריים מתחנת רכבת מרכז אשר בת"א. אני עושה איתכם את כל הסיור, אנא להישאר לשבת עד לעצירה מוחלטת... תמיד לרשותכם, מיכלי

בקשר לתשלום... פעוט וסמלי...

אנשים, זה כולה 15-20 שקל!!! כשאני אדע מי בא וכמה באים, אני אדע להודיע במדויק! אני חייבת לציין שאני לא מרוויחה מיזה גרוש! להיפך! אני מבזבזת כסף שאין לי ומוסיפה על השכירה של המועדון ליומיים, אלא אם כן אני אשיג מקלט... ואם זה יהיה מקלט, לא תהיה דרישת תשלום... בקיצור - הוציאו את ארנקכם - זה רק בשביל הבילוי שלכם!

vampire1

New member
מיכלי את צודקת!

בתור אחד שראה את הפרק "Who´s Gurkhan?" גם תפרק וגם את מאחורי הקלעים אני חייב לומר שזה פרק שחייבים לראות אותו ולא לפספס אותו אז אני ממצליץ עליו ....

*זינה*

New member
זינה בוחרת... ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

Sinse Of The Past The Greater Good Return Of Callisto Destiny A Day In The Life
The Bitter Suit
Between The Lines Maternal Instincts Ides Of March A Tale Of Two Muses ואישית, אני מאד בעד Who´s Gurkhan, אז, לכי עם זה... -זינה

*neta*

New member
אני באהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה היה מאמין שההורים שלי, יתנו לי לחצות את הארץ ליומיים!!! אוקי.......ה10 פרקים: Sins of the past Altared states Destiny A Day In A Life The Quill is Mightier The Bitter Suite Fins, Femmes & Gems In Sickness and In Hell Fallen Angels Punch Lines ואני גם אין לי התנגדות (להפך...) לWho´s Gurkhan ואני כל כך שמחה שאני יכולה לבוא!!!

*זינה*

New member
אהההה חשוב!!!

לא ראיתי ברשימה את Fallen Angel בפעם הראשונה!!! להוסיף, להוסיף! לא אכפת לי שיש 11 !!!

shiri_b

New member
או קי אני בוחרת את:

Altared States The Quill is Mightier Fins, Femmes & Gems Punch Lines A Day In The Life כאן נגמר הקומדיות.... Sins of the Past In Sickness and In Hell Fallen Angels Destiny The Bitter Suite לא אכפת לראות את הפרק......

בעיקרון - מתקיים במושב בצפון בשם

נהלל, מתקיים בשישבת הבא 5-6.10.2001 ו.. מה את עוד רוצה לדעת?

למעלה