אוקיי זו שאלה ממש חשובה!!!!!!!

אוקיי זו שאלה ממש חשובה!!!!!!!

אז ככה אני איך שאני רואה את החומר על הרצל אני מתחפרנת!!!! לא מסגולת ללמוד עליו מדכא אותי לגמרי ומביא אותי למשברים רבים! עכשיו הבנתי שהרבה אנשים מהמרים על כך שתהיה בחירה כין אימפריאליזם להרצל שזה ממש סבבה אימפריאליזים אחהל חומר אז מה אתם אומרים אתם די בטוחים שתהיה בחירה? עכשיו עוד משהו רציתי לדעת אם אתם ממליצים ללמוד על הצדוקים האייסים והםרושים?

תמיד יש בחירה כזאת

בטוח תיהיה בחירה בין הרצל לאימפריאליזם ... המורים פה בטח יגידו לך ללמוד על שתי הנושאים אבל אם את לא מצליחה על הרצל כמו שרובנו .. תלמדי ממש טוב על אימפריאלזים גם ככה החומר על אימפריאלזים הוא מעט מאוד .. וקל מאוד בניגוד להרצל

תמיד יש בחריה כזאת

בטוח תיהיה בחירה בין הרצל לאימפריאליזם זה תמיד ככה וזה לא הימור... המורים פה בטח יגידו לך ללמוד על שתי הנושאים אבל אם את לא מצליחה על הרצל כמו שרובנו .. תלמדי ממש טוב על אימפריאלזים גם ככה החומר על אימפריאלזים הוא מעט מאוד .. וקל מאוד בניגוד להרצל

rory s

New member
גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל...

אישית האימפריאליזם ממש קל לי ואני בטוחה שלרוב התלמידים אבל הבנתי שיכולים לתת כאלו שאלות קשות שלא תדעו מאיפה זה בא לכם .. אז למרות שהרצל זה אחד הנושאים היותר קשים תנסו ללמוד את זה אפילו באופן שיטחי.. והמקסימום שיכולים לשלב בין הנושאים זה איך הצעת אוגנדה קשורה לאימפריאליזם( האינטרס של הבריטים שתהיה התיישבות לבנה באמצע הרצף הטריטוריאלי שלהם מה שיקל על השליטה באזור) ודווקא הצעת אוגנדה זה חומר קל. הכי קשה זה באזל!!

איזה שאלות יכולות להיות

אני לא מבין החומר לאימפריאליזם הוא מאוד מצומצם ולא יכולות להיות בו שאלות רבות יכול להיות על הגורמים על המאפיינים על אחד הסכסוכים .. או אפילו על שנים .. ועל המדינות זה כל החומר שיש ואי אפשר להוציא ממנו שום שאלה מסובכת !

kapit

New member
לי במתכונת לא הייתה בחירה בין שני

הנושאים הם עשו בסעיף א' על האימפריליזם ובסעיף ב' על אחד העם (שמתקשר להרצל) לא כדאי להמר, תלמדי. זה לא כזה מסובך. באשר לשלוש הדתות - אני חושבת שכדאי לך ללמוד עליהן כי הן יכולות להופיע כמושגים וכשאלות...

זה היה אצלך

אני די בטוח שבבגרות ובמתכונות של בתי ספר אחרים זה מחולק ככה בנוסף במיקודית 2003 יש שני מבחנים לדוגמא ושניהם מחולקים בתקופה 2 להרצל ואימפריאליזם ובין המרד הגדול למרד בר כוכבא אפשר לשאול את המורה שכאן אם יש בחירה כזאת אני אומר לך שיש בכל מקרה

rory s

New member
מה הקשר בין הרצל לאחד העם?!?!?!

המורה שלי להיסטוריה אמר שהאפשרות היחידה לחבר בין השנים זה אוגנדה.. אני באמת לא מבינה מה הקטע.. אני בעיקרון מהתחלה בחרתי להמר שלא לקחת את הרצל אבל לא יודעת אני אנסה.. עדיף לדעת את החומר

בטח שזה קשור

אומנם אני לא בוחר לעשות על הרצל אבל אני זוכר טוב מאוד. אחד העם העביר את הביקורת העיקרית לתוכנת של הרצל הביקורת השנייה עליו הייתה כשהציע את הצעת אוגנדה בקונגרס אם תיהיה לך שאלה על הביקורת על הרצל שזאת אחד מעשרות השאלות שיכולות להיות בנושא הזה .. את תיהיה חייבת לדעת בפרטי פרטים את הביקורת של אחד העם

kapit

New member
באמת? אז למה הם עשו ככה במתכונת?

אימפריליזם באמת יותר קל מהרצל.. אני בעיקר שונאת את הנושא של אחד העם - משום מה הוא לא נקלט... (ובכל זאת בחרתי בו בשני המבחנים האחרונים)

זה רק אצלך

בטרום המתכונת שלי ובמתכונת שתיהיה לי ביום ראשון אני גם בטוח ובכל המבחנים שהיו לי וכל המבחנים בספרי המיקודית למניהם זה מחולק שאלה אימפריאליזם שאלה הרצל

kapit

New member
יופי! אם אתה צודק זה יהיה ממש טוב

למעלה