אוקיי אז ככה!!!!!!!!

lolly1

New member
אוקיי אז ככה!!!!!!!!

היום בראש1 כתוב ששבוע הבא מצורף לגיליון מוסף הכי הורסים שיש (שימו לב לניסוח..) תתקשרו ותצביעו שישימו לנו את גייל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה המספר: 067-666366 בסדר?? זה חשוב!!!

lolly1

New member
לאנשים שלא קנו ראש1...

זה המספר של גייל: 38. ויש עוד כמה.. אז אני אתן את ההכי הכי.. בקהאם:01. בראד פיט: 13. טום וולינג: 12. יש גם את רנדי!!! רנדי: 53......לא שמתי לב עד עכשיו!!!

lolly1

New member
*שוק*!

כתבו "הרלוד"!! how rude!!

maayan15

New member
רגע..רגע..רגע ../images/Emo46.gif

אני צחקתי והכל ורק עכשיו זה היכה בי!... הם עיוותו לו את השם??...אני מניחה שאם הם רשמו הרלוד אז אין שום סיכוי שבעולם שהם גם הזכירו את המילים מורגן...ו-השלישי....ביצ´ס...חוצפה!

netaK

New member
באיזה עמוד את רואה את זה?!?!?

עברתי על העיתון 5 פעמים ולא מצאתי1!!!

maayan15

New member
יעל...ברצינות...

מי ה-לא שפוי חוץ מיעל ומור שיצביע לרנדי מקום ראשון במקום גייל?

lolly1

New member
שום דודי ושום בלסר!!!

את מצביעה לגייל בראד דיוויד טום ורנדי!

כן אמא....

אני לא מצביעה לרבע בראד פיט! הוא התכער! הוא נראה עכשיו כמו איש מערוות עם הזקן הזה.. איזה מספר דודי??

הילה ר

New member
לבראד פיט אין יותר זקן

הוא עשה את זה לסרט. הוא היה רחוק מג´ניפר והוא רצה לראות אותו והיא לא אהבה את הזקן, הוא החליט לעזוב את הסרט וגילח את הזקן. תבעו אותו על הפרת חוזה.

ayaliar

Well-known member
אני מבקשת לא

להשתמש במילים כמו טיפש ומכוער כשמדברים על היצור הכי יפה על פני האדמה זה עושה לי צמרמורות ואני גם ככה חולה עובדה קיימת: בראד פיט הוא הגבר הכי יפה וסקסי בעולם כשמיד אחריו בא דודי

לא נכון!!! גייל הארולד-

הוא היצור הכי יפה על פני האדמה! ובראד פיט היה מכוער מאוד עם זקן,והוא טיפש על זה שהוא הורס את הקריירה שלו רק בגלל שהוא נשוי לאיזה קנאית שחושבת שהוא בוגד כל רגע שהוא לא לידה...

למעלה