אוקיי... אז ככה... זה לא סקר...

November rain

New member
אוקיי... אז ככה... זה לא סקר... ../images/Emo129.gif

רציתי להכניס קצת מקוריות לפורום... וחשבתי מה כבר אפשר לעשות שלא נעשה... ואז עלה לי בראש לעשות סקר קטן... אבל נזכרתי שכל נושא שני פה הוא סקר... והרי אני רוצה להיות מקורי... אבל אז עלתה במוחי המחשבה שאני לא ממש מקורי... ועל כן החלטתי לעשות סקר בכל זאת... ובלי בלבולי מוח מיותרים נוספים ניגש ישר לעניין... אם הייתם צריכים לבחור אלבום אחד ויחיד לשמוע אותו במשך שארית ימיכם... יודעים מה... אני יהיה לארג´ איתכם... שלושה אלבומים ( !!! )... מה הם היו? ( האלבומים יכולים להיות מכל סוג מוזיקה קיים... מהבלאק מטאל הרצחני ביותר ועד הדיסק החדש והמקסים של בריטני ( ככה שמעתי.. )... דיסקים לועזיים או עבריים... כרצונכם... זכרו! הדיסקים האלה זה כל מה שתשמעו במשך שארית ימיכם... על כן תקדישו לכך מחשבה רבה... ואני אתחיל: REM - Out of time Cranberries - No need to argu משינה - להתראות נעורים, שלום אהבה ( ויסלחו לי דימו בורגיר על שהם לא מופיעים ברשימה הזאת... אם הייתה אפשרות לארבעה אז enthrone darkness triumphant היה נכנס מייד אחריהם... מי החליט שיש רק שלושה!? יש לי דיבור איתו... )

Blessed By Gore

New member
עשו כבר משהו כזה....

בכל אופן.. summoning - dol guldur mork gryning - tusan ar har gatt behemoth - thelema 6 immolation - failures for gods dying fetus - grotesque impalement marduk - those of the unlight (גם לי יש דיבור קטן איתו...)

OPERATi0N_iVY

New member
טוב 3 דיסקים...

בעקרון הייתי פשוט לוקח צורב ושם את כל השירים שאני אוהב על 3 דיסקים...אם יספיק המקום... 1. THE 4 SKINS - THE GOOD THE BAD AND THE 4 SKINS 2. OXYMORON - WESTWORLD או את FUCK THE 90S HERE´S OUR NOIZE 3. DROPKICK MURPHYS - THE SINGLES COLLECTION או את THE EARLY YEARS אם לא את 3 אלה אז את : ANTI-FLAG - DIE FOR YOUR GOVERNMENT RANCID - LET´S GO THE CASUALTIES - UNDERGROUND ARMY זה נראה לי יספיק...

egozi

New member
שלי זה:

1- iron maiden - the number of the beast 2- skid row - slave to the grind 3- manowar- kings of metal

voodoo

New member
NFS....

טוב בכל מקרה למרות שנראה לי שכבר עשו כאן הכל 3 אלבומים שממש לא אכפת לי לשמע חצי מיליארד פעם : Soilwork - the chainheart machine king diamond - voodoo children of bodom - Hatebreeder ואם אחד מהם ישבר או אני לא יודע מה אז לקחתי עוד 3 ( איזה תירוץ טיפשי לרשום עוד כמה ...
) Dark Tranquillity - The Gallery Morbid Angel - Formulas Fatal to the Flesh Tool - Lateralus

Sham 69

New member
ה-3 שלי ..

4SKINS - the wonderful world of the 4-skins Anti-Heros- american pie Oi! Scouts - boots for the beatdown (אני חושב שאני הבנאדם היחיד שמעריץ את הלהקה הזאת) אממ .. גם אני אשתמש בתירוץ הזה .. אז .. אם לא ה3 האלה אז אלה: Bouncing Souls - how i spent my summer vacation H2O - F.T.T.W. Casualties - stay out of order אה .. ועוד אחד שטיפה משעמם אותי בזמן האחרון .. Charged G.B.H. - city baby attacked by rats \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ סביר להניח שהבחירה שלי תשתנה מחר או מחרתיים, כי פשוט אני כותב את זה עכשיו בזמן שאני שומע פאנק בפלייליסט שלי, אז יש לי העדפה יותר לפאנק עכשיו, אבל סביר להניח שאם יהיה לי מטאל בפלייליסט, תהיה לי העדפה למטאל ואז אני אבחר אלבומים אחרים .. אבל שיהיה..

Nightwish-boy

New member
דיסקים...

בוא נראה... metallica-and justice for all אוקי... זה טריוויאלי... לגבי השאר... וואו! זה קשה הנה כמה דיסקים אפשרים: stratovarius-visions nightwish-over the hills and far away sonata arctica- silence nightfall-diva futura blind guardian- nightfall in middle earth וביניהם באמת קשה לבחור... בעע

warrior hippie

New member
פששש בחירה קשה אבל...

אני הייתי לוקח איתי את: 1)red hot chili peppers-californication 2)metallica-master of puppets 3)the offspring-americana אבל אני חושב שהייתי משנה את דעתי אם הייתי מכיר יותר אלבומים, בנוסף הייתי לוקח את הפסנתר שלי, אם יימאסו עליי האלבומים, אני תמיד אוכל לחנטרש לעצמי משהו חדש...

Airbag

New member
טוב, השלושה שלי:

די קשה לחשוב על 3 דיסקים שאני אשמע כל החיים שלי אבל: Radiohead-Amnesiac Led Zeppelin-Remasters Pink Floyd-Dark Side Of The Moon זה לא שאלה הדיסקים שאני שומעת הכי הרבה כרגע, פשוט לדעתי אלה הדיסקים שהכי מתאימים לשמוע עוד פעם ועוד פעם והם לא רק, מה שנקרא, הנאה רגעית.

Excidium

New member
טוב, התשובה היא כזאת...

Iron Maiden - Somewhere In Time Slayer - Seasons In The Abyss Opeth - Blackwater Park

הממ...בלי לרמות

Opeth - Orchid Opeth - Morningrise Emperor - Prometheus - The Discipline Of Fire And Demise הא לכם. הקפדתי לבחור אלבומים עם עומק ומורכבות שיקח לי הרבה זמן לעכל ולפענח.

Black Rose

New member
העיקר שזה לא עוד סקר.ח.

הראשון בטוח יהיה: Pink Floyd-The Dark Side Of The Moon (לא יאומן מה אפשר לעשות איתו חוץ מהלהקשיב לו בלי סוף-אפשר ללמוד לאיזה מבחן, לאכול ולשגע את אמא כשהוא ברקע) עכשיו יש לי קצת בעיה.. אפשר להגיד: Guns N´Roses-Apetite For Destruction שיש לי אותו כבר כמה שנים טובות ואני עדיין שומעת אותו כל בוקר.. אפשרות שלישית: The Cure-17 Seconds וגם אני לא אתבייש ואשתמש בתירוץ ואכתוב עוד 3 שהיו לי איתם התלבטויות: Queen-Sheer Heart Attack Ozzy Osbourn-No More Tears Jimi Hendrix- The Jimi Hendrix Expirience ואני לא חושבת שאני אוכל לחיות בלי לו ריד והביץ´ בויז אבל מילא..

badphish

New member
אוקי הינה שלוש

1. rage against the machine 2.sublime- 40 oz to freedom 3. soundgarden- superunknown תאמת זה היה קצת צפוי לא?

SMILE 4 NOTHING

New member
שלושה? וואלה,קשה..

אמממ... PINK FLOYD - THE WALL LED ZEPPELIN - REMASTERS PEARL JAM - TEN ואני לא אשתמש בתכסיסים כדי להכניס עוד כמה,אבל אם הייתי משתמשת,הייתי מכניסה את- BOB DYLAN - DESIRE SIMON & GARFUNKEL-כל הדיסקים! BEATLES-כל הדיסקים! מה לעשות...הייתי חייבת עוד כמה

Reckoning Day

New member
אוקיי..

טוב..אז הדיסקים הם: 1.איירון מיידן -somewhere in time- בשביל הסבבה 2.מגאדת´- countdown to extinction- בשביל רגעי הכעס..חחח.. 3.אנטמה- eternity -בשביל המדיטציה ובגלל שאני בן אדם מיושן והיחידה שעדיין שומעת קסטות.. הייתי לוקחת גם קסטה (בשביל רגעי הדיכאון) של מטאליקה -ride the lightning

למעלה