אופציות טיפוליות במחלה שלום!!! אני חדש בפורום ואני מעוניין לקבל מכסימום מידע בנושא בתודה מראש.
D davido62 New member 15/6/05 #1 אופציות טיפוליות במחלה שלום!!! אני חדש בפורום ואני מעוניין לקבל מכסימום מידע בנושא בתודה מראש.
ק קצפת~ New member 15/6/05 #2 היי דוד וברוך הבא ../images/Emo24.gif מצרפת לך קישור לאתר הפסוריאזיס בו תמצא מידע רב ומפורט. בנוסף אם תיכנס למאמרי הפורום , לתשובות הרופא המלווה אותנו ובכלל תדפדף בדפי הפורום תמצא מידע רב בנושא. מעבר לכך אנחנו פה נשמח לעזור כמיטב יכולתנו ולענות על שאלותיך. קצפת~ אתר הפסוריאזיס
היי דוד וברוך הבא ../images/Emo24.gif מצרפת לך קישור לאתר הפסוריאזיס בו תמצא מידע רב ומפורט. בנוסף אם תיכנס למאמרי הפורום , לתשובות הרופא המלווה אותנו ובכלל תדפדף בדפי הפורום תמצא מידע רב בנושא. מעבר לכך אנחנו פה נשמח לעזור כמיטב יכולתנו ולענות על שאלותיך. קצפת~ אתר הפסוריאזיס
D danistar New member 15/6/05 #3 ברוך הבא (-: כמו שאמרה הקצפת : האתר , הפורום , מאמרי הפורום , קישורי הפורום , הרופא שלנו שעונה בפורום ואנחנו . אני מקווה שאלה מקורות מספיקים .
ברוך הבא (-: כמו שאמרה הקצפת : האתר , הפורום , מאמרי הפורום , קישורי הפורום , הרופא שלנו שעונה בפורום ואנחנו . אני מקווה שאלה מקורות מספיקים .