אופציה אפשרית לתוכנה

michelarmel

New member
אופציה אפשרית לתוכנה

הייתם רוצים שתהיה אופציה לקבל מדליות על השיגים? למשל: מדליה על חצלול ראשון מדליה על תעופה מדליה על כדור אש מדליה על כניסה למראה זה נשמע לכם מעניין או לא? אם כן, איזה מדליות הייתם רוצים שיהיו? המילה מדליה אולי לא מדוייקת, ציון לשבח. ככה אפשר לבחור לקרוא יומן שיש לו מדליות מסויימות. וגם זה אמור לעודד אנשים לנסות לחלום ולהרוויח מדליה. תגובתכם..?

דעתי

תעשי שכל אחד יוכל לעשות רשימת דברים שהוא ירצה לעשות בחצלול הבא שלו ושהוא יצליח אז הוא יקבל על זה צל"ש. אל תתני צל"ש על דברים פשוטים תתני צל"ש על דברים שקשה לעשות

אני לא הבנתי אותך, חציל

אתה מתכוון שהיא עצמה תתן מדליה לכל אחד שעושה דברים שהוא עצמו הגדיר מראש
אני חושב שהרעיון שלָך

בעעע...

נושא: אני לא הבנתי אותך, חציל תוכן: אתה מתכוון שהיא עצמה תתן מדליה לכל אחד שעושה דברים שהוא עצמו הגדיר מראש
אני חושב שהרעיון שלָך במקור הוא רעיון טוב. עוד רעיון למדליות:
מדליות שונות על מספרים עגולים של חצלולים (10, 20, 30..) תגידי, מתי אנחנו צפויים לראות את התוכנה שלך
אפשר לקבל דיווח

חשבתי ש...

שהיא תגדיר שלתוכנה תהיה אופציה כזאת של לעמוד במשימות בחצלול אם עשית ככה וככה אתה תקבל מדליה. ואפשר גם לעשות רמות של מחצלל ככל שאתה צובר יותר מדליות הרמה של עולה

michelarmel

New member
המועד להגשת הפרוייקט הוא 29.6.05

אז אני מגישה הגשה סופית של העיצוב. אבל עדיין האתר לא יהיה פעיל. אחר כך יהיה שלב (בתקווה שיצא לפועל) של תכנות.

michelarmel

New member
כן

אני באמת תוהה איך לפתור את זה שהמנהל יידע שאותו אדם זכאי למדלייה.

silverhawk

New member
../images/Emo12.gif

הייתי בטוח שהתכנה תעשה זאת באופן אוטו'! למה לא?

silverhawk

New member
רעיון מצויין

חיזוקים חיוביים תמיד תורמים. אבל אולי לא בדיוק באופן שתיארת. מה אם תעשי מעין צ'ק ליסט של משימות להשלים בחצלולים? ככה תוכלי לשלב גם רעיונות לדברים שניתן לעשות בחלומות הצלולים. בנוסף, תוכלי גם לתת מעין מדליות על מיילסטונס (חצלול ראשון, עשירי, עשרים, חמישים וכו') שיופיעו ע"י שם המשתמש.

אני יכול להסביר לך בערך

צופן ויז'נר (אם אני זוכר נכון אולי אני מתבלבל) זה שעושים המון מפתחות וכל אות מצפיים בצופן אחר ע"פ מילה קבועה אני מעריך שלא עזרתי אני לא יודע להסביר טוב

Nisenhouse

New member
יש רק מפתח אחד

וזה בדיוק מה שחסר כדי לפתוח את הצופן... עד עכשיו רק שניים פתרו.

Nisenhouse

New member
יש שיטה מאוד פשוטה: לוגיקה

(מה כבר יכול להיות כתוב שם...) הדרך האמיתית, מיועדת, מה לעשות, לנמען האמיתי...

למעלה