אופס,שכחתי לתפוח אתמול =X

Mana Sama

New member
אופס,שכחתי לתפוח אתמול =X

הנצלב השבוע הוא מתן ^^ שרשרו שאלות בהמוניכם~!

בו!!!!!!! XDDDDDD../images/Emo143.gif../images/Emo147.gif

*בורחת*

Mana Sama

New member
בואי הנה~! 333333>

אנחנו חייבות להפגש מתישהו,זה לא הולך ככה~! ><

נתראה ביום שישי.... [=<

שכנה לעתיד הקרוב מאוד הוהוהוהוהוהוהוהוהו...........

mikokikyo

New member
^^

שם: גיל: מה קורה? מרגיש טוב? מתי היית חולה פעם אחרונה? הלכת לבצפר אתמול? ושלשום? באיזה כיתה אתה? באיזה הקבצה/כמה יחידות אתה במת"מ? ובאנגלית? יש לך אחות? אוהב אותה? יש לך חיית מחמד? איזו? מה דעתך לגביי בריטני ספירס? וסכיניי גילוח? ודורדוראנטים? ובקבוקים? איזה צבע אתה הכי אוהב? למה? תקליד משו אקראי במקלדת[לא ארוך מידיי]. מה מה שיצא מזכיר לך? האם אי פעם הצלחת להגיע עם המרפק לאף? זה נכון שעכשיו ניסית? ושלא הצלחת? כמה גופיות לבנות יש לך בארון? מה הציון האחרון שקיבלת במבחן בהיסטוריה? האם יש לך משהו כחול על שולחן? ואם כן - מה? האם אתה יחף כרגע? האם דולק בחדר שלך מקור חימום כלשהוא [כמו תנור או מזגן]? מה אכלת לארוחת צהריים היום? מה הצבע עיניים שיש לך? ומספר ת.ז? וכרטיס אשראי? כמה כסף יש לך כרגע בקופה? למה אריה וג'ירפה נכנסו למערה ויצאו שלושה? נחש בת כמה אימא שלי? ובת כמה אחותי? האם יש לך על השולחן נייר עטיפה של קרמבו? או נרתיק של משקפיים? או דורדוראנט "פירסט לאב" של הוואי? אתה יודע שלי יש את כולם על השולחן כרגע? נכון שזה לא מעניין אותך? האם אתה חושב שאתה יותר חכם מתלמיד כיתה ו'? אוהב את עצמך? ואת החיים שלך? משתעל הרבה? ממלמל מתוך שינה? איזה דוגמה יש על הציפית של הכרית שלך? אוהב סדינים? יודע מי זאת בלה גות'? ומי זאת מג קאבוט? ומי זה הארי פוטר? מה אתה יכול לספר לי על סמורים? נכון שאתה נשנש? האם אתה -באמת- יודע מי זו דינה ברזילאי? יודע שזה היה במקור שיר של הנח"ל? איזה רינגטון יש לך בפלא' כרגע? יש לך טלפון בחדר? שונא מישו? את מי? יודע ששליש מהאנשים בעולם מתחתנים עם אהבתם הראשונה? יודע שכדי לברוח מתנינים צריך לרוץ בזיגזג? מה מוטו שלך לחיים? אוהב חצילים? יודע מי הם חובבי ציון במקור? לא? גם אני לאXD וזהו ^^ |סוגשל נגנב ^^;|

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifקול

שם:מתן גיל:14 מה קורה?בסדר מרגיש טוב?כן מתי היית חולה פעם אחרונה?חמישי הלכת לבצפר אתמול?היום ושלשום?שלשום היה שבת באיזה כיתה אתה?ט' באיזה הקבצה/כמה יחידות אתה במת"מ?4 ובאנגלית?4 יש לך אחות?כן אוהב אותה?לא יש לך חיית מחמד?כן איזו?אחותי ו2 כלבים מה דעתך לגביי בריטני ספירס?סתם משוגעת וסכיניי גילוח?אין לי בעיה איתם ודורדוראנטים?כנ"ל ובקבוקים?כול עוד ממחזרים אותם אין בעיה איזה צבע אתה הכי אוהב?כחול למה?לא יודע תקליד משו אקראי במקלדת[לא ארוך מידיי].כשדי מה מה שיצא מזכיר לך?כדיש האם אי פעם הצלחת להגיע עם המרפק לאף?לא זה נכון שעכשיו ניסית?כן ושלא הצלחת?כן כמה גופיות לבנות יש לך בארון?לא ספרתי מה הציון האחרון שקיבלת במבחן בהיסטוריה?90 האם יש לך משהו כחול על שולחן?כן ואם כן - מה?ספר האם אתה יחף כרגע?כן האם דולק בחדר שלך מקור חימום כלשהוא [כמו תנור או מזגן]?לא מה אכלת לארוחת צהריים היום?טונה מה הצבע עיניים שיש לך?כחול ומספר ת.ז?- וכרטיס אשראי?- כמה כסף יש לך כרגע בקופה?- למה אריה וג'ירפה נכנסו למערה ויצאו שלושה?כי למה זו חיה נחש בת כמה אימא שלי?50 ובת כמה אחותי?16 האם יש לך על השולחן נייר עטיפה של קרמבו?לא או נרתיק של משקפיים?לא או דורדוראנט "פירסט לאב" של הוואי?לא אתה יודע שלי יש את כולם על השולחן כרגע?לא נכון שזה לא מעניין אותך?כן האם אתה חושב שאתה יותר חכם מתלמיד כיתה ו'?כן אוהב את עצמך?כן ואת החיים שלך?כן משתעל הרבה?כן ממלמל מתוך שינה?לא איזה דוגמה יש על הציפית של הכרית שלך?של פסים אוהב סדינים?לא יודע מי זאת בלה גות'?לא ומי זאת מג קאבוט?לא ומי זה הארי פוטר?כן מה אתה יכול לספר לי על סמורים?שיש להם ריח מסריח נכון שאתה נשנש?לא האם אתה -באמת- יודע מי זו דינה ברזילאי?לא יודע שזה היה במקור שיר של הנח"ל?כעת כן איזה רינגטון יש לך בפלא' כרגע?רוצה בנות יש לך טלפון בחדר?כן שונא מישו?ברור את מי?כמה אנשים יודע ששליש מהאנשים בעולם מתחתנים עם אהבתם הראשונה?לא יודע שכדי לברוח מתנינים צריך לרוץ בזיגזג?לא מה מוטו שלך לחיים?אם תרצו אין זו אגדה אוהב חצילים?לא יודע מי הם חובבי ציון במקור?כן לא? גם אני לאXD

ושוב, השאלון מלפני כמה שבועות של ישרא

השאלון מנוסח בנקבה מטעמי נוחות, אך הוא מיועד לשני המינים. אם היית מוצאת את המפתחות לביתך, והיית הולכת הביתה, אך מגלה שהוא לא היה שם. מה היית עושה? אם היית מוצאת את עצמך ניצבת על עמוד חשמל, כשבכיס הימני של המכנסיים יש לך מצית, בכיס השמאלי סרט ורוד זוהר ודוקים ביד. מה היית עושה עם הדברים האלו? אילו היית משתתפת בתחרות בנייה של מטוסים מנייר, אולם לקחו לך את כל דפי הנייר חוץ מאחד. האם תחלקי אותו לשניים ותנסי לבנות שני מטוסים שונים או מטוס אחד גדול? אם יש לך רעיון נוסף אנא, שתפי אותנו. אם הייתה לך כוס שקופה מזכוכית ביד אחת וקלח תירס בשניה, כיצד היית משתמשת בהם נגד אנשים מעצבנים ובאיזו דרך? אם היו נותנים לך חידה ושלוש אפשרויות לפיתרון, והיית מגלה שכל התשובות שגויות, האם היית אוכלת טונה מקופסה? מדוע? במידה וירשת שטח אדמה אי שם בתימן, אולם ממשלת תימה מודיעה לך שאם לא תבני שם משהו, הם יקחו ממך את השטח ללא פיצויים. מה תבני שם? אילו היית יכולה להמציא צבע, מה היה שמו ומה יצבעו איתו? אם היית מגלה שקוקוס היא חיה בסכנת הכחדה, משום שחברות האופנה משתמשות בפרוותה, מה הייתה עמדתך כלפי פרוות קוקוס? במידה ומישהו מחנטרש לך בשכל, תחנטרשי בחזרה? מה יהיה משפט המפתח? ולסיום, אילו היתה לך שאלה הזויה שמתאימה לשאלון. מה היתה השאלה ומה היית עונה עליה?

למעלה