אופניים לרוכב שבילים מתחיל

naftaliz

New member
אופניים לרוכב שבילים מתחיל

האם מישהו יכול להמליץ על זוג אופניים לא יקר לרוכב מתחיל. אני מעוניין לרכב בכבישים ובשבילים ברמה בינונית. בנוסף על האופניים, אני מעוניין להרכיב כסא לתינוק. שם דגם + חנות באיזור ת"א יעזור מאוד. תודה על העזרה.

beast2

New member
תחליט...

אם אתה רוצה אופני שטח אז קח איירון הורס או משו בסיגנון כמו ג'יינט אבל אם זה לכביש אתה צריך משו אחר... תחליט לאיזה סיגנון אתה רוצה לרכב ואז תשאל....

naftaliz

New member
ברור שהכיוון הוא אופני הרים

תודה על העזרה. אני בפירוש מחפש אופני הרים, כדי שאוכל לרכב בהדרגה יותר ויותר בשטח. היכן אני יכול לרכוש את האופניים, ומה סדר גודל המחירים ?

ronenfox

New member
כסא לתינוק

ממליץ לך לקנות אופניים עם בולם רק מקדימה, מה שנקרא 'זנב קשיח' יהיה לך יותר קל להרכיב כסא לתינוק מאחורה על סוג זה.

AnarchyMan

New member
אם 1000-2000 שקל נוח לך להשקיע אז א

ני מציע שתיגש לכמה חנויות אופנים ותבדוק דגמים בתקציב שלך ותחזור לכאן עם שאלות חדשות וכיסא תינוק זהו משהו אחר שכשתשאל עליו בחנויות ודאי יתנו לך פרטים

יש למעלה במאמרים ובקישורים הרבה

מידע- איך לקנות אופניים, איזה ציוד צריך, תפריט לרוכבים מתחילים, רשימת חנויות מומלצות וכו' וכו'.. בקיצור- כדאי לך פשוט להתחיל לקרוא ואז תוכל להחליט מה אתה רוצה לקנות, באיזו חנות ובאיזה תקציב... כי הרי "לא יקר" למישהו אחד יכול להיות יקר למישהו אחר.. :) וכמובן - בהצלחה !

למעלה