אופנוע מעל 15 שנה: אישור בלמים:

אופנוע מעל 15 שנה: אישור בלמים:

מישהו נתקל בתופעה הזו? כמה משלמים עבור הבדיקה (יותר נכון הטופס?). האם יש מחיר מקסימלי בפיקוח? התעודה היא של אגוד המוסכים בישראל. כמה הם יכולים לפקח על המחיר?

razc

New member
לי הוציאו את המיץ

ביקשו להחליף כל מיני חלקים תקינים רק בשביל הכסת"ח. תנסה במוסכים קטנים ועלומי שם, או דרך מישהו שאתה מכיר באופן אישי. צר לי - זה לא עובד אחרת.

דקתי באיגוד המוסכים הכוללים

את האופנועים וחזרו אלי עם תשובה שמתאימה יותר לעולם שלישי: אתה צריך לגשת למוסך אופנועים, לעבור את הבדיקה, ותוכל לקבל תעודת תקינות. אין תעריף אחיד, תבדוק עם מוסך עצמו לפני שאתה מכניס את האופנוע לבדיקה. נטלי שימחוביץ אגוד המוסכים בישראל רח' יוסף קארו 24 תל אביב 67014 טל':03-5620113 פקס: 03-5620383 אתר הבית:www.iga.co.il דוא"ל:[email protected] ואני מוסיף: האם הגיוני שכדי לקבל מסמך רשמי שמאושר על ידי משרד התחבורה צריך לעשות קומבינות בין המוסכים ולבדוק מראש כמה עולה הבדיקה? אחד יבקש 50 השני 60 והשלישי 100 ש"ח כמובן

Shredingerscat

New member
הבעיה לא כמה יעלה הדף

זה בדרך כלל פונקציה של כמה המכונאים עסוקים ואם אתה לקוח קבוע הרבה פעמים זה חינם. הבעיה שבבדיקה מתגלים הרבה פעמים "ליקויים" ולמוסך אסור לשחרר אותך בלי לתקן ליקויי בטיחות (מותר לו, אבל הוא חייב להודיע למשרד התחבורה שאתה נוסע ברכב לא בטיחותי ומסרב לתקן או משהו כזה) ואז אתה כבר מתקן אצלו, לך למוסך שבוא אתה מטפל, ואם מטפל לבד-זה חלק מהמחיר. עד כמה שאני זוכר אסור לפי החוק לטפל לבד בבלמים.

בהמשך לקודמי - לא רק לאופנועים

על מה שאתה צריך הוא מישהו עם תעודת מוסכניק (אפילו של מכסחות דשא או קומביינים). המחיר תלוי במצב רוח שלו.

למעלה