אופנועי תל אביב

אופנועי תל אביב

מישהו יודע איך הסוכנות הזאת?? אני רוצה לקנות מהם gs מה אתם אומרים ? כדאי?

nickname500

New member
ועדיף

לעשות את הבדיקה במכון הבדיקות 'אחד על אחד' ברחוב קיבוץ גלויות 75. כך תדע באמת מה מצב הכלי.

אנימור

New member
מנצל השרשור לשאלה

ב-GS500 שלי (מודל 99) יש חלודה רבה במיכל הדלק, שגורמת להצטברות לכלוך בכוסית של הקרבורטורים ויכולה אף לגרום לנזקים עתידיים, לדברי בעל המוסך. עוד לדבריו, אין דרך לפתור בבעייה, חוץ מלנקז מידי פעם את הדלק החום שהצטבר. האם למישהו כאן יש איזה פיתרון ?

C O L T

New member
שים פילטר דלק!

אפשר גם לעשות חידוש למיכל הדלק וציפוי פנימי מיוחד, אבל בינתיים - שים פילטר דלק! בצינור המוביל מברז הדלק למאיידים.

אנימור

New member
יש לי פילטר דלק, כמובן

חתיכות חלודה לא עוברות הלאה, אבל דלק מלוכלך כן עובר. אני מחפש פיתרון בכיוון של מה שאמרת - ציפוי או משהו. אודה לפרטים נוספים.

C O L T

New member
פילטר נייר יש לך או פילטר רשת?

פילטר נייר מיקרוני צריך לסנן גם את הפירורים הקטנים ביותר, פילטר רשת הרבה פחות יעיל, מסנן רק את הפיסות הגדולות של חול\חלודה\זפת. פילטר נייר, כמו שמכוניות, או אפילו זוג כאלה, אם אפשר, אחד אחרי השני, נראה לי יעשו את העבודה טוב. לא עשיתי כזה ציפוי בעצמי אף פעם, אפשר אולי להזמין ברשת את החומר ולבצע לבד, אבל שמעתי שגם אפשר לעשות כזה אצל מתקני הצבע והפלסטיקים של האופנועים. תברר אצלם. הנה לינק לרשימת העסקים.

M O R M

New member
אני חושב שאתה מגזים, מספיק פילטר

נייר כפי שהציע קולט. אמרת מודל 99 כמדומני זה מספיק לדעתי. אני לא חושב שהמצב חמור עד כדי כך שתוכל לעבור את הפילטר נייר. שים לב שהקולט הציע פילטר חיצוני אפשרי מיוחד לאופנועים ולא רגיל שנמצא בתוך ברז הדלק. ואם עדיין אינך רגוע - תשרשר עוד פילטר נוסף. לסיכום המלצתי. א. פילטר של הברז דלק לנקות (רשת פנימית.) ב. פילטר מכוניות קטן (על הצינור דלק החיצוני וזול - להחליף מידי פעם.) ג. פילטר אופנועים מיוחד (קנה במוסך אופנועים - חיצוני וגם לא יקר במיוחד .) זאת לפני שאתה מייצר לך הוצאות של שיפוץ המיכל. רוצה חוות דעת של מכונאי נוסף פנה במסרים ואתן לך. בהצלחה

M a x

New member
בעיה מוכרת....

ואכן אפשר להוסיף פילטרים מכאן ועד הודעה חדשה,השאלה היא כמה חלוד מיכל הדלק בפנים ומה הנזק המצטבר לדפנות המיכל,במקרה שהמצב לא מבריק ניתן לצפות את המיכל מבפנים בציפוי מיוחד כמו שכתב קולט. לפני הציפוי מכניסים לתוך המיכל נוזל אשר מנקה את החלודה ומיד לאחר יבושו מוסיפים חומר שיוצר ציפוי פלסטי בחלקו הפנימי המונע מהחלודה לשוב. המחיר כמה מאות שקלים אצל כל צבעי אופנועים.

מיפלנצת

New member
נדמה לי שטרקר עשה צביעה לשלו.

חיצוני ופנימי. ברר אצלו כמה זה עלה. (גם על ג'יאס)

תודה לכם אבל לא התייחסתם כל כך

לשאלה איך הסוכנות הספציפית הזו והאם כדאי לקנות משם?

גיאג

New member
תראה , קופסת מרלבורו לייט אולי שווה

לקנות שם , לגבי מצית לא הייתי מסתכן .....

חרטה ברטה.......

בבקשה אל תגיד את שם המוסך שלא נלכלך. לעצם העינין הפיטרון הוא אחד ו י ח י ד ציפוי פנימי למיכל בעלות של כ250 פפלינוס. בהצלחה

למעלה