אופיר אופציה2 הזמנה של50K משהו קורה אופיר אופציה2 הזמנה של50K משהו קורה באופציה שאנחנו לא יודעים??
ו ויקטור מורוז New member 6/4/06 #1 אופיר אופציה2 הזמנה של50K משהו קורה אופיר אופציה2 הזמנה של50K משהו קורה באופציה שאנחנו לא יודעים??
י יאיר האבוד New member 6/4/06 #2 ממתי 50k זה משהו נכתב ע"י ויקטור מורוז: אופיר אופציה2 הזמנה של50K משהו קורה באופציה שאנחנו לא יודעים?? לחץ כדי להרחיב... ממתי 50k זה משהו זה בטח סתם אחד שחושב שיש לה עתיד
ממתי 50k זה משהו נכתב ע"י ויקטור מורוז: אופיר אופציה2 הזמנה של50K משהו קורה באופציה שאנחנו לא יודעים?? לחץ כדי להרחיב... ממתי 50k זה משהו זה בטח סתם אחד שחושב שיש לה עתיד
י יאיר האבוד New member 6/4/06 #3 אגב אם תראה את המניה נכתב ע"י ויקטור מורוז: אופיר אופציה2 הזמנה של50K משהו קורה באופציה שאנחנו לא יודעים?? לחץ כדי להרחיב... אגב אם תראה את המניה היא נראית כל כך רע..מגמת ירידה חזקה.. עם רמות מסחר אפסיות..לדעתי היא לא מושכת
אגב אם תראה את המניה נכתב ע"י ויקטור מורוז: אופיר אופציה2 הזמנה של50K משהו קורה באופציה שאנחנו לא יודעים?? לחץ כדי להרחיב... אגב אם תראה את המניה היא נראית כל כך רע..מגמת ירידה חזקה.. עם רמות מסחר אפסיות..לדעתי היא לא מושכת
ו ויקטור מורוז New member 6/4/06 #4 דווקא אוראל חושב הפוך ממך. נכתב ע"י יאיר האבוד: אגב אם תראה את המניה היא נראית כל כך רע..מגמת ירידה חזקה.. עם רמות מסחר אפסיות..לדעתי היא לא מושכת לחץ כדי להרחיב... דווקא אוראל חושב הפוך ממך.
דווקא אוראל חושב הפוך ממך. נכתב ע"י יאיר האבוד: אגב אם תראה את המניה היא נראית כל כך רע..מגמת ירידה חזקה.. עם רמות מסחר אפסיות..לדעתי היא לא מושכת לחץ כדי להרחיב... דווקא אוראל חושב הפוך ממך.
י יאיר האבוד New member 6/4/06 #5 מה שכן.. נכתב ע"י ויקטור מורוז: דווקא אוראל חושב הפוך ממך. לחץ כדי להרחיב... מה שכן.. עכשיו אני מסתכל עליה ב 3 שנים, אם תקנה אופציות שלה ל שנה הקרובה יש סיכוי גבוהה שתרוויח יפה.. לא שאני ממליץ, אבל לטווח ארוך היא במגמת עליה.. אולי אוראל שמע עליה איזו שמועה או שהוא אומר בכלליות מהסתכלות על הגרף ?
מה שכן.. נכתב ע"י ויקטור מורוז: דווקא אוראל חושב הפוך ממך. לחץ כדי להרחיב... מה שכן.. עכשיו אני מסתכל עליה ב 3 שנים, אם תקנה אופציות שלה ל שנה הקרובה יש סיכוי גבוהה שתרוויח יפה.. לא שאני ממליץ, אבל לטווח ארוך היא במגמת עליה.. אולי אוראל שמע עליה איזו שמועה או שהוא אומר בכלליות מהסתכלות על הגרף ?