אופטימיזם!

The Charmd One

New member
יוו אני הרגע גיליתי../images/Emo79.gif

שהסופשבוע הזה הוא סתם סופשבוע רגיל ויום כיפור יוצא רק ראשון-שני!! אעעע אין לכן מושג איך זה משפר לי את החיים!! כאילו הייתי בטוחה שיום כיפור יוצא על הסופשבוע אבל לאאא יש לי אותו חופשיי יוו אתן לא יודעות איזה מאושרת אני מאז שגיליתי את זה!! האהאאא! אני יודעת שזה נשמע כל כך מפגר וכשאני קוראת את זה אני מרגישה סתומה אבל יוו אני כל כך שמחה! זה כמו נגיד להיות בשיעור משעמם ולהיות בטוחות שיש עוד מלא זמן ואז לגלות שיש רק עוד 5 דקות.. זאת הקלה כזאת מטורפת של זמנים חח יאא אני כלכך relieved עכשיו שיש את היומיים האלה להספיק את הכל ואז בשני בערב גם אפשר לסדר דברים. ודי חשבתי על זה והכל יסתדר, וכל מה שמדאיג אותי זה באמת דברים קטנים כאלה שכולם יסתדרו, ודי צריך להנות נכון? ולא לחשוב יותר מדי. ואני באמת נהנית ויהיה בסדר. האא.
שיהיה לכן שבוע מופלא.[:

גם אני התרגשתי כשגיליתי את זה!!!

שישי שבת הולך להיות לי הכי עמוס בעולם! ממש אבל! כולל לילה לבן וחוסר מנוחה 48 שעות. וראשון שני יתנו לי זמן להתאפס ולהחזיר שעות שינה. כןכן מושלם!

Small talk

New member
מצאתי שירים

אחד לעבודה שלי בספרות "האיש ההוא" של יהודית רביץ ואהובה עוזרי,אנחנו צריכות (אנחנו קבוצה של 12 בנות במגמה) למצוא כל אחת שיר אהבה (כי זה הנושא הכללי של היחידה השלישית שלנו) ולהגיד למה התחברנו אליו. הייתי אמור להגיש אותו יום רביעי אבל לא הבנתי שצריך גם לכתוב את למה אנחנו מתחברות לשיר ולהגיש אז רק מצאתי שיר וחשבתי לעצמי למה אני אוהבת אותו (שאחרי שניתחתי אותו עכשיו "דרושה אישה לחורף" הוא לא שיר אהבה הוא שיר לחיפוש מטפלת) אז היא אמרה לי להגיש לה שבוע הבא ומצאתי עכשיו את "האיש ההוא".
שני גיליתי בשירונט שליהודית רביץ ואריק איינשטיין יש שיר ילדים כזה על ילדה בשם איילת שהיא חולה ואז היא חולמת על תרנגולת כחולה והתרנגולת עוזרת לה להחלים שיר ממש מתוק אז אני ואמא חיפשנו אותו (כי לא היה באמיול) והורדנו אותו מאתר כזה שמשלמים אז גם שילמתי על השיר 4 שקלים ולא עשיתי את זה בדרך לא חוקית... .
פגשתי את אלה ביום שבת ורציני עם לא הייתי פוגשת אותה הייתי יוצאת עם הרגשה יותר רעה ממה שיצאתי.
והכי חשוב גיליתי איזה אמא מקסימה יש לי.

e l u l a

New member
איזה מתוקהה!:]../images/Emo153.gif

גם אני ממש שמחתי לפגוש אותך כתבתי לך את זה כבר באחד השרשורים..;]

חחחח.. לא הכרת מקודם את השיר!?חח

היה לי ת'ספר בבית..קוראים לו תרנגולת כחולה.. יש שם מלא שירים .. אבל בחרו לקרוא לספר על שם השיר הזה..חחח. (גם לי קוראים איילת כה?) תרנגולת כחולה תרנגולת כחולה.. קוראים לי איילת ואני קצת חולה

Small talk

New member
לא, גם אמא שלי לא שמעה עליו אף פעם

עד אתמול, וזה כזה שיר חמוד מאתמול כבר התמכרתי עליו.

חחחח... אני זוכרת איך התלהבתי

מזה כשהייתי קטנהה.. ואנשים אמרו לי שסתם המצאתי אותו ושזה לא שיר אמיתי.. :(

e l u l a

New member
היה לי כייף בחג../images/Emo75.gif../images/Emo153.gif

בארוחת חג ביום שישי לבשתי חצאית חדשה, וחולצה לבנה והרגשתי חגיגית כזאת וזה היה נחמד וגם היה אוכל טעים וכייף עם הבני דודים וזה.. וגם ביום שבת בצהריים היתה ארוחת חג טעימה[קובבס! בטח אתן לא מכירות אבל זה הדבר הכייי הכיי טעים בעולם ואוכלים את זה רק בראש השנה ופסח.. באמת שזה הכי טעים שיש] ובשבת בערב ארוחת ערב אצל דוד שלי[אצל שיר little chiwawa] וגם היה ממש נחמד וטעים והמסיבה בערב גם היתה ממש כייפית והשתכרתי, והתנשקתי [אע שבוע שני ברצף שאני מתנשקת במסיבה.. פעם היה לי יותר קשה עם בנים וזה ועכשיו אין לי בעיה וזה נחמד..] ורקדתי.. באמת שהיה כייף ובכלל המצברוח הרע שהיה לי בשבוע-שבועיים האחרונים עבר לי ונראה לי שבאמת יהיה טוב.. אז שנה טובה לכולן!

TiKi PooH

New member
אמ

אני חושבת שקצת התקררתי, ואולי עם כמה אפצ'ים וכמה ניירות טואלט מפוזרים מכל עבר אני אצליח לפרגן לעצמי בונוס של שעתיים שינה מחר בבוקר. ( לא הקאפ אוף טי שלי להתעורר מהחופש הישר למתמטיקה. ) חוץ מזה.. הייתי היום ם רוקו בסרט "אביבה אהובתי" וזה סרט חמוד לאללה.

greeneye

New member
יאו.

אתמול התלבשתי יפה, [מכנסיים קצרים בצבע אפור עם פסים מפוקס, מחוייטים כאלה, האולסטארבובה האוף וואיט המשופצות עם הסרט תחרה הלבן, גופית ספגטי מתאילנד מפעם בצבע שחור עם פרחים ותחרה לבנה למטה ובציצים, שרשרת פנינים מזוייפת מלופפת פעמיים על הצואר וסיכה ילדותית של שפירית אדומה על צד שמאל של השיער. [וזה בייסקלי מה שלבשתי] ויצאנו לסרט. זתומרת, קודם קבענו להפגש אצל הידיד הכי טוב שלי [מכיתה א'..] רק שלא ידעו אותי שאף אחד לא בא חוץ מעוד שני ידידים שאחד אמנם חמוד אך מופרע לחלוטין והשני די נודניק והם שיגעו אותי וניסו לגעת לי ברגליים כל הזמן וכל טלפון שהיה לי הם צווחו ברקע "הו כןןןן גל!!" וכאלה וזה היה קצת מעיק. נסענו לסרט השטן לובשת פראדה שאני וחברה טובה שלי [שקבענו להפגש איתה שם] שכנענו אותם לראות באולם VIP. קיצצצר התחלתי להרגיש לא טוב לפני שנכנסנו ופתאום מה מסתבר? מישהו בהקרנה הקודמת הקיא בקולנוע. ואיפה? אצלנו במקום. אז לקחנו מקומות בשורה יותר גבוהה. והתחלתי להרגיש ממש רע וזה. נכנסנו פנימה והקיא מכוסה בנייר לא עשה לי יותר טוב. ראיתי עד ההפסקה ובאמת שהיה מצחיק אבל החלטתי לחזור הביתה. אמא בדיוק יכלה לבוא לקחת אותי. אז חיכיתי לבד [משהו שאני ממשממשממש לא טובה בו] על איזו ספה בקולנוע. עכשיו תקשיבו טוב. זה נוגד את כל חוקי שפת הגוף באשר הם. הרגשתי איכס. משמע נראיתי איכס, לא? ישבתי מכווצת על הספה, מתעסקת בריכוז רב בפלאפון. כולי בפוזה הכי סגורה שמעידה הכי על חוסר פתיחות ובטחון עצמי נמוך. ישבתי רגל על רגל כי קפאתי מקור והסתכלתי בגועל על שומני הרגליים שנוצרו לי מהפוזה ועל עור הברווז והקוצים ומה לא. ופתאום אני שומעת "אפשר לשאול אותך שאלה?" אני מרימה את הראש ורואה בלונדיני כחול עיניים חמוד ביותר ואיזה חבר שלו. אני מהנהנת. "יש לך חבר?" "אמ..לא" "אז..אפשר את הטלפון שלך?" [גל בשוק מטורף כי לא קרה לה שומדבר כזה בחיים] "אמ..יודע מה? בסדר". -נותנת- "אני יכול לקבל נשיקה בלחי?" "אמ..לא" "למה? את קשה להשגה כזאת? אני צריך ללכת איתך לאט?" "אמ..כן?" "מה..אבל אני נראה די טוב, לא?" "אתה בסדר.." *מחייכת* "טוב, אני אצלצל!" הולך. אחרי איזה רבע שעה הוא חוזר ואומר לחבר שלו [בקול רם]: "גל הזאת היא בחורה קשה! אבל אני ארכך אותה!" ומסתכל עלי. חו. ואז, אחרי שהוא כבר הלך משם סופית נזכרתי שאין לי מושג איך קוראים לו. וגם לא בן כמה הוא. הו ואו.

greeneye

New member
רגע רגע! הסיפור מסתבך בטירוף גורלי!

אתמול בלילה אני חושבת לעצמי "ואו, מעניין איך קוראים לו! אולי זה שם שאני ממש ממש אוהבת? כמו..אלעד! יאו. ואולי זה שם שכבר יש לי ברשימה? זה מבאס, כי צריך למצוא לו שם מיוחד בפלאפון! אולי קוראים לו כמו אחד האחים שלי? אולי..רועי? לאלא. אולי.. איתי?" ואז התחלתי לזמזמם "איתי הגיע בשני, לבוש בגולף שחורה אני חשבתי משהו זמני.." ונרדמתי. אני מתעוררת בשמונה בערב [נרדמתי ואני יצור שישן רוב חייו] ורואה שקיבלתי ממנו אסאמאס. כתוב שם "היי גל, מה קורה? זה איתי מאתמול". אני משפשפת את העיניים. איתי?! הו גאד, מה הסיכויים?! אני מתקשרת לבסט פרנד לספר לה. פתאום היא שותקת ואז יוצא ציוץ כזה. אני כזה "מה קרה?" "גל..אמ..אני לא רוצה להפחיד אותך, אבל אני כרגע יושבת ולומדת פיזיקה עם איתי [ידיד שלה] וברדיו מתנגן השיר 'איתי'.." התחלתי לרעוד בטירוף. שמעו בנות, אני לא אחת שמאמינה בגורל אבל זה אחד המפחידים. ועוד לא עניתי לו לאסאמאס כי אני פחדנית בטירוף! יאו, רק שהוא לא יהיה בן 14 או משהו!

K a y a 1989

New member
איך אני אוהבת

צירופי מקרים כאלו..! נו תעדכני בהמשך מה קורה עם המר בחור ששמו איתי :]

גאד

אין לך מושג כמה דברים כאלה קרו לי....זה הזוי ומטורף אבל זה הדבר הכי מגניב שיש! תחזירי לו סמס!!!!!

greeneye

New member
רגע!

אתמול בלילה אני חושבת לעצמי "ואו, מעניין איך קוראים לו! אולי זה שם שאני ממש ממש אוהבת? כמו..אלעד! יאו. ואולי זה שם שכבר יש לי ברשימה? זה מבאס, כי צריך למצוא לו שם מיוחד בפלאפון! אולי קוראים לו כמו אחד האחים שלי? אולי..רועי? לאלא. אולי.. איתי?" ואז התחלתי לזמזמם "איתי הגיע בשני, לבוש בגולף שחורה אני חשבתי משהו זמני.." ונרדמתי. אני מתעוררת בשמונה בערב [נרדמתי ואני יצור שישן רוב חייו] ורואה שקיבלתי ממנו אסאמאס. כתוב שם "היי גל, מה קורה? זה איתי מאתמול". אני משפשפת את העיניים. איתי?! הו גאד, מה הסיכויים?! אני מתקשרת לבסט פרנד לספר לה. פתאום היא שותקת ואז יוצא ציוץ כזה. אני כזה "מה קרה?" "גל..אמ..אני לא רוצה להפחיד אותך, אבל אני כרגע יושבת ולומדת פיזיקה עם איתי [ידיד שלה] וברדיו מתנגן השיר 'איתי'.." התחלתי לרעוד בטירוף. שמעו בנות, אני לא אחת שמאמינה בגורל אבל זה אחד המפחידים. ועוד לא עניתי לו לאסאמאס כי אני פחדנית בטירוף! יאו, רק שהוא לא יהיה בן 14 או משהו!

למעלה