אופחדש.

חמצמצה

New member
כבר כמה זמן שאני תוהה ..

למה את כותבת באנגלית?
בהתחלה חשבתי שאת בחו"ל
עכשיו אני חושבת שלא תוכלי לראות שם עברית,לא? אזאז למה?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבטח שרואים עברית

בחו"ל ראיתי עברית מעולה

חמצמצה

New member
ממחשבים של מלונות וזה? ../images/Emo12.gif

תמיד חשבתי שכמו שאצלי לא רואים שפות נידחות וזה .. אז גם הם לא רואים עברית.

הו..סיפור שכתבתי../images/Emo54.gif

תיזהרו, זה עומד להיות עמוק אפל וכמובן קשוח
שיואו לייק אז היום יצאתי עם החבר המושי מושלמי מושלמון שלי לעיר..ולייק הוא קנה לעצמו גלידה ואני קניתי רק קולה דיאט..כי כאילו לייק אני רוצה לשמור למרות שאני מושי מושלמת..כי אנורקסי זה לייק סוווו סקסי!!!!!!!!!! חחחח..ואזזז כאילו החברי המושי מושלם שלי ואני דיברנו..חח........ והחלטנו לשבת בגן..... ולייק הלכנו וחיפשנו את ההמקום שהוא לייק סו הכי נקי...... חח..... כדי שכאילו... חח... לא נשב עם פשוטי העם.. כי לייק הלו כאילו הם לא כמונו?!?!??!?!@@# כי לייק אנחנו מלכים.... באמת.. כי לייק הוא מלך הכיתה ואני מלכת הכיתה..ויש לי שפוטייים והכל.. נכון שזה לייקק סוווווו מגניב?! חחח.... ואז לייק עברה בגן הפריקית של הכיתה..והיא לייק סווו מגעילה..היא לייק כולה בשחור והיא שומעת רוק וכאלו וסה כאילו..איכסהה! למה שמישהו ילבש שחור?!@?#זה צבע לייק סוווו מגעיל!ורוד זה ה=ח=י=י=ם! ולייק מה סהסההההה!?!??!היא לא שומעת רוני?<!?!?@# מהסה פה?! אס לייק צעקנו לה כאלה דברים... לייק "פריקית מגעילהה!!" "לכי לך לייק לקחת סמים קלים!" ואזזז........... ****המשך יבוא****

Baby Bird

New member
איזה מתחח ../images/Emo2.gif

XDDDDD אני פשוט נקרעתי מול המחשב!! אחותי הסתכלה עלי כאילו אני משוגעת

Baby Bird

New member
אני עוד רגע קורסת ../images/Emo122.gif

יש לי יותר מדי בת מצוות
כי משום מה חצי מהבנות בשכבה שלי החליטו שהן נולדו ביוני-יולי. הייתה לי בת מצווה ב- 30 ליוני, [ומה שמוזר הוא שאותה ילדה נולדה בדצמבר XD] הייתה לי בת מצווה ב-1 ליולי. הייתה לי בת מצווה ב- 2 ליולי. הייתה לי היום בת מצווה. יש לי ב-5 בת מצווה. יש לי ב-7 בת מצווה. יש לי 10 בת מצווה. יש לי בת מצווה ב-15. כממממההההה???
וכמה כסף מוצאים על המתנות, והבגדים? זה לא נגמר
ושלא נדבר על כל מסיבות "ההפתעה" שעשו כבר לכל אחת מהבנות שעשו לה בת מצווה
זה כבר הפסיק להיות מסיבת הפתעה, אלוהים
אני אומרת לכן, ילדה אחת באה אלי ושאלה אותי שאלה מאוד נחמדה: היא:אז תגידי, מתי כבר תתחילו לתכנן לי את המסיבת הפתעה? גם אני רוצה. אני: :|
היא: נו?! אני: *אנחה* אמממ.. כן.. >> אוה, אל תדאגי, זה כבר מתוכנן >> ><

תגידו..

למייג'יק, או מנה חמה או וואטאבר, יש תאריך אחרון? אני לבד בבית ורעבה (ארוחת צהריים פה, רבע לשלוש).. לא בא לי לאכול מייג'יק מקולקל

אנבלייי

New member
../images/Emo122.gifהההה אפשר חיבוק?../images/Emo10.gif

הוא מת
הכבוד העצמי שלי
יהב
הכל בגללך! >< סתם. מדוזות
אהמ. גלשני רוח. ים. אני כל דקה נופלת על המפרש ומתגלגלת. יש המוןהמון רוח! אאוץ'! מה זה היה?אאוץ'! שוב?? מה זה..? הו..?אאוץ'! ממ... מעניין מה- אאוץ'!אאוץ'!אאוץ'!אאוץ'!אאוץ'!אאוץ'!אאוץ'!!!!! העעעע!!!!! מדוזותתתתתת! ואני כל הזמן ניסיתי להסתתר והייתי על הגלשן
כשראיתי מדוזה התרחקי, ואת אלה אפילו לא ראיתי!!!! אז יצאתי מהמיים והלכתי לחובש. "חומץ. בואי נשים לך חומץ." אבלאבל!! המדוזות האלה! הן עקצו אותי בתחט האדום והנפוח והמסכן שלי! בתחט!! (נו, איפה שהבגדים לא מכסה
) ובברך
הוא עמד והשפריץ לי חומץ על התחט!! התחט!! הוא התכוףף והשפריץ לי ח ו מ ץ על הת ח ט העצוב שלי!
העע
.

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לפחות זה לא היה על החלק שכן מכוסה בד"כ...

למעלה