אופחדש.

../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif../images/Emo43.gifוחצי

הסיפור יפה וארוך
אבל יש כבר סיפור כיפה אדומה אז זה סיפור פחות מקורי

8ar8ie

New member
הו נו... גם מכובד../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif

תודה

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאעאעאע מה הסיכויים?!?!

מצאתי את עצמי ברשימה של live 8!!! עאעאעאע מה הסיכויים?! וגם ההופעה של פינק פלויד הייתה מדהימה!!! גאד מדהים מדהים מדהים!

Science Fiction

New member
[נכנסים במובן של איך נכנסים ../images/Emo119.gif

לדף, לא איך נרשמים. כבר נרשמתיP:]

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gifחחחחחחח

האגוש

New member
היה פשוט ענק!!

ומרגש..
אין אין..רובי וויליאמס , מדונה , פינק פלויד [למרות שזה היה קצת כנס מחזור לגיל הזהב אבל לא נורא..] , בלק אייד פיז ועוד.. כל כך הרבה אומנים מוכשרים .. זה פשוט מרגש .. אני חולה על התחת של רובי וויליאמסס!!

Shusho

New member
רובי וויליאמס ומריה קארי

עד כמה שהם שרים סוג מסריח של מוזיקה הם הופיעו מעולה ממש אבל. פינק פלויד. זו אגדה אני נשבעת.

האגוש

New member
אני לא סובלת את מריה קארי

אבל היא נתנה שאוו מדהים אני שמעתי את הלסת שלי נוחתת על הריצפה , כאילו מי זאת בדיוק? פעם ראשונה שאני אשכרה שומעת תקול שלה
את רובי וויליאמס אני ממש אוהבת..ההופעות שלו עוצרות נשימה.. ודיוויד בקהאם כזה חמודד איך הוא התרגש..איזה מתוק!! והוא אמר שרובי ביישן..חחחחח ובראד פיט
חתיךך אביעד קיסוס כל כך עיצבן אותיייייייי איך הם נדחפווווו יווווו חבל שלא נתנו לנו לראות את ההופעות בלי הפרשנות הכל כך לא נחוצה הזאת..אוףף הם כל כך הפריעו לייי!!! בדיוק לפני שפינק פלויד התחילו לשיר , רגע היסטורי לכל הדעות , פתאום האביעד קיסוס הקיסוס בתחת הזה מדבר! ויש לו זמןןןןןןןןןןן אוךך רציתי להרוג אותו.. פינק פלויד באמת אגדה.!!

Science Fiction

New member
LOL, ההופעה של מריה ../images/Emo119.gif

קארי היתה נורא משעשעת. אני די בטוחה שכל היתומים האפריקאים האלו הם סתם ילדים שהיא מצאה ברחוב ממול.P: ההופעה של רובי וויליאמס באמת היתה די טובה, למרות השירים -.-

../images/Emo45.gif!!!!!!!!

פינק פלויד!!!!! כבר כמעט בכיתי>< וממש ממש אהבתי את החיכוי של הביטלס. זה היה פשוט ענק! (השיר הפותח עם U2 ופול מקארטני למי שלא יודעת.. עם האנשים עם החליפות הצבעוניות והחצוצרות
)

למעלה