אוף... יום חלש... איפסתי רק 15 תעשיות וחיסלתי 9... קקה...
G gal51m New member 28/5/06 #3 ../images/Emo6.gif אייל ימלך!! THC לנצח! רק מראה לכם שהבנאים יכולים גם לתקוף חחח
M moskoviz New member 28/5/06 #4 קקה... אפשר גם להכליל מתקפות שניהלתי? כי אם כן המאזן חיסולים עולה ל-37...
M moskoviz New member 28/5/06 #5 אוף כפול... ניהלתי מתקפות בשעתיים האחרונות.... אדמה שנכבשה\הושמדה:500 אלף...=\ ואני חשבתי שאנחנו בנאים...
אוף כפול... ניהלתי מתקפות בשעתיים האחרונות.... אדמה שנכבשה\הושמדה:500 אלף...=\ ואני חשבתי שאנחנו בנאים...
ח חחחחחחחח13 New member 28/5/06 #6 אתם באמת בנאים... יש למחומש הרבה אדמה בגלל שאנחנו משתתפים במלא מלא מלחמות!
ח חחחחחחחח13 New member 28/5/06 #8 אכן אתה בוב... בבקשה ממך ציין את המלחמה האחרונה של השף ולפני כמה זמן בערך היא היתה.... אני לא בטוח שאתה תמצא כאלה בחצי שנה האחרונים ולאומת זה למחומש היו 4 מלחמות בערך בחצי שנה האחרונה! ומי יודע אולי בעוד חודשיים שלוש תהיה לנו עוד אחת (אחרי שננצח אותכם כבר... )
אכן אתה בוב... בבקשה ממך ציין את המלחמה האחרונה של השף ולפני כמה זמן בערך היא היתה.... אני לא בטוח שאתה תמצא כאלה בחצי שנה האחרונים ולאומת זה למחומש היו 4 מלחמות בערך בחצי שנה האחרונה! ומי יודע אולי בעוד חודשיים שלוש תהיה לנו עוד אחת (אחרי שננצח אותכם כבר... )
M moskoviz New member 28/5/06 #10 שנייה...לתאר לך את הניסיון שלי?< חחחח...אני בטוח שהניסיון המלחמתי שלי עובר את שלך ואת של כלל מנהלי בריתות המצולע.
שנייה...לתאר לך את הניסיון שלי?< חחחח...אני בטוח שהניסיון המלחמתי שלי עובר את שלך ואת של כלל מנהלי בריתות המצולע.
א אודייייי69 New member 28/5/06 #9 בןב הבנאי, תצליח לחסל?! בוב הבנאי [URL='http://']כן כן כןןןןןןןןןן[/URL]