אוף...

special one 5

New member
אוף...

היי... יוו אני חייבת לשפוך את ליבי אליכן.. אז ככה, יוו אני כרגע אפילו עם דמעות בעיניים.. בכל מקרה, הייתה לי חברה במשך שנה וחודשיים... היה לנו פשוט קשר מדהים, אפילו גרנו ביחד, בחיים לא חשתי אהבה כמו שאני חשה אליה.. בכל מקרה, היא נפרדה ממני לפני בערך חודש וחצי, אפילו קצת יותר.. נפרדה כי היא חושבת שהיא לא מאוהבת בי כמו פעם -הדבר הכי עצוב שאני יכולה לשמוע.. היא אמרה שלא מוכנה כרגע לקשר, כן כן אחרי שנה נזכרה בזה.. בקיצר.. מאז אני רק חושבת עליה, היא מתנהגת איתי כאילו שאנחנו חברות הכי טובות וזה כ"כ כואב לי... ואני לא מסוגלת, אז לא נפגשנו מיום שישי עד היום (יום שלישי) וזה הישג!! כי בחיים לא עבר יותר מ- 3 ימים שלא נפגשנו! וגם אנחנו מדברות הרבה םחות בפון- בגללי כי אני לא מסוגלת... אני לא מסוגלת לנתק איתה קשר, פשוט לא מסוגלת לעומת זאת, לא יודעת מה לעשות.. אני פשוט יושבת ובוכה מרוב געגוע... אוף!!!

פרידות זה דבר מאוד כואב..

את נמצאת במצב די מסובך..לא יכולה איתה ולא יכולה בלעדיה... לדעתי את צריכה קצת זמן לבד, לעכל את כל מה שקרה,לאסוף את הרסיסים ולהשמיך הלאה. אם את מרגישה שזה כואב לך שאת איתה אז תתרחקי קצת..אני בטוחה שזה רק יעשה לך טוב.תסבירי לה את המצב שלך .כולי תקווה שהיא תבין. אחרי שתיהי קצת לבד , תתאוששי, תוכלי לחזור לדבר איתה.. *הכל לטובה*

איזה עצוב לשמוע את זה..

תראי, עם כל הצער והכאב, תמיד יש תקווה. לא משנה מה יהיה, תמיד יש סיכוי שיום אחד היא תסתובב ותגיד "איך וויתרתי עליה.." אבל אם נהיה ריאליים ואוביקטיבים לרגע, לדעתך זו המילה האחרונה
ועזבי כרגע בצד את מה שאת מייחלת אליו, שתחזרו להיות ביחד, לדעתך היא תרצה מתישהו שתחזרו להיות זוג
לפי איך שזה נשמע מדברייך את לא כל כך מאמינה שזה יכול לקרות.. תמשיכי הלאה, תעצמי עיניים ותחשבי רחוק, תחשבי כמה שיותר רחוק ותנסי לטעום את האוויר של התקווה, שטעמו מתוק.. קשה להתגבר, אבל זה קורה בסופו של דבר, אם תרצי, ולפעמים, גם אם לא.. בכל מקרה אני שמח ששיתפת אותנו, את חדשה פה
רן.

Mis Anna

New member
אויי חמודהההה

את צריכה זמן.. הכל עובר עם הזמן. בינתיים תתרחקי קצת תחשבי על דברים אחרים תעסיקי את עצמך ואם את מרגישה שאת יכולה תשמרי איתה על קשר כי חבל.. אולי אפילו תדברי איתה מה היא חושבת על כל העניין.. בכל מקרה הכל מסתדר בסוף
ואם את רוצה לדבר אז את מוזמנת.. מסנג'ר : [email protected]

למעלה