אוף...

סהרית

New member
אוף...

בשבוע שעבר אמרה לי סיגל שאפשר לבוא לסגירה ביום רביעי בבוקר. היום, אחרי שבוע, החלטתי שאולי כדאי בכל זאת להגיע לסגירה נוספת, כי אמנם יש הגבלה מועטת, אך אני אוכלת כמויות הולכות וגדלות. הלכתי לאסותא רמת החייל בלי להתקשר קודם, ואין אף אחד שם. המזכירה אמרה לי שהרופאים יהיו רק אחרי הצהרים. אוף... מצד שני, אולי זה רמז שאני צריכה להמשיך לנסות להתמודד עם הסגירה הנוכחית, ולא למהר לסגור. הרי חלק מהאכילה המיותרת שלי היא אכילה רגשית בלבד. אני צריכה ללמוד להתמודד איתה, ואולי לא להגביל את עצמי עוד. אינני יודעת אם אלך שוב אחרי הצהרים לסגירה. נראה.

סהרית

New member
בכל זאת סגרתי.

היתה שם הרופאה (לא יודעת את שמה) שסגרה לי 2 סמ"ק. אני מקווה להסתדר עם הסגירה הזו. ושאלה: אם הסגירה היתה בערך ב 6 בערב, עד מתי אני אמורה להיות על נוזלים בלבד - עד הבוקר או עד אחרי הצהרים של יום חמישי?

אופירA

New member
מנהל
אכילה רגשית צריכה גם עזרה מהניתוח

אני סבורה שכאשר הבעיה היא אכילה רגשית, צריך עזרה מהטבעת שתגביל את הכמויות, ואז יישאר להתמודד רק עם ההתנהגות הרגשית של האוכל. קשה להתמודד גם עם הרגשות וגם עם רעב והגבלה מרצון, בלי התניה ועונש. הטבעת עוזרת להתחנך יותר בקלות, ואז יש יותר כוח ופנאי לטפל ברגשות. כמובן שהכל תלוי במצב האישי. וכמובן שהכל תלוי בתגובה שלך לסגירה הנוכחית. בסגירה הקודמת כבר היית מוגבלת, ובכל זאת הרופאה סגרה 2, כמו למי שלא מרגיש הגבלה ב-4.5. בכל אופן, אם המים עברו בסדר לאחר הסגירה, יתכן שתשיגי כעת הגבלה טובה ותחושה יותר טובה של שובע. עם הזמן תראי, אם ההגבלה הזו עוזרת לך, או דווקא מפריעה, וסוחבת אותך להפסיק לאכול אוכל בריא, ולהתחיל לאכול רק ממתקים. כמובן שבמקרה כזה תלכי ותפתחי לפי הצורך, כדי לחזור ולאכול אוכל שמרזים ממנו. לא יודעת מה אומר ד"ר אבינוח על סגירה ב-6 בערב. בכל אופן, הוא לא אומר יממה של נוזלים. אז אם את רוצה להיות שקטה, תעברי מחר בבוקר למעדן ולמשקאות חלב, ואח"כ לכלכלה רכה, ורק בערב תנסי דברים כבדים יותר. בלאו הכי צריך אחרי סגירה לנסות כל מאכל בנפרד ובזהירות. אצל רופאים אחרים מתבקשים להישאר כמה ימים אחרי הסגירה בכלכלה רכה בלבד. וכמובן - תדווחי ותתיעצי.

neama25

New member
סהרית..

אכילה ריגשית היא זו שהביאה אותנו למצב הזה. נכון שבעזרת הטבעת תוכלי לנסות להתמודד עם זה, אבל הפיתרון הוא לא בבטן הוא בראש. אני מקווה שלא סגרת עוד. את חייבת לנסות להצליח לא לדחוף מאכלי רגשות וכשזה יבוא לסגור עוד...

למעלה