אוף....

אוף....../images/Emo7.gif

עוד שבוע זה קורה, תמיר עובר ניתוח ברגליים, בכפות רגליים. אני ממש ממש אאוט כל היום חושבת על זה אבל מנסה להדחיק. איך מתגברים?, אם בכלל. זקוקה לעידוד

../images/Emo24.gif שהכל יעבור בשלום

ושתרגישו טוב. אני לא ממש יודעת איך מתגברים על זה, אבל צריך הרבה תעצומות נפש, תהיו חזקים בשבילו ובע"ה הכל יהיה בסדר. חושבים עליכם פה, תעדכנו אותנו.

אור100

New member
אור עבר ניתוח בגיל חודשיים

הניתוח לא היה ברגליים כי אם בבטן אבל אני יכולה לספר לך שהוא עבר את זה כל כך בקלות שזה לא יאמן. ילדים מחלימים ומתגברים מהר מאוד וגם מסתגלים מהר למצב חדש (במקרה של חבישה על הרגליים או מה שזה לא יהיה) איזה ניתוח הוא עובר? תרגישו טוב ותיהיו חזקים (כי זה באמת מאוד קשה להורים)

ashlaya

New member
שיעבור בקלות והצלחה והכי חשוב

תהיי חזקה תינוקות מרגישים מה אמא מרגישה כמה שזה קשה את חייבת להיות חזקה! מאחלת המון הצלחה ובריאות

בהצלחה לכם ולתמיר ../images/Emo24.gif

מאחלת לכם שיעבור בקלות וכמה שפחות כואב. למה הניתוח? אולי פספסתי משהו כשסיפרת כבר?

מתרגשת

New member
עידוד../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא יודעת איך מתגברים. פשוט עוברים את זה עם חיוך על הפנים כדי שתמיר יראה איזה הורים גיבורים יש לו וכך לכולם יעבור יותר טוב.... שיעבור בשלום ומהר

lilo

New member
../images/Emo24.gif

חשבתי על משהו... אולי תבקשו מהרופא המטפל שלכם, שיקשר אתכם עם זוג שעבר את העיניין הזה כבר? את יודעת, סתם בשביל שיהיה מישהו שיעודד מניסיון? בכל מקרה שיעבור מהר ובקלות

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

תודה תודה ועוד פעם תודה, אני אשקול לדבר עם הרופא על זה למרות ששמעתי הרבה מקרים וגם ראיתי שיצאו בסדר והילד הולך ואפילו רץ. ולמי שלא הייתה מעודכנת: תמיר נולד עם קלאב פוט, ז"א רגליים עקומות כל כף הרגל וגם השוק,ידעתי על זה עוד בהריון, ככה שהמכה הייתה רכה יותר. מהיום השני להיוולדו, שמו לו גבס אמיתי שהוחלף בגיל חצי שנה בערך לסד, ז"א שאנחנו יכולים לרחוץ אותו בכל הגוף (כי אפשר להוריד את זה), לפני כן היינו רוחצים אותו בשיטת "נשיקה צרפתית" כלומר עם משהו, מטלית או ספוג על הגוף.... אני מחפשת תמונה של תמיר מימי הגבס האמיתי שעוד היה קטןואצרף אותה. מצאתי, תמונה לא משהו אבל כדי לתת את התחושה.... זה לפני 4 או חמישה חודשים בערך. תודה שוב אורית

גלשני

New member
תמיר שמנמן ומתוק ../images/Emo23.gif

ואיזה פוזה חושנית
שיהיה המון בהצלחה. גם מתן אולי יצטרך לעבור ניתוח ואני מזדהה עם הפחד שלך ושולחת
עידוד ענקי.

אמאמצת

New member
../images/Emo24.gif הרבה עידודים לקראת הניתוח,

את עושה את המקסימום שאת יכולה עבורו וזה מה שחשוב. תהיי אופטימית ונסי לשדר לתמיר את האופטימיות הזו. הוא ממש מתוק

ריקי29

New member
בהצלחה!!!../images/Emo24.gif

אני כלכך מבינה אותך. נדב שלנו צריך לעבור ניתוח בעמוד השדרה בעוד חודש וחצי ומעכשיו אני בלחץ. תאמיני ביכולת של תמיר להחלים מהר, ככה זה עם ילדים, הם מחלימים מהר ולא זוכרים כלום. שיהיה בהצלחה!!!

למעלה