אוף, פלאפון!!! מה עושים עם הפתיחה והסגירה?

רענן 25

New member
אוף, פלאפון!!! מה עושים עם הפתיחה והסגירה?

האם יש דרך להפסיק את הצליל של הפתיחה והסגירה בגלקסי של פלאפון? האנימציה המגעילה, מילא, אפשר לא להסתכל. אבל הצלילים שמלווים זאת... לפעמים אני לא רוצה שאנשים ידעו שאני פותחת או סוגרת את הטלפון. עכשיו הלכה הפרטיות. בטלפונים קודמים יכולתי לשלוט בזה והנה כעת, בגלקסי המשוכלל כל כך זה נראה לי בלתי אפשרי. אי אפשר אפילו להחליש את הדבר הצעקני הזה. יש פיתרון? יכול להיות שאני סתם פספסתי משהו בהגדרות? בבקשה תודה

Rock Solid

New member
לא פספסת כלום בהגדרות

משום מה גוגל עוד לא השכילה להוסיף אפשרות כזאת. כדי להיפטר מהצלילים האלה אתה חייב לעשות למכשיר root. אח"כ תוכל להתקין ולהשתמש ב-SGS Tools כדי לנטרל מהצלילים הנ"ל.

Rock Solid

New member
עכשיו ראיתי

שיש דרך יותר פשוטה מלהתקין את SGS Tools (אבל עדיין צריך root) - בעזרת סייר קבצים שיכול לראות את קבצי המערכת, למחוק או לשנות את השם של הקבצים:
/system/etc/poweron.wav /system/media/audio/ui/shutdown.ogg|סלינק|​

רענן 25

New member
תודה רבה. אבל...

אני חדשה בענייני אנדרואיד. לא מעיזה עדיין לעשות בו שינויים מהותיים. אז נראה שאתאפק עד שיבוא יום ה ROOT. האם זה כמו פריצה? אכנס באינטרנט לבדוק מה זה בעצם. ומה המשמעות של השירוש הזה. תודה רבה.

ronengeles

New member
ב DESIRE זה סתם עוד אופציה בהגדרות הרגילות

כנראה אחד מיתרונות ה SENSE......

ronengeles

New member
יכול להיות שהבנתי לא נכון

אם מדובר בנעילת מסך אז: settings -> sound -> screen lock sound אם מדובר בבהדלקה וכיבוי ממש של המכשיר, אז אני לא יודע. כשאני מדליק ומכבה אין שום צליל וככה זה היה מהתחלה.

Rock Solid

New member
אכן מדובר בהדלקה של המכשיר

מוזר שאין אצלך שום צליל. איפה קנית אותו? אולי כבר עשו למכשיר root (מותקנת אצלך אפליקציה בשם Superuser?)

ronengeles

New member
קניתי ב VMOBILE

עד כמה שידוע לי לא עשו ROOT למכשיר והוא נמכר עם ה SENSE הרגיל. כשאני מכבה אין שום צליל. כשאני מדליק המכשיר רק רוטט לחצי שנייה (ללא צליל) ועולה לי מסך WELCOME של חברת O2 הבריטית

ronengeles

New member
אז אתה טוען שיש מפעילות שעושות שינויים טובים?

רענן 25

New member
זה מחזיר אותי לתלונה הראשונה שלי

כלומר, אם פלאפון בין כה וכה נכנסו ועשו את השינויים שלהם (קביעת האפליקציות שלהם באופן שאינו ניתן להסרה, למשל), יכלו גם לטפל בנושא הזה. הם מחייבים אותך לצפות באנימציה מכוערת ממש שאותה הם שתלו במערכת, אז לפחות יכלו לפטור אותנו מהצלילים. בדיוק כפי שהם עושים בטלפונים אחרים שלהם. אני חוזרת וטוענת שיש כאן פדיחה של פלאפון. יכלו לעשות אחרת.

למעלה