אוף .........נמאס לי

perach האחת

New member
אוף .........נמאס לי

שלחתי המון קורות חיים, אין יום שאני לא שולחת. עד היום, לא יצא מזה כלום. היו לי כמה ראיונות עבודה ולא יצא מזה כלום. מתי כבר הגיע הרגע? מתי כבר הגיע טלפון עם הודעה משמחת- התקבלת לעבודה! אין לי פרוטקציות. הכי מרגיז, שבחשפחה שלי יש כמה קרובי משפחה שיכולים לעזור לי, אבל הם לא מגלים עניין. הם יודעים שאני מחפשת עבודה כבר למעלה משנה. כל אחד דואג לעצמו בלבד. אוףףףף למה, למה אין צדק בעולם הזה?????????????
 

thankful

New member
לי עוד יותר נמאס

3 שנים ו - 8 חודשים לא עובד . בימים הקרובים (או שבועות הקרובים) אכתוב כאן את החלק השני של "תקופה ארוכה ללא עבודה" . ליאור .
 

thankful

New member
זה רעיון

והאם יש למישהו רעיון איזו תוכנה נוכל לפתח ? מעין פרוייקט "OPEN-SOURCE" כזה , שכל אחד ממובטלי הפורום (ומפורומים אחרים) יוכל לשנותו / להוסיף קוד ? איזושהי תוכנה רב-תחומית , שתוכל לבצע משימות השייכות לתחומים שונים ? (ושתהיה כתובה בשפות שונות מסביבת ה - NET. - הכלאה של כל מיני דברים) ליאור .
 

dc24

New member
לכל המיואשים....

היי גם אני הייתי במצבכם. גם לי אין משפחה וחברים שיכולים (או ממש רוצים) לעזור. יש פה ושם ניצנים של עזרה - לא יותר. ראשית, ואני לא אומר זאת סתם, נצלו את הזמן ללמוד. מי מכם שיודע C++ למשל שיתקדם ל-C#. מי שיודע ASP שיעבור ל-ASP.NET וכו'. אני למשל הייתי מנוסה מעט ב-VB.NET והייתה לי בעיה להראות שאני יודע C# אז עשיתי מבחן הסמכה של מייקרוסופט ב-C#. אם זה עזר ? אין לי מושג. העבודה שבסוף מצאתי היא לא קשורה לזה. אבל אני ממש חושב שזה נראה הרבה יותר טוב בקורות החיים שלכם "מוסמך מייקרוסופט... " הראו שגם שאתם לא עובדים - אתם לא נשארים במקום. זה חשוב. יום נעים ובהצלחה לכ-ו-ל-ם!!! DC
 

galh

New member
למה שלא תתחיל אתה?

שום פרוייקט לא התחיל מאנשים שישבו ודיברו על מה הם הולכים/רוצים לעשות. הם מתחילים מיוזמה של מישהו שעושה.
 

thankful

New member
תוכנת משחקים במגוון קטגוריות ושפות

זה הרעיון שחשבתי עליו הבוקר . אנסה לפרט : נתחיל מתוכנת שח בעברית (!) . בשלב ראשון , במקום ציורים (תמונות) יופיעו שמות הכלים בעברית על הלוח . המצב ההתחלתי של הלוח הוא כמתואר בקובץ ה - JPG שצירפתי להודעה זו (כאשר צ=צריח , פ=פרש , ר=רץ , מה=מלכה , מ=מלך , ח=חייל) . ניתן יהיה לבצע מהלך באמצעות "גרירת האות" (למשל , כשלוחצים על "צ" וגוררים אותה , פירוש הדבר שביצענו מסע עם הצריח) , או באמצעות המקלדת (למשל : אם כעת תורו של "השחקן הלבן" , והשחקן הקליד צא2 , המחשב "יזיז" את הצריח הלבן למשבצת א2 . בתמונה שצירפתי לא ציינתי את השורות והעמודות .) כאן , כל אחד ממשתתפי הפורום יוכל להציע הצעות לשיפור (ובמשחק השחמט יש כ"כ הרבה הצעות לשיפור ...) . כאמור , זה יהיה OPEN-SOURCE - כל אחד יוכל לראות את הקוד ולשנותו/להוסיף אופציות חדשות . בהמשך , נוכל להוסיף לתוכנה משחק SCRABBLE (שבץ-נא) בעברית ועוד ועוד משחקים , כך שעם הזמן נוכל לבחור קטגוריה של "משחקי לוח" (ושם יהיו שחמט , SCRABBLE ועוד) , או קטגורית משחקי חשיבה/הגיון , משחקי מזל ועוד (כל המשחקים יופיעו באותה חבילת תוכנה) . לדוברי הרוסית שבינינו , או שפות אחרות (למשל ספרדית , רומנית , הונגרית , צרפתית וכו') , תתווסף אפשרות שפה . התוכנה תתחיל כך : בחירת שפה , א"כ בחירת קטגוריה (משחקי חשיבה/הגיון/מזל ...) ואז את המשחק עצמו . מה דעתכם ? אם זה מוצא חן בעיניכם , לדעתי כדאי לפתוח שרשור חדש בנושא , לשם נוכל להוסיף את כל הרעיונות וההצעות . ליאור .
 

rchokler

New member
הגעתי ל 300 אימילם ולא יצא כלום

כולם אומרים הסבלנות משתלמת בינתים החובות רק עולים.
 

thankful

New member
איך זה בדיוק קשור מה שאמרת

להצעה שלי ? נראה לי שהקשר מקרי בהחלט , או שהתכוונת לענות ישירות להודעה המקורית של PERACH האחת .
 

itaym02

New member
יש לי רעיון דווקה יותר מכניס ומרשים

לכתוב מערכת כמו ceti. גם אתגר תיכנותי, וגם פוטנציאל כלכלי. מישהו לא מכיר?
 

thankful

New member
אוי , זה לא מעניין אותי ...

שחמט *הרבה יותר* מעניין אותי .
 

itaym02

New member
המממ

כל אלגוריטם הוא מעט שונה (לכל חברה יש את הצרכים שלה). המערכת הכללית צרכה לדעת לפרוס את הפרוייקט, לחלק "עבודות" לכל לקוח, לאסוף תשובות, לוודא אותן, ועוד, אלגוריטם ספציפי - צריך לחשוב, משהו פשוט שמדמה חיים, ניתוח שוק הון, פצצות אטומיות
שח זה נחמד, אבל זה יותר מרשים ובעל פוטנציאל כלכלי.
 

thankful

New member
אין בכוונתי לממש פוטנציאל כלכלי

באמצעות בניית תוכנת שח (בינתיים , שימו לב , אני רק מדבר ...) אלא , לתרגל את סביבת ה NET. - זו המטרה המרכזית שלי .
 

thankful

New member
אני מתכוון - אינני בונה כלל וכלל על

זה שמכתיבת תוכנה שתופץ כאן יבוא לי כסף . אני די סקפטי ...
 
למעלה