אוף, נמאס לי כבר!!!

איתי100

New member
אוף, נמאס לי כבר!!!

נמאס לי שכל מה שאני אומר היא מבינה אחרת נמאס לי שהיא מוציאה את העצבים שלה עליי נמאס לי שהיא עושה עניינים מכל דבר קטן, גם אם אני טועה או לא יודע לדבר, אני סך הכל בנאדם - והיא ישר עושה עניין ורבה איתי! למה, אבל למה, הכל חייב להיות כל כך קשה? החשיבה השונה הזאת משגעת אותי, החוסר ביטחון שלה בי והחשדות שלה מרגיזות אפילו עוד יותר! וכל דבר היא רוצה שאני אעשה, אני אבדוק, אני אעזור, אני ואני ואני. וכשאני אומר שאני לא יכול היא נעלבת ונפגעת ובוכה, ואוףףףףףף נמאס לי כבר, מה עושים, מה מה????

orlyt

New member
נפרדים

או שמנסים להבין איפה הכשלים בקשר שלכם. מה זה אומר שכל מה שאתה אומר היא מבינה אחרת? אולי כדאי לחשוב על ניסוח מחודש, לזהות מהם הדברים שלוחצים לה על הכפתורים הלא נכונים, ולהזהר מהם במידת האפשר. מחכים לרגע שבו לא רבים ולא כועסים ויוזמים שיחה רגועה על הדברים שמפריעים. ואם היא רוצה שאת הכל אתה תעשה, בהנחה שהיא יכולה לעשות את זה באותה מידה ( או לחלופין אתה לא מסוגל לעשות את זה, אז שתקרא למישהו אחר שיעזור) - להגיד לה שאתה לא עובד בשבילה, ולא כל דבר אתה יכול לעשות, ואתה מצפה גם לשיתוף פעולה.. אין מה לעשות, בעולם מושלם לאנשים לא היו בעיות תקשורת והכל היה מתנהל בצורה רגועה ומתוך הדברות. אבל המציאות היא אחרת, ואם הקשר חשוב לך, יכול להיות שתצטרך להיות יותר דומיננטי בליזום שיחות, בלעודד אותה לדבר על הדברים ולא רק לבכות ולצעוק..

זה נשמע שהיא למדה

לתקשר עם אחרים בעזרת מניפולציות. הייתי בעבר בקשר זוגי כזה. כל דבר שהייתי אומרת הוא היה נפגע ומסובב את הדברים שלי במאה שמונים מעלות. הקטע המפחיד הוא שדי מהר גם אני התחלתי להשתמש בשפת ההעלבויות בקשר שלנו, כי למדתי שזו שפה שעובדת. היום אני כל כך רגישה למניפולציות רגשיות מסוג זה שלאחרונה רבתי עם חברה קרובה על רקע זה וניתקנו קשר, היא היתה חברה מצוינת , אבל לא יכולתי להתמודד עם ההעלבויות שלה ובאחת מהן התפרצתי ולא הגבתי בהתרפסות וסליחה כמצופה, כי נמאס לי שהיא בחרה לפרש את דבריי דווקא בכיוון כזה. אני חושבת שהעלבות היא סוג של מניפולציה רגשית שעוזרת לנעלב להיות צודק תמיד בעוד הצד השני נשאר תמיד בתפקיד האשם.נראה לי שאתה צריך להגיד לה מה אתה מרגיש כשהיא תמיד נעלבת ממך. חלק מהעניין הוא , כנראה (מניסיון) שאתה נלחץ ומגיב. אם תשתפר בתגובות שלך, הן יהיו יותר רגועות ולא תיכנס ללחץ ממנה היא כנראה תפסיק. אני עד היוםלא הצלחתי עדיין ולכן אני מעדיפה להתרחק מאנשים שמפעילים עליי סחיטה רגשית כזו אבל הלואי והייתי מסוגלת להתמודד.

מה עושים?

אומרים לה נמאס לי.... ואם היא לא מבינה אז דבר איתה בשפה שהיא תבין, שנה קצת אותיות, כמו, נמעס לי,(בגוון מועדוני חשפנות וערסנות) נמהס לי(בגוון צפונבוני)- ויש גם עוד טון מגוון, נמאס לללי, עם דגש של האות למד, המזכיר מבטא אמריקאי... בכל אופן יש מיליון דרכים לומר לה שנמאס לך, אבל בעצם למה למשוך את זה?, תחתוך את הסבל וצא לחופשי!

coaxcable

New member
בול מה שקורה לי אבל בול!

מה לעשות..להרים קצת את הקול ולומר לא יכול..אז שתבכה קצת..מה אתה לא על סף בכי..לא שאני רוצה שתגרום לה כאב או פגיעה רגשית אבל זה קורה תמיד או פעמים רבות בזוגיות, לפחות בזו שלי, כיום!

רותוש

New member
אומרים- ככה אני לא ממשיך.

ומתכוונים לזה. ורואים מה ייצא- אם היא אוהבת אותך אתם תתגברו על זה.

למעלה