אוף נהיה די יבש:((

אוף נהיה די יבש:(( ../images/Emo4.gif

הבה נחשוב על משו שיכול לענין אותכם.... אווף לא מצאתי.. פשוט תתחליו לרשום יותר!!!!! אה כן..- יש לי מבחן בא"י ביום חמישי!!!!- מענין:))

ת ו מ ו ש

New member
אוווו החזירו לי את המגבר מתיקון :p

בסוף רק הפיוז קפץ
התגעגעתי אליווווווווווו! :)

gp53

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif

רוצים להפגש?
אני בעיקרון לא פה מיום חמישי(לא לדאוג תבוא מנהלת מחליפה
). אבל אם התאריך של המפגש(שוב, אם אתם רוצים) יהיה נוח אני אבוא
מצד שני, אתם יכולים להפגש גם בלעדיי ובלי שירן.

Bob טיפש

New member
אנשימים התגעגעתי חחח מה קורה?

המממ... 1. בהצלחה במבחן 2.תומוש מז"ט :p 3.הנתחדשה לנו על מנהלת מחליפה חחח :) 4. אנשים תגידו אם אתם באמת רוצים מפגש בפסח.. ותתחילו להציע תאריכים.. אני אציע הממ יום ראשון ה4.4 למי מתאים? ואיפה ניפגש? בת"א אמרנו?

לאאא...- יש ליתגבור במחשבה יהודית..

אבל אם איןתאריךאחר אז אני פשוט לא אלך לתגבור ואשלים!!! פשוט תגידו מה הכי נוח!!!!

מה יבש?

מה ניסגר איתך... מה פיתאום יבש אני חזרתי את פה..אז יבש לא יהיה פה.. אז שמעי מותק קדימה רוצי תעשי 8098098089 סיבובים סביב הכיכר של רבין(ז"ל מי הוא היה בכלל?) את יודעת שיובש זה מזיק מאוד מאוד מאוד...כי שבנדם מתייבש בכל אצלו ניהיה יבש נכון שאני מזה מעלה לך את רמת האיקיו..נכון נכון? נו תעני מה את שותקת? נו מה את עדין יבשה?....אם כה אז אוצי מהר מהר מהר לסופר הקרוב או שאם אין סופר רוצי לחנות מרכול הקרובה קני חבית מים תתחילי באמצע הרחוב לשפוך על עצמך מים ותשתי ת'מים שנישארו ואם עדין את חשה יבשה אז תישתי מהרצפה את כל המים שנישפכו לך..כי אסור לך להתייבש כי נאי רוצה לראות אותך בפגישה מחזור של הפורום..ח.ח.ח. אם עד עכשיו לא היה לך ברור ..אז רק רציתי להבהיר לך תפוונטה שלי פה... על תידאגי בזמן הקרוב לא יהיה פה יבש... וגם..מקווה לראות אותך בפגישה של ילדי הפורום..(אוייש כמה שאנחנו מסכנים).... חיחיחיחיחיחיחיחי אוקע יש לך הרבה לקרוא שמתי לב!!

חחחחחחחחחח

בונא את קרועה!!!!!!!!!!!!!!!-(כמעט כמוני:) )
דוגרי לקח לי יותר מדי זמן לקרוא את זה.. גזלת הרבה מזמני היקר!!(זה כמובן אחרי ה-8098098089 סיבובים ואחרי ששפכתי על עצמי מים.. זה בהחלט גזל מזמני!!!!! בכל מקרה.. תודה על זה שהרטבת קצת את הפורום..- זה מאוד נחמד מצדך!! ואלדגי אני כבר אדאג לגלות מי את במפגש פורום...(האהאהא*צחוק מרשע* :))!

ח.ח.ח.ח....!!! (עם 3 סימני קריאה)

אני מקווה שתידאגי לגלות מי אני במפגש פורום כי הצחוק המרושע הזה שעשית בסוף הטקסט שרשמת מאוד מאוד לא מצא חן בעיני אז אני יבוא לשם עם כמה מפלצות שיראו לך מזה צחוק מרושעעע...(אהאהאהאה (מרושה עם "ה")) (יא עשיתי סוגריים בתוך סוגריים)..אבל זה לא \רלוונטי כרגע... אני שומעת פה רק על מפגשים ומפגשים ואנלא רואה שום מפגש באופק אז מה ניסגר חיילת?..?..?..? ככה בחיים אני לא יוכל להכיר לך ת'מפלצות שלי..לא פייר.. ד"א..(זה יעני דרך אגב..דרך אגב אם לא ידעת) אני שמייחה שקראת קצת כי הגיע הזמן שתיקראי משו כי בקצב הזה את תישכחי איך כותבים ת'שם שלך... ח.ח.ח..חח.(זה צחוק מרושע)..... מואה מואה(לסיום) פה פיושששששש!!!!

למעלה