אוף, לחץ

אוף, לחץ

היה פה חשמלאי לסדר אינטרקום לבנין, והדלת היתה פתוחה, ובעלי שהיה למטה, אמר שהוא ראה את טיטה למטה. טיטה היא הכלבה הותיקה שלנו, היא בת 17, עיוורת וחסרת חוש ריח וחוש התמצאות לחלוטין, הוא עכשיו הלך לחפש אותה, אני חוששת שהיא לא תמצא איך לחזור הביתה..... אוף

anat80

New member
ורד, יש עדכונים?

אם את במקרה גרה באיזור ירושלים אני מוכנה לבוא ולעזור בחיפושים. בכל מקרה, אולי תשימי תמונה ותצייני איזור כדי שלפחות מי שקורא כאן יוכל לעזור? בהצלחה!!! אני מבינה אותך, לצערי... גם את גורנישט ז"ל חיפשנו כמה ימים... אני מקווה שהמקרה הזה יסתיים בטוב ענת

שרית(^_^)

New member
אויש, כמה מלחיץ !../images/Emo5.gif

אני כ"כ מבינה אותך ! אפילו אני נלחצתי מהסיפור שלך... לראות כלבים קשישים וחסרי ישע זה דבר כ"כ עצוב בפני עצמו, על אחת כמה וכמה אם הם הולכים לאיבוד, ללא חוש ריח וללא חוש ראייה...
אני מחזיקה לכם אצבעות שתמצאו אותה במהרה בריאה ושלמה !!!

אביבית1

New member
אל תתיאשו../images/Emo24.gif

אני מצאתי את הכלב שלי שבוע אחרי שהוא ברח. מקווה לבשורות טובות, תעדכני אותנו. שולחת לך הרבה

לילךLilach

New member
היי ורד ,יש חדש?

אם תכתבי בערך מה האיזור ,אני בטוחה שיהיו רבים מהפורום שישמחו לבוא ולעזור לחפש. יש לך תמונה שלה? יש לה סימני זיהוי ? מקווה שהיא תחזור הביתה מהר ,אני לא יודעת לגבי כלבים ,אבל חתולים מנווטים את הדרך שלהם לפי השדה האלקטרו מגנטי של כדור הארץ ולא לפי הראיה , מקווה שככה זה גם עם כלבים וטיטה תצליח לחזור שימי המון מודעות בכל האיזור עם התמונה שלה ותשאלי אנשים אם ראו. אנא דווחי לנו מהר ברגע שיהיו חדשות או אם תצטרכו עזרה.

MayAnigmaPerson

New member
בעיה נוראית ואיומה!!!!

זה ממש מפחיד! כלב או חתול שהולך לאיבוד זה מפחיד גם ככה,ועוד כלבה במצב פיסי פחות טוב מהרגיל?? לדעתי,כדאי לעשות חיפושים בשכונה,ברחובות הקרובים,גם ברגל וגם עם מכונית. (אי אפשר לקרוא בשמה,ככה שזה יהיה יותר קשה לאתר אותה). לשאול אנשים שגרים בסמוך או ליד,המקומות שיכולה להיות אפשרות שהכלבה עברה בהם,אם הם ראו אותה,אפילו להראות תמונה ולבקש שאם הם יבחינו בכלבה כזאת,יעדכנו אותך. לפרסם מודעות על כל עמוד חשמל,שלט חוצות,או כל מקום מרכזי ומושך את העין על הכלבה החסרה. לבדוק כמובן במכלאות,ובעמותות העירוניות. זה קשה,מצד אחד,כי כלבה כזאת קשה למצוא והיא חשופה לסכנות בחוץ,אבל מצד שני,כלבה כזאת לא יכולה להרחיק לכת יותר מדי. (אני מקווה מאוד). בעצם יותר מהדברים האלו אין יותר מדי מה לעשות,לצערנו בעלי החיים לא יודעים לקרוא שלטים,או לזכור כתובות...נשאר רק לחכות ולקוות,ובעיקר להתאמץ בחיפושים... הלוואי ותמצא/י אותה!

לאורין

New member
../images/Emo107.gif

למה שלא תנסי במחלקה הוטרינרית של העיר בה את גרה, יכול להיות שהם מצאו/לקחו אותה... (ככה היה עם הכלב שלי). בהצלחה...

חיפשנו אותה כל היום אתמול

ללא הצלחה. אי אפשר לקרוא לה בשמה, כי היא חרשת
לדעתי, היא הלכה למצוא איזה פינה ולסיים שם את חייה, כמו אצל האינדיאנים (ואל תכעסו על הנוסח הזה).

זהו, היא לא חזרה ולא מצאנו אותה

אני רק לא מבינה למה היא יצאה. היא האחרונה שהיתי חושבת שתצא החוצה, היא שנים כבר לא יצאה, בגלל כל המגבלות שלה, והיתה "עושה" במרפסת, או במטבח, היתי מוכנה לסבול את זה, כיוון שידעתי שהיא לא יכולה לצאת. וכל היום היא היתה ישנה מתחת לספה בחדר השינה, היה לה שם סדין או שמיכת צמר, שלא יהיה לה קר על הריצפה, ופעם בשבוע-שבועיים, היתי מכבסת את הסדין, עכשיו הסדין ריק, אם כמה שערות וטיטה איננה.

איכסה

New member
איזו מן גישה זאת?

יומיים ומתייאשים? עכשיו, כשעוד יש לך סיכוי למצוא אותה, את לוקחת טלפון, מתקשרת לעירייה ושואלת אם מצאו אותה, ואם זה לא עזר, אז את לוקחת 5 חברים ממש טובים ויוצאת לדרך, אין דבר יותר נורא מלאבד כלב ולא לדעת מה קרה לו!!! אז יאללה! לעבודה! 1! 2! 3! מתן

be_roo

New member
לתלות מודעות באיזור הקרוב

יש סיכוי רב שמישהו ראה אותה ויצור איתכם קשר

זאת גישה לכלבה לפני הרדמה

התכוונו לקחת אותה לויטרינרית המקומית כדי להרדים אותה, היא חולה במצב קשה. ורק מי שמכיר אותה, יודע כמה שהמצב שלה היה סופני, ולא היתה כבר ברירה אחרת, אלא להרדים אותה.

litis

New member
ורד הגליל...

לא רציתי לכתוב עד עכשיו כי אני לא יודעת מה יהיו ההשלכות של מה שאני אכתוב עכשיו אך לאחר שראיתי הודעה זו, החלטתי לכתוב: היה לי פעם כלב שסיים את חייו בדיוק בצורה זו. הכלב היה כבר בן 15, עיוור וצולע ועם אלרגיה בעור שלמרות כל מה שניסינו פשוט לא נעלמה... הכלב סבל וכאב לנו עליו מאד, לא רצינו להרדים אותו למרות שלחצו עלינו שנעשה זאת, כי היינו מאד קשורים אליו. יום אחד הוא פשוט נעלם. חיפשנו אחריו שבועיים, תלינו מודעות באזור אבל הוא פשוט נעלם כאילו בלעה אותו האדמה. אין לי מושג מה באמת קרה לו, ייתכן ומישהו לקח אותו אך אני נוטה להאמין כי הוא הלך למות לבד במקום מרוחק לפי האמונה הרווחת שכלבים נוטים למות עושים זאת... למרות שהיה לנו נורא עצוב עליו אני חייבת להודות שהרגשתי הקלה שלפחות הוא הלך לעולמו בדרכו שלו ולא ע"י זריקת הרדמה שהיתה אולי מתבצעת במוקדם או במאוחר... לא יודעת אם זה המקרה אצלך ואני עדיין מייחלת שתמצאו את הכלבה ושיהיו לה עוד כמה שנים מאושרות עימכם אך רציתי לשתף אותך בסיפור שלי.

לילךLilach

New member
זה עצוב אבל

זאת דרכו של העולם ,כל יצור חי ,מגיע לסוף חייו בשלב זה או אחר ,אפילו אנחנו ,כמובן שכולנו מקווים שזה בשיבה טובה , כל יצור חיי לפי תוחלת החיים שלו והצורה בה הוא חי ,אני חושבת שאם היו לו חיים מענינים ומאושרים וקיבל אהבה כל חייו ,אז אפשר לסכם שהוא חי את חייו בצורה נפלאה ומת בצורה הומנית וטבעית ,נכון שזה עצוב ,אבל מנחם לדעת שהוא זכה לחיים טובים ,ארוכים ומאושרים. ולכן אני מאחלת לכלבה שלך ורד ,שאם היא היגיעה לסוף מסלול חייה ,אני מקווה שהיא תמות בשלווה ובלי כאבים וסבל ,אני מסכימה ,שהמון כלבים וחתולים ,כמו האסקימוסים הקשישים (לפחות בעבר) ,מרגישים שזה הסוף ומחפשים מקום מרוחק ופינה שקטה למות בה בשלווה.

litis ולילך

הכלבה בת 17 כבר, במצב קשה, כמו שכבר כתבתי, רק מרחמנות *עוד לא* לקחנו אותה לוטרינרית להרדמה, אולי ככה היא סבלה יותר, עם כל תחלואי הגוף. אבל זה מה שקרה, שהיא ירדה לבד, ורק משגע אותי איך ולמה אחרי שלוש שנים שהיא לא יצאה מהבית, היא פתאום יורדת במדרגות לבד, היא האחרונה שחשבתי שתצא, כאשר הדלת היתה פתוחה שהתקינו פה את הטלפון של האינטרקום.

למעלה