אוף אני כישלון :(

bumpygirl

New member
אוף אני כישלון :(

טוב אז היה לי היום שיעור 30 והיתה לי החלפה (עזבו שהמורה הודיע לי חמש דקות מראש- היי יש לך החלפה!) קיצר היה גרוע הוא העיר לי איזה מאתיים הערות וזה לא שהייתי לחוצה או משהו ובגלל זה נהגתי רע, אני פשוט נוהגת רע רע רע. בעיקר אני מסתבכת בפניות לא עושה את זה צמוד מספיק או שלא פונה נכון מחד לדו. אמרתי לכמה אנשים שאני בשיעור 30 ועדיין לא בטוחה בעצמי ולא נוהגת טוב וכולם אמרו לי שכדאי לעזוב את המורה ושכנראה הוא לא טוב לי אבל אני מרגישה שאני זאתי שלא טובה בלי קשר למורה אז מה אתם אומרים? כדאי לי להחליף מורה?

yaelmaill

New member
שאלה:

את חושבת שאם תשני מורה זה יגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך? כי אם התשובה היא לא אז להחליף מורה זה לא האופציה הנכונה לפי דעתי. לפי דעתי את צריכה לדבר על זה עם המורה שלך כדי שידע לתת לך חיזוקים ומחמאות על הנהיגה שלך וזה יחזק את הביטחון שלך. ולפי דעתי כמה שיותר החלפות זה יותר טוב.. זה מלמד אותך מה את עושה טוב ומה פחות טוב ורק משפר אותך. ודבר נוסף שאני חושבת הוא שאת צריכה להמשיך לקחת שיעורים עד שתרגישי טוב בכביש ולא סתם לרוץ לטסט. שרק יהיה בהצלחה, והמון אופטימיות ורוגע =]

BlockBusta

New member
../images/Emo207.gif מה זה החלפה?...

כשהמורה מתחלף איתך? כשתלמיד שיושב מאחורה מתחלף איתך?...

yaelmaill

New member
החלפה-

כאשר המורה שלך עובר לאוטו של מורה אחר מאותו בצפר, והמורה של האוטו השני בא לאוטו שאת נוהגת בו. זה כמו טסט פנימי רק שבסוף הוא לא אומר לך אם עברת או נכשלת אלא מה טעון שיפור וגם כמה מחמאות אם ניתן. =]

למעלה