אוף אוף..נדפקתי במתמ'..

גלה17

New member
אוף אוף..נדפקתי במתמ'..

קיבלתי ציון די נמוך (לפחות לפי דעתי) ועכשיו אנשים מתקשרים ושואלים "כמה קיבלת?" וזה מה זה מבאס לומר להם.. ואז הם אומרים-"אני קיבלתי 96/100" ואז אני מתאבסת עוד יותר.. מה לעשות? כלומר-לא שאיכפת לי שיש להם ציונים גבוהים (להפך, אני שמחה בשבילם) אבל מה זה כבד לי בלב עכשיו..

LoVeMe4Me

New member
+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+

לא נורא אז הכי הרבה תעני את הציון ותגידי שהפעם לא הלך לך תוך כדי תפרגני להם

את הולכת לעשות מועד ב'?

כי אם כן אז מועד א' לא ממש נחשב... :) קחי את זה ככה... אל תיתבאסי מציון...אפילו שזה בגרות תמיד אפשר לשפר! סבבה לפרגן לחברים...פעם הבאה גם לך ילך טוב!!! :) טלטול

miss_t

New member
מה? מה? מהההההה? אני בשוק.

תגידי, למה את משווה את עצמך לחברות שלך? לא עושים ככה. נצחון אישי הוא כאשר את משיגה את המטרה שלך, עולה על הציונים האחרים שלך. וגם אם לא, למה להשוות? זה לא בריא. מה הייתה המטרה האמיתית שלך? לעבור את חברות שלך בציון או לקבל ציון מעל עובר? ותעני על זה... כי זה חשוב. או אפילו אל תעני, רק תגיבי שאני אבין אם הבנת את המסר...

A l o n e

New member
קיבלתי 97!!!!!! איזה כיף../images/Emo13.gif

אבל זה 4 יחידות אבל.. עדיין.. והגישו אותי על 90 ככה שזה די הורס.. לא מאמינים בי
עוד רצו להגיש אותי על 85... ואנגלית 89!!!!!
כאן את יכולה לבדוק.. http://199.203.207.174/bagrut_dynamic/

לימונדה

New member
איזה כיף!!!!!!!! קיבלתי 100!!!!../images/Emo13.gif

אוקיי, אולי זה לא כזה ביג דיל, לקבל מאה בבגרות של יחידה אחת במתמטיקה, אבל אני עדיין גאה בעצמי!!!!!!!!!!!! עבדתי על זה פלוס מינוס שבוע ומסתבר שזה השתלם!!!!!! חוץ מזה שזו בגרות ראשונה
איזהההההההה כיייייייייףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!! זה עשה לי את היום\לילה וואטאבר...

SuGaRBabe1

New member
אם כבר בגרויות....

אז מתי אמורים להגיע הציונים של לשון והיסטוריה?.. אני רוצהההה

SuGaRBabe1

New member
אני יודעת

אבל הלך לי פשוט סופר מעולה בלשון.. ואני רוצה לדעת כמה קיבלתי.. (ביום של הבגרות זה היה יותר נורא.. אחרי הבגרות כל היום רק עשיתי חישובים.. חברות שלי השתגעו ממני)

היום בררתי את שלי

קיבלתי 100 בבגרות הכי קשה במתמטיקה שהיתה ב20 השנה האחרונות ה3 מתוך 5 אני לא חננה , אבל עדיין זה ממש משמח

חח מדברים בגרויות?!?

אחותי הילדה הכי מוזרה בעולם... יש לה ממוצא בגרויות של 96-98 ככה... ובאנגלית היא הביאה אותה ב86... אני הכי טוב בבית באנגלית... בגלל שאני קורא מלא באנגלית וכל המשחקי מחשב המתחכמים, אז פעם הייתה לה עבודה ע-נ-ק-י-ת באנגלית לתרגם איזה 500 עמודים ולי הייתה גם עבודה בהיסטוריה ניראה לי ארז החפנו והיא קיבלה 96 אה!!! (ד"א אחותי 5 יחידות הביאה אותה ב95 "יו אני בשוק" "שרון את לא מאמינה קיבלתי!! 95!!!")

למעלה