אוףף , יום קשה ../images/Emo7.gif
אחרי סוף שבוע מצוין ונהדר ... הייתה מעידה קטנה יום שבת היו אורחים.. עזרתי לאמא לבשל(אני מאוד אוהבת לבשל!) הכנתי עוגת גבינה ושוקולד מעולההה, לא טעמתי ממנה בכלל ועמדתי יפה בכל הפיתויים למינהם שהיו ( ולא היה חסר), עד לפה ילדה טובה... היום התחיל טוב, בוקר: פרוסת לחם קל + כף קוטג´ 1/2% ומלפפון צהריים: מרק ירקות, חתיכת חזה עוף קטנה וחתיכה פיצית של פשטידת פטריות דיאטטית. שעה אח"כ תפוח ועד לפה הכל טוב.. עכשיו לקטע הפחות נחמד..
לא יודעת מה קרה לי... קובית שוקלד אחת אפרסק קטן, קצת מלון ו-4 פתית עם קוטג אני מרגישה ממש חרא עם עצמי
... אבל לא נורא .. קורה, יש מעידות מה שאכלתי היום-- ממש נורא?? מישהו יכול להעריך בערך כמה קלוריות טחנתי היום? ומשהו נחמד לסוף-- סוף השבוע נשקלתי ואני וקילו נשר לו.. רק עוד 3 קילו ואני מגיע למשקל היעד הסופי שלי ובעיה קטנה-- עוד יומיים אני יוצאת לקורס מדריכים בתנועת נוער, שבועיים וחצי באיזה חור בצפון, פעילות גופנית- לא ממש אוכל לעשות, זה שובעיים וחצי של פעולות ומכשירים אותנו לקראת שנה הבאה- שנהפוך לבוגרים/מדריכים בסניף אז המטרה שלי תהיה בשבועיים האלו לשמור על המשקל, ואח"כ שאחזור אמשיך בפעילות הגופנית ומקווה שארד את ה-3 ק"ג האלו
שבוע טוב לכולםםםם
נעממוש
אחרי סוף שבוע מצוין ונהדר ... הייתה מעידה קטנה יום שבת היו אורחים.. עזרתי לאמא לבשל(אני מאוד אוהבת לבשל!) הכנתי עוגת גבינה ושוקולד מעולההה, לא טעמתי ממנה בכלל ועמדתי יפה בכל הפיתויים למינהם שהיו ( ולא היה חסר), עד לפה ילדה טובה... היום התחיל טוב, בוקר: פרוסת לחם קל + כף קוטג´ 1/2% ומלפפון צהריים: מרק ירקות, חתיכת חזה עוף קטנה וחתיכה פיצית של פשטידת פטריות דיאטטית. שעה אח"כ תפוח ועד לפה הכל טוב.. עכשיו לקטע הפחות נחמד..