אוףף , יום קשה

נעממוש

New member
אוףף , יום קשה ../images/Emo7.gif

אחרי סוף שבוע מצוין ונהדר ... הייתה מעידה קטנה יום שבת היו אורחים.. עזרתי לאמא לבשל(אני מאוד אוהבת לבשל!) הכנתי עוגת גבינה ושוקולד מעולההה, לא טעמתי ממנה בכלל :) ועמדתי יפה בכל הפיתויים למינהם שהיו ( ולא היה חסר), עד לפה ילדה טובה... היום התחיל טוב, בוקר: פרוסת לחם קל + כף קוטג´ 1/2% ומלפפון צהריים: מרק ירקות, חתיכת חזה עוף קטנה וחתיכה פיצית של פשטידת פטריות דיאטטית. שעה אח"כ תפוח ועד לפה הכל טוב.. עכשיו לקטע הפחות נחמד..
לא יודעת מה קרה לי... קובית שוקלד אחת אפרסק קטן, קצת מלון ו-4 פתית עם קוטג אני מרגישה ממש חרא עם עצמי
... אבל לא נורא .. קורה, יש מעידות מה שאכלתי היום-- ממש נורא?? מישהו יכול להעריך בערך כמה קלוריות טחנתי היום? ומשהו נחמד לסוף-- סוף השבוע נשקלתי ואני וקילו נשר לו.. רק עוד 3 קילו ואני מגיע למשקל היעד הסופי שלי :) ובעיה קטנה-- עוד יומיים אני יוצאת לקורס מדריכים בתנועת נוער, שבועיים וחצי באיזה חור בצפון, פעילות גופנית- לא ממש אוכל לעשות, זה שובעיים וחצי של פעולות ומכשירים אותנו לקראת שנה הבאה- שנהפוך לבוגרים/מדריכים בסניף אז המטרה שלי תהיה בשבועיים האלו לשמור על המשקל, ואח"כ שאחזור אמשיך בפעילות הגופנית ומקווה שארד את ה-3 ק"ג האלו
שבוע טוב לכולםםםם
נעממוש

נעממוש

New member
ועוד קצת עלי..... בא לכם לשמוע?

אני בת 15, תמיד הייתי שמנמנה... לא משנה.. מלאה קצת, למעשה , שאני חושבת על זה עכשיו( קראתי את ההודעות למטה פה בדף והם נתנו לי חומר למחשבה)הרומן שלי עם האוכל התחיל שההורים שלי התגרשו ומצאתי באוכל נחמה( סיפור גירושים מאוד מלוכלך ומסובך) והקטע שברתי על אבא שלי בקשר לגירושים שלהם ומאוד כעסתי עלי, ועד היום אני לא בקשר איתו- רק הוסיף לפני 2-3 חודשים בערך, החלטתי שאני מתחילה לצעוד, התחלתי לאכול ארוחות מסודרות, ולהוריד את הנישנושים, וכמובן התוצאות הגיעו, ובאמת ירדתי (בהתחלה הייתי 65+ ק"ג לא זוכרת בדיוק, ועכשיו 53 ק"ג , אני מטר 67) עשיתי את זה לבד, לא שיתפתי אף אחד, אבל אחרי כמה זמן ביקשתי מאמא שלי להכין לי כל מיני מאכלים, מרק ירקות סלטים, חזה עוף וכו´. ודרך אגב-יש לי שני אחים אחד ממש שחיף שכל היום בולס ורק אוכל משמין ומלא בשמן , שוקולד וכו´ והוא לא משמין!!! רזה רזה. אז גם כל הבית מלא בשטויות, ואני היחידה שאוכלת אוכל בריא, אז ככה שיש ה-מ-ו-ן פיתויים בבית ולסלק אותם? זה בילתי אפשרי כי אחים שלי לא יצליחו לשרוד בלי הר של ציפס, בשרים, שוקולדים, גלידות וכו´. אבל למדתי להתעלם מזה, ואמא שלי מאוד תומכת ועוזרת, קונה, מבשלת ומכינה כל מה שאני מבקשת. אוף כמה כתבתי.. ואני סתם הולכת סחור סחור בלי להגיע לנקודה. ( אוף אחים שלי חזרו עכשיו הביתה, מפריעים לי לכתוב.. אאה-- וגם הם לא ממש עושים לי חיים קלים, אנחנו רבים המווון ולפעמים יורדים עלי אבל חוץ מהם כולם מאוד מפרגנים) היו המון פעמים שהחלטתי שמעכשיו דיאטת רצח! לא יודעת למה, לחץ חברתי אולי.. ויש לי המון חברות אנורקסיות-(שמנמנות לשעבר) אבל ממש בתת תזונה, גם כן משפיע עלי, ולא לחיוב. בפורום רכשתי המון ידע וגבי דיאטות והבנתי שאני לא רוצה להיות אנורקסית( רציתי וגם היו פעמים שהייתי ממש קרובה) ושאני רוצה להיות בריאה, ולא אכפת לי שהיום האופנה זה להיות שלד מהלך ( שמתם לב שהיום הדוגמניות לא בהכרח יפות אלא ר-ז-ו-ת רזות .???) אז באמת אני משתדלת לאכול ארוחות מסודרות, לאכות מכל אבות המזון, להמנע מעוגות/ממתקים וכל השטויות ולעשות ספורט. נכון ככה אומרת לעצמי אבל לפעמים נשברים.. ואז אני מתחילה לאכול 200 קלוריות ביום, אבל הימים האלו עוברים מהרר.. ווואי סליחה על המגילה לא יודעת למה אבל הייתי חייבת לשפוך.. אני במצב ריגשי כזה עכשיו..
חייבת חיבוקק ועידוד התוכלו לעזור לי?
נעממוש

נעממוש, אין מילים!! ../images/Emo24.gif גדול!!

נעממוש, את פשוט משהו!!!! לשמוע נערה בגילך עם כזו תובנה וכוחות לעמוד על שלך בתקופה שבה כל כך ויותר מכל הלחץ החברתי מגיע לשיאים חדשים. פשוט משהו משהו את בעיניי נעממוש!!! הייתי נרגשת כל כך לקרוא מה שכתבת. הנה תראי בכל מקום שקוראים או מסתכלים בתוכניות טלוויזיה ללא הרף שוב ושוב שוטפים את כולם במראה באמת האנרוקסי כבר, שירד מתחת לנורמה הסבירה בכלל. ואת יודעת מה נעממוש? כמה תופתעי לשמוע מבני המין השני שבעיניהם (לרוב) להיות נשית זה לאו דווקא אותן דוגמניות שהם מתחת כבר לקו השפוי. אלא חטובה (כן) אבל לא שלד מהלך….(בדיוקקקק כמו שכתבת). נעממוש, איזה עצות את רוצה שניתן לך??? אני רואה שאת מודעת לתזונה נכונה. רק שבכל זאת תדעי שיעוץ מדיאטנית, חשוב כל כך בגילך אז קחי ממש לתשומת לבך. יעוץ מאיש מקצוע זה דבר אדיר וחשוב = זהב… ואגב במיוחד כשזה זמן ההאצה וההתפתחות הכי הכי של גופך כשהוא מכין את עצמו לבאות בחיים מכל הבחינות וזקוק לכל יסודות התזונה במיטב שאפשר לשם כך. וצריך לנהוג ממש בזהירות ולא כנגד אלא עם ובאהבה…… יותר מכ-ל אני שמחה מאוד שאת מתחילה להפנים לאט לאט שלא צריך "לרדת" על הגוף כדי להשיג תוצאות (ירידה כזאת רק מרחיקה אותם…כולנו בפורום עדים/ות לכך שהניסיונות מהסוג הזה לא רק שלא עזרו אלא הסיגו את כולנו לאחור). אז, בסה"כ מה שצריך זה לאכול בתבונה ונכון (כמו שאת אמרת ממש) לעשות פעילות גופנית כמה פעמים בשבוע, וזה בא. לא צריך האשמות עצמיות, לכעוס על עצמנו, לקצץ ולהתעצבן. פשוט דבר לא חכם. נכון?? ובשביל מה?? ואיזה מאמץ לשווא זה יוצא בפועל?? מאמץ לשווא!! אז כמה פשוט ונכון – ככה עובד נהדר!!! אז נעממוש, תמשיכי כך רק בדרך הטובה, בטוב מגיעים רחוק, ברע = מלחמה. יוצאים חבולים ולרוב גם לשום מקום. אז נרים את דגל השפיות ביחד נעממוש יקרה??? נרים!!!!!!!!!!!!!! (אני בכל לב איתך)… ותראי עוד לאן תגיעי….. ואם לא אמרתי לך מספיק אז….אני גאה גאה בך !!! שלך מהלב, דליה.

נעממוש1

New member
דליהההה, תודה!!!../images/Emo140.gif

באמת תודה, מכל ה-
כמה הייתי זקוקה למילים האלה!!!!! אין לך מושג
מאוד ריגשת אותי..... סוף סוף מישהו שמבין אותי! (הרגע חזרתי מבילוי עם חברים וחברים שלי וכולם פשוט משגעים אותי!!! אבל זה כבר לפעם אחרת.. כתבתי פה קצת יותר מדי היום,לא? ושוב.. - ת ו ד ה ..על התמיכה.. העידוד.. ושאת פה בשביל לתמוך לילה טוב לכולם נעממוש

נעממוש1

New member
יש פה מישהו../images/Emo35.gif

גם פה יש ציפורי לילה? טוב ששש לא מפריעה לכם לישון...
לילה קסום לכם
ו-1 חוצפן נדחף לשמי...( נכנסתי ממחשב אחר עכשיו)
נעממוש

devil 6666

New member
ומה עם אלה שלא כל כך הולך להם?../images/Emo5.gif

היי, אני אלינור, ואני בת 14... דיאטה... אני מנסה... וכלום לא הולך...=/ תאמת... שפעם הלך... ומאז... כלום לא הולך... אני 166 ושוקלת 55. המשקל שאני רוצה להגיע אליו, הוא משהו בסביבות 45-50... רק שלי יש בעיה עם זה... יש לי מבנה עצמות רחב, ואם אני ירזה עוד קצת... כל העצמות שלי יהיו בחוץ... כרגע הם כבר קצת בחוץ... אבל לא כמו שיהיה כאשר אני יגיע למשקל הרצוי... טוב... אני סתם משגעת לכולם את השכל... רק רציתי לשאול אותכם... מכיוון שאתם מבינים הרבה יותר ממני... האם יש דרך לרזות בלי שמבנה הגוף יהרוס את הכל? ואם לא... מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות...? אלינור

נעממוש

New member
היי אלינור ../images/Emo42.gif

גם אני בערך בגובה שלך.. מטר 67 ואני שוקלת 52 וחצי ( הבוקר עליתי על המשקל וירדתי חצי קילו!! איך? אין לי מושג..) תיראי.. 50 ק"ג לגובה שלנו זה עוד בסדר, אבל 45????? זה ממש תת תזונה וזה יהיה ממש מגעיל במיוחד שיש לך מבנה רחב, ( גם לי יש מבנה דיי רחב). לדעתי המשקל שלך כבר בסדר אבל אם את לא מרגישה טוב איתו אז מקסימום 5 ק"ג לא יותר.. ומבנה גוף אי אפשר לשנות, אז פשוט תקבלי את עצמך כמו שאת ותאכלי נכון, תשתי הרבה,תעשי פעילות גופנית והק"ג פשוט ינשרו ממך.. זאת הדרך היחידה שעובדת ( הורדתי ככה 12 ק"ג ויותר) בהצלחה

devil 6666

New member
אמממ....

את האמת... שעד עכשיו היתי שמנמנה כזו... תמיד המשקל והגובה שלי היו שווים. ורק בזמן האחרון, התחיל להיות לי הפרש ביניהם... ולמען האמת כן הצלחתי להוריד קצת... הצלחתי להוריד משהו בסביבות 6 קילו, וגם גבהתי משהו בסביבות ה6 קילו... היום הסתכלתי במראה, ולא אהבתי איך שזה נראה...=/ מלמעלה אני רחבה, ואז באזור של הבטן, הכל בפנים... זה נראה ממש מחריד, ממ... זה ממש מבאס... למה אין לי את הגוף שאני רוצה?! אררר, זה לא פר... =/ אולי עדיף שאני ישאר ככה וזהו?! אני צריכה הרי להודות על מה שיש לי... ממ... בעיה...

חן123

New member
אני ממש לא חושבת שמה שאכלת נורא

אז סטית בכמה קלוריות, אלה לא הדברים שהורסים דיאטה בקשר להדרכה באמת המטרה היא לא להשמין, ובטח יהיו המון פיתויים, אבל באמת תישתדלי להשמר משטויות. שיהיה בהצלחה חן

נעממוש

New member
תודה חן ואלינור

קבלי את עצמך כמו שאת.. המשקל שלך מצוין ביחס לגובה את יכולה להתחיל לעשות פעילות גופנית, גם מחטב את הגוף וגם גורם להרגשה טובה. אפשר לשאול מה את אוכלת? כי ראיתי שאת בת 14 גם אני בת 15. פשוט כול החברים שלי אוכלים רק גאנק , תמיד נפגשים-מזמינים פיצות, כל היום אוכלים ממתקים ושטויות(אני משתדלת לא לאכול).ואני מתארת לעצמי שכמו רוב הבני נוער את גם אוכלת ככה( תתקני אותי אם אני טועה)ואם כן אז זה ממש לא בעיה פשוט להתחיל תזונה נכונה.וגם פעילות גופנית ותרגישי יותר טוב עם עצמך

devil 6666

New member
ממ... זו הבעיה...

שיש ימים שאני אוכלת שטויות. וישם ימים שפרוסת לחם אחת, אם בכלל... אני לא אוכלת מסודר... וזה לא טוב... זה עוד גורם למה אני לא יורדת במשקל... ודי יש לי בעיה לעשות כאן פעילות גופנית... לחדר כושר, אסור לי להיכנס... (אני יהיה בת 14 בעוד כמה ימים!)

La Perla

New member
אבל יש עוד המון אפשרויות

מה עם שחייה? התעמלות בבית? הליכות?

נעממוש

New member
נכון ממש לא חייבים מכון כושר..

בנתיים את יכולה לצעוד, הליכה מהירה. גם תרגילים אחרים את יכולה לעשות כמו כפיפות בטן. שבוע שעבר קניתי חבל והתחלתי לקפוץ, וזאת אחלה פעילות גופנית לשריפת קלוריות-אם מתמידים. ומזל טוב.. אז הנה עוד כמה ימים את בת 14, ותוכלי להרשם למכון כושר מזל טובבב
ותתחילי לאכול מסודר, 3 ארוחות גדולות ביום ו-3 יותר קטנות, תאכלי מכל אבות המזון,פחמימות חלבונים ירקות ופירות,(אבל לא להגזים עם פירות נראה לי עד 3 פירות ביום), לסלק שטויות, חטיפים וממתקים, תנסי להמנע מלאכול פיצות גביצה צהובה שמנת ושאר דברים משמינים ולא ממש מזינים. בהצלחהה ולא לשכוח לעדכן איך הולך..

למעלה