אוףף אני כל כך מפחדת

אוףף אני כל כך מפחדת

ב13 בחודש הבא הולך להיות לי הצו ראשון.. ואני ממש ממש מפחדת.. אני רוצה ללכת לעתודה האקדמית אבל אני ממש לא יודעת איך ילך לי במבחנים הפסיכוטכניים.. הרבה מהחברות שלי שהלכו לתו ראשון עשו את הגרסה המקוצרת והם לעברו הכל.. וכל המבחנים הפסיכוטכניים לדוגמא מעצבנים אני לא מצליחה לעשות אותם כל כך טוב ואני לא יודעת מה לעשות איזה לתרגל ובאיזו רמה זה יהיה.! אני כל כך רוצה להצליח אבל לא יודעת אוף.. אם משהו יכול לעזור לי לומר משהו.. שהיה שם.. ויכול לתת לי מושג.. . כמה שיותר עידוד יעזור...:(

Noff88

New member
מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ../images/Emo3.gif

סרט טוב ספר עוד יותר טוב

לפי ההודעה של הבחור

יש לי תחושה שהוא קרא את הספר

noana

New member
מתוקה...

מצו ראשון אין מה לפחד..הבמחנים לא כאלה קשים ואין צורך ללמוד אליהם...זה יום אומנם מעייף ומתיש אבל זה יעבור בכיף ! אם את לחוצה ככה מצו ראשון מה יהיה במיונים ובצבא בכלל?.. אל תדאגי, אל תתכוני, תבואי חופשיה ותעברי את היום בסבבה...=]

blabla2a

New member
חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני בעד שתפתחי אינצקלופדיה ותלמדי עד הצו 1

Noff88

New member
בלי לחץ כולה צו ראשון

מקסימום במקרה הגרוע ביותר קב"א 46 מוכרת טרופיות ולחמניות לקצינים מסוקסים
אל תדאגי אני לא ממש השקעתי בצו הראשון ומסתכם בקב"א 53 בהצלחה

חחח מוכרת טרופיות חחח...

כן הקטע הוא.. שאני רוצה ללכת לעתודה או לתפקיד מבצעים וצריך בשביל זה את הקבא הכי גבוהה.. 54-56:(

ממ... עדיין איך אני ישיג ציון כזה.

חברה שלי אמרה לי שהבחינות במטמטיקה ממש קשות וככה גם הלשון.. איך אתה השגת ציון כזה גבוה..?

blabla2a

New member
שמעי

באתי לבקום עם כאבי ראש בצו ראושן ועשיתי את זה הלך לי מה זה גרוע כל כך גרוע שאמרתי אני נהג.... מסתבר שבסוף זה 52+ כי קיבלתי גם גאמא מודיעין שנכשלתי וגם עתודה.... אז לא לדאוג עד שהמנילה בבית!

למעלה