אממ כעיקרון
לי היה 4 מבחנים שיש במבחן, ועוד איזה 4 שלא היה עליהם בכלל בספר.... לאידע למה, אולי כדי שלא ידעו יותר מדי על המבחן. וItamarro, תגיד לי, למה שמבחן שרירותי יקבע לאנשים את כל השירות הצבאי? הרי יש מספיק ילדים חכמים, אינטיליגנטים, שיכלו ורצו לתרום לצבא אבל עקב סיבות שונות לא הצליחו בו כמו שרצו ובילו 3 שנים בתפקיד חרא שלא ניצל את הפוטנציאל שלהם. אם הצבא לא רוצה שיתכוננו לזה, הוא לא היה צריך לתת לקידום להוציא את הספר הזה בכלל. מכיוון שכן אישרו להם, אני מניח שהצבא לא חושב שצריך לא לבוא עם ידע מוקדם, ולכן הוא נתן לבערך 4 מתוך 9 דברים ששואלים עליהם להיות בספר הזה. תשמע, תעשה את הבחירה שלך, אבל אם אחרים משתמשים בזה ואתה לא, מי באמת יידפק פה? מבחינתי אני רואה מבחנים לאו דווקא כמדידה של חוכמה, אלא כבדיקה ליכולת שלך להבין חומר מסוים ולספוג אותו. למרות שבחיים האמיתיים לא תמיד ילמדו אותך, רוב האנשים לא יצטרכו באמת חוכמה להסתדר בחיים אלא רק את הידע שרכשו ע"י שינון. אמנם, אם נתייחס נגיד לרופאים, אעדיף שרופא שיש לו כישרון טבעי ינתח אותי, אבל כמה כאלה באמת יש? עדיף שיהיו יותר רופאים, שיודעים לחרוש ומבינים את מה שהם למדו אבל לא יהיו האינשטיין הבא.