בוואריה אמא של אסף ויואב...מתכון
* פעם הבאה פשוט תרשמי את המילה בוואריה בחיפוש ותמצאי הכול ומהר בלי לחץ הנה המתכון: המתכון הוא מהשקית של הג'לטין. בעלי אומר שהוא הכי מוצלח (כחובב בוואריות מושבע) ולכן אני תמיד עושה אותו. כוס וחצי חלב קר 1 שקית ג'לטין (14 גרם). לצקת את החלב על הג'לטין בסיר ולבחוש 3-4 דקות על אש קטנה ע שהג'לטין נמס והתערובת חלקה. לצנן. 4 חלמונים 1/2 כוס סוכר 1 כף קמח רגיל 2 כפות ברנדי/ליקר/חלב אם לא אוהבים ליקר 1 כפית תמצית וניל לערבב הכל בקערה ולהוסיף לנוזל הג'לטין בזרם דק תוך כדי בחישה. לבשל את התערובת על אש קטנה 5-10 דקות עד שהיא מסמיכה. לצנן. להקציף: 1 שמנת מתוקה קרה מאוד 2 כפות אבקת סוכר להוסיף את השמנת המתוקה לאחר ההקצפה לקרם המקורר ולערבב היטב. 4 חלבונים 1/2 כוס סוכר להקציף חלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה. לקפל (לא ביותר מדי עדינות) את הקצף לתערובת. לצקת לתבנית 15X25. לכסות בנייר כסף/ניילון נצמד ל-6 שעות במקרר. בתיאבון.