אועעחח !!!

bduya

New member
אועעחח !!!

אוקיי, קבלו אותה.. התלונה התלונתית ..!! איך לא. עוד משו השתבש לקראת הטיסה. אז ככה.. זה ברור הרי שבדויה תסגור את התיק והכל טוב ויפה ואז פתאום היא תסתכל בסל הכביסה ותגיד "אוישששש מה לא ארזתי את הבגדים האלה..?" ואז כמובן שהיא תכניס כביסה פזיזה של הרגע האחרון והרי אתה יודעים מה קורה כשכניסים כביסה פזיזה של הרגע האחרון כדי שהיא תספיק להתייבש.. הגרוע מכל..!!!!!!! אועח, אז מה? אז מה אם לא ראיתי את המכנסיים הכחולות האלה? אז כל שאר הכביסה הלבנה אמורה לסבול? כן כן אנשים.. הכל.. נצבע.. ב.. כחול..
כחול כזה שהורס את כל הלבן.. נו טוב.. אמממ.. אז אני מתלוננת זה יעזור לי במשו? הרי ברור שלא.. אני פשוט אסתפק בבגדים שארזתי לפני הכביסה הזו ואשתדל להסתדר בלעדיהם במשך כל ה-8 ימים הללו.. ממ.. ובעצם למשך כל החיים בלעדיהם.. אח, זה עצוב. אבל.. טיסה נעימה..

candybox

New member
יאאאאאאאאאא

את עשית כביסה? יפה לך.... כל הכבוד!!! אני גאה!!!!!!! וכחול זה נחמד מתוקית שלי... עדיף מאשר ורוד.. ואמא שלי תמיד צובעת לי את כל הלבן בוורוד!!! וורוד זה צבע של בנות!!!! יאק!! מתוקית שלי.... בהחלט טיסה נעימה ממי

bduya

New member
כן, אלא מי?

מי יעשה כביסה בבית שלי? רק אני.. עומלת מכבסת אני עושה הכל כאן.. ו..כן, רואים תוצאות יום יום.. יאללה אני חיבת לזוז!

(: baby

New member
כביסה.........?

מה זה? הבגדים לא מגיעים נקיים בעצמם לארון שלי? בייבי - תוהה בדבר

צר לי שזה נצבע בכחול, אבל באמת

צבע כחול עדיף על כמה וכמה צבעים אחרים... אז עדיף שזה ככה. חוצמזה, טיול מהנה וטיסה נעימה.

למעלה