אוספת בודדות להתייחסותכם-תודה

born 2 love u

New member
שלום לכל ההורים,הקוראים והמתענינים

שמי ענבר ואני עובדת כבר שנתיים בבית ספר "עופר" לאוטיסטים בחיפה,כבר מגיל צעיר נתקלתי בעולם האוטיסטים דרך אמי שגם עובדת בבית ספר זה,גליתי בעולם זה הרבה נשמה ואהבה שלפעמים נדמה לי שנעלמו מעולמנו,אני בשלב של צומת דרכים בחיי,ואני יודעת שהדרך שלי והמטרה שלי היא להמשיך להיות לצד ילדים אלה. רצתי לדעת אם יש כאן משהו שיודע על עבודה במרכז הארץ או על מקומות כמו בתי ספר,כיתות שילוב,וכו'. אני מתכננת כנראה לעבור למרכז ואשמח אם משהו יגיד לי על מקומות אשר נמצאים במרכז. מודה לכם מקרב לב,ענבר

Limor004

New member
משהו יודע את השם של הגן התקשורתי בר

האם משהו יודע את השם של הגן התקשורתי בראשון לציוו או מה מספר הטלפון?

imashelo

New member
תוכנה חדשה של מט"ח - כתיבה בסמלים

כאן היום "נתקלתי" בה, ומסתבר שיום עיון אודותיה התקיים שלשום באונ' ת"א.

carole1

New member
שאלה לגבי דיור מוגן

שלום רב ברצוני לשאול האם ידוע על מערך של דיור מוגן בירושלים לחרדים צעירים בני 18 ומעלה הסובלים מ P.D.D אם ניתן לצרף כתובת+טלפון זה מאוד יעזור בברכה קרול

ריקי 04

New member
לפני שנתיים היתה קיטנה... מחפשת

היתה איזו אמא שאירגנה אותה. זאת היתה קיטנה לילדים בתפקוד גבוה, בחוות סוסים... אני לא זוכרת יותר מדי פרטים, היינו אז קטנים מדי. אבל השנה כן חשבתי שמשהו ממש חוויתי ושונה, יכול להיות נחמד (והקיטנה בגן נגמרת ב-21 ליולי...). בקיצור, מישהו יודע על משהו, או שאין שום דבר כזה?

Limor004

New member
פוליו - האם יש כאן הורים שלא חיסנו

היום יש כתבה בעיתון שמשרד הבריאות ערך בדיקות במי הביוב יש את הנגיף פוליו ובצורה אלימה יותר ומי שלא חיסן את היחד שלו שירוץ לחסן..... האם יש כאן הורים שלא חיסנו ???אם כן האם אתם הולכים לחסן????

צוף 2

New member
מעבר בין רשויות

שלום אני מטפלת בשני ילדים p.d.d הוריהם מעונינים לשלב אותם בגן רגיל והם מצאו את הגן המתאים. הבעיה שגן זה שייך למועצה אחרת. תנאי המועצה היא שהילדים יבואו עם התקציבים שלהם מהמועצה שלהם. ההורים נתקלים בהרבה מכשולים. המרחק לגן הוא כ 40 דקות ממקום מגוריהם לכן הם זקוקים להסעה. האם מישהו נתקל בסיפור דומה? אשמח לקבל עצות ולדעת אם חוק השילוב אמור לסייע גם במקרים אלה. איך נקבע כמה שעות ליווי מקבל ילד המשתלב בגן רגיל? תודה צוף

סמריה

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo5.gifכנס בבית השחמט

PLEASE!!!! פספסתי הכנס, ומאד חשוב לי התוכן של 2 ההרצאות. יש לי קטע חברתי עם בן 17! ולא מצאתי מסגרת לטפל בפן הזה. אם מישהו היה ורשם...אנא שתפוני!

ronentat

New member
מעבר בין רשויות

המצב שאת מתארת בעייתי למדי. הפתרון מצוי בידי המועצה המקומית. כל עוד יש בידם לתת את השירות (גן מועצה במקרה זה) שהם חייבים, קשה מאד לשכנע אותם להוציא כסף נוסף ולהעבירו למועצה אחרת עבור אותו שירות. גם ההסעה הנוספת עולה עוד כסף. זה מאד הגיוני - הסירוב הזה שלהם. צריך לנסות ולמצוא את האיש/ה הנכון והמתאים במועצה ולשכנע אותו שזוהי טובתם הבלעדית של הילדים. האם ההורים זימנו וועדת שילוב? הסיכוי יגדל אם יועלו שם סיבות טובות למה הגן במועצה המקומית אינו טוב לילדים. הסיפור שונה כשלמועצה המקומית אין פיתרון. אז הם חייבים ע"פ חוק לספק אותו בחוץ, היינו להעביר תקציב למועצה אחרת - מה שקרה לנו השנה עם הגן התקשורתי. למיטב ידיעתי חוק השילוב עצמו אינו קשור לנושא של העברת תקציבים בין רשויות. רונן

למעלה