נצל"ש-ארקיע תמשיך לטוסאוניברסיטת ת"א לקניון שבעת הכוכבים
מישהו יודע איך ניתן להגיע מהאוניברסיטה לקניון שבעת הכוכבים בהרצליה באוטובוסים ? אני מודע לאופציית הרכבת, אבל ספיציפית אני צריך באוטובוסים.
איזה יופי תודה......
אוניברסיטת ת"א לקניון שבעת הכוכביםאוניברסיטת ת"א לקניון שבעת הכוכבים
מישהו יודע איך ניתן להגיע מהאוניברסיטה לקניון שבעת הכוכבים בהרצליה באוטובוסים ? אני מודע לאופציית הרכבת, אבל ספיציפית אני צריך באוטובוסים.
רק רגע...תיקוןאוניברסיטת ת"א לקניון שבעת הכוכבים
קו 48 של דן עד למרכז הרצליה ומשם קו 29 של אגד עד לקניון. נסיעה טובה.
פרוייקט הרכבת הקלה הירושליםרק רגע...תיקון
חשבתי מתחנת רכבת האוניברסיטה. אם זה מהאוניברסיטה עצמה אז הסיפור קצת יותר מסובך ודורש 3 אוטובוסים ! קו 24 עד לכפר הירוק או רמת השרון ושם להחליף לקו 48 להרצליה ואח"כ קו 29 . במקביל אני יכול להמליץ לרדת ברגל מהאוניברסיטה לדרך נמיר (כביש חיפה) ולקחת קו 501 להרצליה. נסיעה טובה.
המון המון תודהרק רגע...תיקון
חשבתי מתחנת רכבת האוניברסיטה. אם זה מהאוניברסיטה עצמה אז הסיפור קצת יותר מסובך ודורש 3 אוטובוסים ! קו 24 עד לכפר הירוק או רמת השרון ושם להחליף לקו 48 להרצליה ואח"כ קו 29 . במקביל אני יכול להמליץ לרדת ברגל מהאוניברסיטה לדרך נמיר (כביש חיפה) ולקחת קו 501 להרצליה. נסיעה טובה.
מוניתהמון המון תודה![]()
יש קו 572רק רגע...תיקון
אכן כך.יש קו 572
שיוצא מהאוניברסיטה ועובר דרך הרצליה ורעננה לכפר סבא...
קו 11 בהרצליה מהרכבת להרצליה פיתוחאכן כך.
שכחתי את 572 , אך בכל מקרה זה קו שלא נוסע בתדירות גבוהה וגם איתו כשמגיעים להרצליה צריך להחליף לקו 29 .
לא צריך להחליף!!!!אכן כך.
שכחתי את 572 , אך בכל מקרה זה קו שלא נוסע בתדירות גבוהה וגם איתו כשמגיעים להרצליה צריך להחליף לקו 29 .
לדעתי יש טעות בידךלא צריך להחליף!!!!
קו 572 פועל בערך אחת לשעה והוא עובר ליד הקניון...
קו 501 הכי טוב..אוניברסיטת ת"א לקניון שבעת הכוכבים
יש גם את קו 502.קו 501 הכי טוב..
לך מהאוניברסיטה עד דרך נמיר (10-12 דקות הליכה לכל היותר) וקח קו 501 להרצליה - הכי פשוט![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.