אוניברסיטת ת"א לקניון שבעת הכוכבים

מצב
הנושא נעול.

Sephiroth

Member

מישהו יודע איך ניתן להגיע מהאוניברסיטה לקניון שבעת הכוכבים בהרצליה באוטובוסים ? אני מודע לאופציית הרכבת, אבל ספיציפית אני צריך באוטובוסים.

טיפ_טיפ

New member
נצל"ש-ארקיע תמשיך לטוס

מישהו יודע איך ניתן להגיע מהאוניברסיטה לקניון שבעת הכוכבים בהרצליה באוטובוסים ? אני מודע לאופציית הרכבת, אבל ספיציפית אני צריך באוטובוסים.
נצל"ש-ארקיע תמשיך לטוס
לקריית שמונה

omer landau

New member
איזה יופי תודה......

נצל"ש-ארקיע תמשיך לטוס
לקריית שמונה
איזה יופי תודה......
תמיד שאני עובר ליד השדה שם בטיולים ועניינים אחרים זה ממש יפה אפשר לראות את כולו הוא קטן ונחמד אני גם טס לשם בפלייט סימולטור איזה כיף המשחק הזה

ארזS

New member

קו 48 של דן עד למרכז הרצליה ומשם קו 29 של אגד עד לקניון. נסיעה טובה.

ארזS

New member
רק רגע...תיקון

קו 48 של דן עד למרכז הרצליה ומשם קו 29 של אגד עד לקניון. נסיעה טובה.
רק רגע...תיקון
חשבתי מתחנת רכבת האוניברסיטה. אם זה מהאוניברסיטה עצמה אז הסיפור קצת יותר מסובך ודורש 3 אוטובוסים ! קו 24 עד לכפר הירוק או רמת השרון ושם להחליף לקו 48 להרצליה ואח"כ קו 29 . במקביל אני יכול להמליץ לרדת ברגל מהאוניברסיטה לדרך נמיר (כביש חיפה) ולקחת קו 501 להרצליה. נסיעה טובה.

טיפ_טיפ

New member
פרוייקט הרכבת הקלה הירושלים

רק רגע...תיקון
חשבתי מתחנת רכבת האוניברסיטה. אם זה מהאוניברסיטה עצמה אז הסיפור קצת יותר מסובך ודורש 3 אוטובוסים ! קו 24 עד לכפר הירוק או רמת השרון ושם להחליף לקו 48 להרצליה ואח"כ קו 29 . במקביל אני יכול להמליץ לרדת ברגל מהאוניברסיטה לדרך נמיר (כביש חיפה) ולקחת קו 501 להרצליה. נסיעה טובה.
פרוייקט הרכבת הקלה הירושלים
ועכשיו החקירה

Sephiroth

Member
המון המון תודה :)

רק רגע...תיקון
המון המון תודה :)

יש קו 572

רק רגע...תיקון
יש קו 572
שיוצא מהאוניברסיטה ועובר דרך הרצליה ורעננה לכפר סבא...

טוארג

New member
קו 11 בהרצליה מהרכבת להרצליה פיתוח

אכן כך.
שכחתי את 572 , אך בכל מקרה זה קו שלא נוסע בתדירות גבוהה וגם איתו כשמגיעים להרצליה צריך להחליף לקו 29 .
קו 11 בהרצליה מהרכבת להרצליה פיתוח
עדיין פעיל? אם כן, מה המסלול שלו?

לא צריך להחליף!!!!

אכן כך.
שכחתי את 572 , אך בכל מקרה זה קו שלא נוסע בתדירות גבוהה וגם איתו כשמגיעים להרצליה צריך להחליף לקו 29 .
לא צריך להחליף!!!!
קו 572 פועל בערך אחת לשעה והוא עובר ליד הקניון...

ארזS

New member
לדעתי יש טעות בידך

לא צריך להחליף!!!!
קו 572 פועל בערך אחת לשעה והוא עובר ליד הקניון...
לדעתי יש טעות בידך
כי קו 572 מגיע להרצליה מתל אביב דרך רמת השרון וממשיך לכפר סבא כשבדרכו הוא לא עובר בכלל בסביבה של הקניון.

danielhope

New member
קו 501 הכי טוב..

קו 501 הכי טוב..
לך מהאוניברסיטה עד דרך נמיר (10-12 דקות הליכה לכל היותר) וקח קו 501 להרצליה - הכי פשוט

מצב
הנושא נעול.
למעלה