אומרים על סטאלין

אומרים על סטאלין

שבשנותיו האחרונות,הוא חשד גם בטבחים שלו היה נותן לשומרי ראשו לטעום את האוכל שהוגש לו,ראשונים. ככה זה עם פנרואידים. אז הנה כאן,מתחיל אפקט דומה: פנה אלי מישהו בשם אי גי,שאיני מכיר וביקש ממני לפרסם את המסר הזה ציטוט: ------------------------------------ גם אני נחסמתי ולא כתבתי שום דבר פוגע, רק כי המנהל החליט שאני טרול. חבל מאוד שככה מתנהלים אנשים בוגרים. אתה רשאי לפרסם את המסר הזה בפורום. ----------------------------------- ואני תוהה בקול רם, אם מישהו נכנס לפורום,האם דינו להחסם רק בגלל שאדון מנהל לא מכיר את אחותו ? הוגש כחומר למחשבה. מרק.

redredole

New member
מרקי

למה אתה מנסה שוב לחרחר כאן מריבות? למה אתה רוצה שנאמין לך שאותו אי גי הוא גולש חדש? הלא רק למקרא אחת ההודעות שלו מתברר שהוא מעורה היטב בנעשה כאן בפורום. רק מי שנמצא כאן מספיק זמן יודע את רוב הניקים הפעילים.

אמור נא

האם ידוע לך,שעל כל גולש פעיל בפורומים יש 30-40 צופים,שלרוב אינם נכנסים ? קיבלתי מסר ממנו,ביקש שאשים כי טומי חסם אותו כשאין כל פסול בהודעותיו,לדבריו. ראיתי בדף הזה 2 שלו,וגם אני לא הבנתי מדוע. מי שהתחיל עם שיטת החסימות,לא יעצור בקקטוס. אגב,גם קלידן חסום,,כך נראה לי,אולי אני טועה. והכל בגלל שיר של ויסוצקי. אני מקווה,שגם אתה מתחיל לראות את התמונה הגדולה.

tsiporganeden

New member
מרקי יש לי הצעה, מה דעתך שבמקום

לחרחר מריבות תתחיל לכתוב לנו כל יום בדיחה מצחיקה, סיפור מצחיק, אה למה את קונן לא חוסמים, אתה יודע?????????????????? תתחיל חבוב, ככה לא תרגיש כל כך מתוסכל, מצטערת על הבוטות, אך כבר נמאס מכל המריבות, אני רוצה להתחיל לצחוק לשיר ולרקוד וירטואלית עם כל חברי הפורום, ומזמינה אותך להצטרף, יאללה קדימה חבוב, תתחיל עם בדיחה.

אין כל בעיה,ציפ-רוצה בדיחה ?

מה שכתבי כעת בראש השרשור היה בדיחה לא מצחיקה וכעת למצחיקה: שני ערסים יושבים על חוף הים אחד פונה לשני ושואל: "רוצה שב-בש ? " עונה לו השני "עזוב שטויות בוא נלך ישר מכות"..

עידכון

אז מתברר-שאותה גולשת - אי גי-אכן נחסמה. למרות שנכנסה כאן פשוט,ככותבת חדשה אבל הפרנויה עובדת היטב.. ציטוט ממסר נוסף שקיבלתי ממנה: -------------------------------- תודות לך,שכתבת את ההודעה בפורום. אני אפילו לא אנסה לשנות ניק או להיכנס תחת ניק חדש. לא נראה שיש טעם לנסות להשתלב בקבוצה שמפגינה כל כך אנטי כלפי חדשים. ואני באמת חדשה ולא ניק מתחזה או שטות אחרת. סתם ניסיתי להתלוצץ מעט בפורום ולא התכוונתי לפגוע באף אחד, מאידך בי פגעו, גם המנהל וגם האחרים שהגיבו בשתיקה. ----------------------------------------------------------------- סוף ציטוט: מסתבר,שכך מקבלים כיום חדשים בחמישים. מרק.

למעלה