אומנם באיחור
אבל
לאביבית

אומנם באיחור../images/Emo10.gifאבל../images/Emo49.gifלאביבית

שלנו
(באמת חשבת שנתעלם? מספיק שזה לא נעשה כבר בבוקר- זה כבר פאק חמור
, אבל לא מוכנה לעבור לסדר היום
) יקרה שלי, בהזדמנות זו רוצה להקדיש לך שיר: "שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשי בשביל אחר והוא למענך שתיגעי בכל כוכב ותטפסי על כל שלב שתישארי צעירה לנצח שתגדלי להיות צודקת שתדעי לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיי חזקה אל תשחקי את המשחק שתישארי צעירה לנצח שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שבליבך תהיה שמחה וישירו את שירך שתישארי צעירה לנצח"...(רמי וריטה) מקווה שאכן תישארי צעירה לנצח... מאחלת לך עם כל ה-
יום הולדת שמח
שתמיד תהיי מוקפת רק בשמחה ואהבה, שתגשימי כל חלום במלוא ההצלחה. מזל טוב!!!
מצרפת לברכה זר פרחים ענק עם המון אהבה:

../images/Emo49.gif לאביביתוש ...

החיים הם מן תמונה שכזאת , תמונה טהורה ולבנה ביום הולדתך את נוטלת את מכחול הזמן ומתחילה לצייר את הלא – כלום , בכל יום את מוסיפה פרט אחד והיא מצטיירת לפנייך אט , אט . עכשיו הזמן לעצור לרגע, להתבונן לבדוק מה עליך למחוק ומה להדגיש מה החסרת בתמונה ויש להוסיף. ועם הרבה שמחה ואמונה להמשיך ולצייר את התמונה. מוסיפה כמובן זר של
המון המון מזל טוב ליום הולדתך אריאלי

אוזי2

New member
אביבית מקסימה שלי../images/Emo25.gif

יומולדת שמח
המון אהבה אושר ושמחה
הרבה נחת ואושר עם הבעל והילדים המקסימים שלך
והנאה בתפקיד החדש

אילונה2

New member
יפתי שלי! אלף ../images/Emo25.gifות לך!!!!

מזל טוב לך אביביתוש המיוחדת! צרור ברכות ליום ההולדת! שהחיים יהיו מלאים באושר עם שמחה חיוכים ואם אפשר גם עושר! שחייך יהיו מלאים בחוויות נעימות ושתהיה תמיד מוקפת חברות! תמשיכי להיות חברה שלה הכל אכפת! בקיצור פשוט תמשיכי להיות את:יפה נחמדה נדיבה ומתחשבת, מתוקה, חכמה, פשוט נהדרת! המון מזל טוב, יקירה!!!!! אוהבת אותך המון המון!!!!!!!

מיכלה1

New member
מה חשבת - שנוותר??../images/Emo24.gif

בעוד אני מתלבטת באם להכנע לך ולא לכתוב ברכה - אני רואה שנפתח שרשור חגיגי:::: אז - מזל טוב לך יקירה!! המון ברכות וגם המון תודות על תרומתך המדהימה לפורום הזה ולי אישית!!!
מיכל

אז גם אני באיחור אופנתי של יומיים

מאחל לך מזל טוב
הרבה בריאות ואושר
שתדעי רק אושר כל ימייך

בלגן2

New member
מזל טוב באיחור ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif

רק עכשיו ראיתי שהיתה לך יומהולדת אתמול... אז אמנם באיחור של יום, אבל לי אישית היום שאחרי היומהולדת הוא גם משמעותי - אז שתזכי להמון אושר ושמחה, לעוד הרבה שנים טובות ובריאות עם ה
ושלושת ה
המתוקים שלכם. שתמשיכי להיות כמו שאת, לפחות ממה שאני זוכה להכיר כאן בפורום - נדיבה, אכפתית, משקיענית ותומכת. וכמובן - אני לא יכולה בלי זה - הרבה הצלחה בתקופת מבחנים שמתחילה בשבוע הבא
אז המון מזל טוב ושוב סליחה על האיחור

אביבית, שיהיה במזל טוב

שחייך יהיו מלאים באושר ואהבה
שכל משאלות ליבך יתגשמו
שתזכי לגדל בנחת ובאהבה רבה את שלושת המקסימים שלך
ושיהיה לך רק טוב

רינת p a

New member
אביבית המקסימה../images/Emo47.gif

אישה מדהימה איך כמותך מאחלת לך את כל האושר שבעולם
המשיכי להיות מדהימה קשובה וחברית שכל משאלות ליבל יתגשמו
המשיכי להנות מילדיך המקסימים
תחגגי ותבלי . המון אושר ואהבה

מיכל @

New member
אביבית יקירתי, המון מזל טוב../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

שתהיה לך שנה נפלאה, מחייכת ומלאת סיפוקים.

tali99991

New member
אביביייית , מזל טוב ../images/Emo65.gif

המון המון ברכות
קטנות וגדולות
לשנים שכבר היו
ולאלה שבאות
שיהיה לך המון עושר ואושר
יושר וכושר
וכל מה שתקחי על עצמך לעשות יצא הכי טוב שרק יכול להיות המון הצלחה בכל התחומים
ושיהיה לך רק טוב בחיים

infusion

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

הנאה ואושר לעוד הרבה אביבים ואביבות. אביבית המשיכי לתרום לרמה הגבוהה בפורום. התשובות שלך תמיד מעמיקות ומנומקות.

למעלה