אומנם באיחור אבל הנה היא 208 ...

מצב
הנושא נעול.

tp535

New member

היום יצא לי סוף סוף לצלם אותה 208 קצת מוזנחת אבל ניראת טוב יחסית למצבה ולמיקומה אז הנה כמה תמונות אשמח לשמוע מיכם עוד ועם צריך עוד תמונות רק תגידו

9108701

New member
208 מזכירה לי

ועוד קדימה ...
שימו לב למצב המספר ושילוט המאן
208 מזכירה לי
שהייתי קטן הנהג של המסלול שלי בקייטנה של דן הביא אותה לקייטנה ואני לא אשכח איך כולם היו המומים כיאלו מה הגיע קראו לנהל שולמן היום כבר הוא בפנסייה אם מישהו פה היה וזוכר את זה שיגיד או מישהו שמכיר את הנהג

tp535

New member
ועוד...

היום יצא לי סוף סוף לצלם אותה 208 קצת מוזנחת אבל ניראת טוב יחסית למצבה ולמיקומה אז הנה כמה תמונות אשמח לשמוע מיכם עוד ועם צריך עוד תמונות רק תגידו
ועוד...
דרך אגב מצטער על האיכות לא ראיתי שאני ברזולוציה נמוכה ...

tp535

New member
צד שמאל קדמי

צד שמאל קדמי

9108701

New member
היא משמשת למשהו משרד מגורים

או שסתם יושבת לה ומחכה שמישהו יתעורר ויביא אותה למוזיאון של דן

tp535

New member
צולמה ליד כפר קאסם על כביש 5

או שסתם יושבת לה ומחכה שמישהו יתעורר ויביא אותה למוזיאון של דן
צולמה ליד כפר קאסם על כביש 5
ביקשתי יפה מהבעלים שלה לצלם אותה אני הרי איש בטחון שלא ליצור בעיות הוא הסכים וכמו כן הוא גר במכונה הזו ובעוד מכונה הלבנה שלידו היא משמשת כמחסן רציתי לצלם מבפנים לא היה הרבה פרט לכיסאות עץ ישנים

tp535

New member
משהו קצת מוזר

משהו קצת מוזר
בצד שמאל מקדימה מי יכול להגיד מה זה "אז" אולי חניון אזור ???

0415

New member
כן אז זה קיצור של איזור בזמנו היו

משהו קצת מוזר
בצד שמאל מקדימה מי יכול להגיד מה זה "אז" אולי חניון אזור ???
כן אז זה קיצור של איזור בזמנו היו
מדבקות בקיצור שידעו לאן שייך האוטובוס

tp535

New member
ועוד אחת ...

ועוד אחת ...
שימו לב לשלט "הכניסה עם כרטיסיות בלבד " מה זה ? ...

מוזר../images/Emo4.gif היה דבר כזה../images/Emo35.gif

ועוד אחת ...
מוזר
היה דבר כזה

55מוטי

New member
כן, היה דבר כזה

מוזר
היה דבר כזה
כן, היה דבר כזה
בתקופה מסויימת ורק לניסיון. שימי לב לחץ שמורה שמאלה כלומר לדלת האחורית ובתקופת הניסיון היה עומד שם מבקר שהעלה את בעלי הכרטיסיות מהדלת האחורית.

9108701

New member
הסבר:

ועוד אחת ...
הסבר:
המכונה הזו עבדה בקו 42 ובשעות הלחץ היו עומד מבקר בשעות הבוקר במצבה בבתים עומד בדלת האחורית והיה עוזר לנהג לקלוט נוסעים בעלי כרטיסיות ניקוב בלבד מי שהיה לו כרטיסיה היה עולה מאוחר ומי שלא היה עולה מקדימה ונהנג היה מתעסק עם כסף בלבד ולהלק גם על הלחץ

../images/Emo13.gifמעניין, לא ידעתי

הסבר:
המכונה הזו עבדה בקו 42 ובשעות הלחץ היו עומד מבקר בשעות הבוקר במצבה בבתים עומד בדלת האחורית והיה עוזר לנהג לקלוט נוסעים בעלי כרטיסיות ניקוב בלבד מי שהיה לו כרטיסיה היה עולה מאוחר ומי שלא היה עולה מקדימה ונהנג היה מתעסק עם כסף בלבד ולהלק גם על הלחץ
מעניין, לא ידעתי
כנראה לא נתקלתי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה