אום אל-פחם תחילה

אלי.

New member
אום אל-פאחם וזחאלקה, זחאלקה ואום אל-פאחם.
כשליברמן משתלח בערביי ישראל, אנחנו מבינים שליברמן ("שמאלן" ביום-יום בעיני הימין) מריח בחירות וצריך למשוך קולות ממפלגות הימין האחרות. בבחירות האחרונות ה"זחאלקה" שלו היה החדש (באותה עת) בפוליטיקה, איימן עודה.
&nbsp
חבל שתהליכי הבחירות השגורים בידי הימין הישראלי נדמים כתהליכים בגרמניה שלפני 70, 80, 90 שנה.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא ידעתי שיהודי גרמניה תמכו בפולין ובצרפת בכל עימות
דיפלומטי בינן לבין גרמניה ושיהודי גרמניה מחו על אי יישום הסכמי וורסאי וחגגו את הפסד גרמניה במלחמת העולם הראשונה.

אלי.

New member
תלוי את מי אתה שואל, כמובן.
אתה למשל - אתה מאמין לסקרים שקובעים שערביי ישראל ברובם הם אזרחים נאמנים למדינה, או שאתה רוצה למסור את אום אל-פאחם למדינה הפלשתינאית ?

evglev1

Well-known member
מנהל
אני מאמין לסקר האמיתי שזה הבחירות
ואם אותם ח"כים שפעלו נגד המדינה נבחרים שוב ושוב, אז אי אפשר לטעון שמכרו חתול בשק, אז אני מאמין שלפחות אותם ה-10% שבוחרים במפלגות הרשימה המשותפת שונאים את המדינה ורוצים להרוס אותה כולל היהודים שמצביעים להם.

אני גם מאמין שמי שמציין את הנאכבה ועוד בפומבי הוא עוכר ישראל, וכנ"ל מי שמניף דגל פלסטיני לא בעצרת למען שלום, אלא בהפגנה על נושא אחר ובעיקר בהפגנות תמיכה ברשות הפלסטינית.

העובדה שערביי אום אל פחם רוצים להיות אזרחי המדינה, אבל מניפים דגלים פלסטינים, מתאבלים על הנאכבה ומצביעים לרשימה המשותפת, מוכיחה מבחינתי שהם חזירים ורודפי בצע שרוצים להנות מכל העולמות.

לגבי מסירת אום אל פחם, אני מתלבט בגלל הבעיה התחבורתית של כביש 6, מבחינתי כל אזרח ישראל שמניף דגל פלסטיני או/ו מציין בפומבי את הנכאבה הוא נטל המדינה, ואם יש אזרחים כאלה ליד הגבול זאת הזדמנות פז להיפטר מהם מבלי לגרש אותם מביתם.

ספי111

New member
אתה רוצה להפוך את מדינת ישראל למדינה אתנוקרטית פשיסטית.
מבחינתי,כל פשיסט הוא סכנה למדינה .

אלי.

New member
בבחירות הבוחרים בוחרים את המפלגה הקרובה לדיעותיהם,
או לחילופין במפלגה שהם חושבים שתייצג אותם הכי טוב. מי שרוצה להרוס את המדינה יכולים להיות המתנחלים, למשל, שמעלים על המוקד את המדינה היהודית לטובת מדינה לא יהודית.
&nbsp
מי שמציין את הנאכבה אינו שונה ממי שמציין אירועים אחרים, אלא אם אתה חושב שלגרמניה יש בעיה עם הציון של יום השואה - ואז זה כבר משהו אחר ואפשר להתווכח על זה. ומה הבעיה בתמיכה ברשות הפלשתינאית ? זה שאתה ימני זה בסדר, אבל מה זה קשור לעצם ההכרה של מדינת ישראל ומוסדותיה ברשות הפלשתינאית ? מה הבעיה עם הדגל של הרשות ?

evglev1

Well-known member
מנהל
בדיוק הפוך
הנאכבה מקבילה לכך שגרמניה תתאבל על ההפסד במלחמת העולם השנייה ותתאבל על פושעי מלחמה נאצים.

ישראל מכירה גם בסוריה ולבנון, האם זה מצדיק שאזרחי ישראל יניפו את דגלי סוריה ולבנון, אם כי לדגל לבנון אין שום משמעות, הדגל האמיתי הוא דגל החיזבאללה.

אלי.

New member
אני אתך. בגלל זה עשו להם את תוכנית 'מרשל' ? אתה מסכים לה ?
סוריה ולבנון הן 'מדינות אויב' בהגדרה הרשמית העכשווית. עם הרשות הפלשתינאית יש תיאום בטחוני מלא. אל תשכח שהחבר'ה שלכם נכנסים לקבר יוסף בתיאום עם הרשות ועם כוחות הבטחון שלה.

katomish

New member
כל כך שמאלן שבשמאל תלו בו תקוות להצטרפות לקואליציה
בראשות בוז'י ציפי.
ליברמן הוא אכן פופוליסט, שאומר דברים שעדיף שלא יאמרו, בטח שלא ע"י חבר ממשלה
אבל הוא מבטא רגשות של עם שמבין שיש לו אויבים שרוצים להשמידו.
אבל אני רק שאלה, אם האמירה של ליברמן על לקנות מערבים כל כך חמורה ,
למה ברשות הפלסטינית מוציאים להורג אנשים שמוכרים כל מיני דברים ליהודים?
יכול להיות שברשות תומכים במדיניות של ליברמן ?

אלי.

New member
תקוות יש בכל מקום, ואם אנחנו מסכימים על הבסיס - הפופוליזם,
אזי מלאכתנו כבר נעשתה ונמשיך להתווכח 'מסביב'. הרי ברור שהוא מבטא רגשות, זה בדיוק מה שהוא עושה - מבטא רגשות פופוליסטים, לאו דווקא רגשותיו.
&nbsp
ולמרות שכבר שכחתי מה זה להיות יהודי, אענה לשאלתך בשאלה: מי היה ישראל פריצקר (לדוגמא) ?

איציק3332

New member
היהודים לא עשו רע לאף אחד
הערבים עושים פיגועים ורוצחים. אף אחד לא היה אומר עליהם כלום אם לא היו פיגועים ושינאה ליהודים באום אל פאחם

סתוונית333

Well-known member
נוער הגבעות הם יהודים טובים וצדיקים לדוגמא ולמופת.
תחשוב טוב לפני שאתה עושה הנחות ומדבר בשבחם של היהודים

evglev1

Well-known member
מנהל
אלי בדיוק כמו סגן הרמטכ"ל השווה בין השיח הישראלי
לשיח בגרמניה בשנות ה-20-30 וזה מגוכך לאור העובדה שהיהודים בגרמניה היו גרמנים לכל דבר והיו פטריוטים גרמנים בעוד ערביי ישראל מצהירים ברייש גלאי שהם פטריוטים של האויב.

סתוונית333

Well-known member
היהודים בגולה היו פחדנים ונדכאים שחוץ מאשר להמציא סיפורי
גבורה הזויים שלמילותיהם התחממו הם לא העיזו להרים את ראשם המושפל. לכן הם לא מהווים דוגמא לשום דבר.

יש לך שכל של תרנגולת שסובלת מפיגור שכלי.
וגם יש לך חסר איום בידע.
יהודי גרמניה היו יהודים תרבותיים אוהבי גרמניה ולא פעלו בשום אופן נגד גרמניה.
מה שנעשה ליהודי גרמניה בשואה זה פשע שהעם הגרמני לעולם לא ינוכה ממנו.
אני אישית במצבך הייתי מציע לך להתאבד.
העולם היה נראה הרבה יותר טוב בלעדייך.

סתוונית333

Well-known member
טמבל , כתבתי על יהודים שישבו בגולה
לאוו דווקא בגרמניה.
גם אתה סוג של יהודי גלותי שישראל הקיאה זבל שכמוך מתוכה וטוב היא עשתה .

evglev1

Well-known member
מנהל
אז מה זה קשור לנושא?
אני טענתי שהטענות של השוואת הסלידה שליברמן מביע לערביי ישראל או יותר נכון לפלסטינים הישראלים לתעמולה הנאצית נגד יהודים שאלי רמז אליה, אין לה בסיס כי יהודי גרמניה לא שיתפו פעולה עם אויבי גרמניה ולא הטיפו שגרמניה לא בסדר כלפי שכנותיה. אז מה זה קשור לעניין איך התנהגו יהודי רוסיה ופולין?

סתוונית333

Well-known member
מה לא ברור? השווית את התנהגות הערבים בארץ להתנהגות היהודים
בחו"ל ולכן התערבתי והגבתי שהיהודים באופן כללי בגולה ולא רק באירופה היו מושפלים, נדכאים ומוקצים . וזו גם הסיבה לתחילתה של הציונות החילונית כי המטומטמים הדתיים חוץ מלשגות בהזיות וללהתפלל ליצור דמיוני מומצא לא עשו כלום.

dojee

New member
בזכות התורה היהודים בארץ ישראל, החילונים רצו אוגנדה

למעלה