אולי נערוך את המפגש בנתב"ג 2000

מצב
הנושא נעול.

NO BULL

New member

אולי זה רעיון מטורף אבל תחשבו על סיור מודרך במבנה החדש עם הסברים על כל הטכנולוגיות והשיקולים ותיכנון הלוגיסטיקה והשינוע ועוד על המערכות המותקנות שם נשמע חלומי
מה אתם אומרים

ה דרומי

New member
נתב"ג 2000 או באג 2000../images/Emo6.gifאחלה במרכז

אולי זה רעיון מטורף אבל תחשבו על סיור מודרך במבנה החדש עם הסברים על כל הטכנולוגיות והשיקולים ותיכנון הלוגיסטיקה והשינוע ועוד על המערכות המותקנות שם נשמע חלומי
מה אתם אומרים
נתב"ג 2000 או באג 2000
אחלה במרכז

ארזS

New member
תנסה לארגן. בבקשה !

מה אתם אומרים
תנסה לארגן. בבקשה !

ה דרומי

New member
אולי גג 20 וגם זה לא תמיד נכון.

מה אתם אומרים
אולי גג 20 וגם זה לא תמיד נכון.

fireman

New member
בינתיים כבר מתוכנן מפגש לשבוע

מה אתם אומרים
הבא במוזיאון הרכבת בחיפה....

ארזS

New member
כן ירבו מפגשים ... ../images/Emo13.gif

הבא במוזיאון הרכבת בחיפה....
כן ירבו מפגשים ...

וכי מה רע במפגש נוסף? האם לא נאמר "כל המרבה הרי זה משובח" ? או שמא אתה דוגל ב- "כל המוסיף גורע"... ? תאמינו לי שעד היום לא הצלחתי להבין בדיוק את ההבדל בין שני הפתגמים האלה...

../images/Emo104.gifקצת אידישקייט

כן ירבו מפגשים ...

וכי מה רע במפגש נוסף? האם לא נאמר "כל המרבה הרי זה משובח" ? או שמא אתה דוגל ב- "כל המוסיף גורע"... ? תאמינו לי שעד היום לא הצלחתי להבין בדיוק את ההבדל בין שני הפתגמים האלה...
קצת אידישקייט
"כל המרבה הרי זה משובח": הכוונה ל"דברים שאין להם שעור", כמו סיפור יציאת מצרים (ההקשר הקלאסי), לימוד (תורה), גמילות חסדים ועוד. "כל המוסיף גורע": אין להוסיף על דברים שנקבע לקיימם בצורה, כמות ,או מספרים מדויקים, למשל: להניח תפילין גם על יד ימין, כאשר המצוה נקבעה ליד שמאל וראש בלבד. הבנת את זה, אדון ארזS?

fireman

New member
ויש גם

קצת אידישקייט
"כל המרבה הרי זה משובח": הכוונה ל"דברים שאין להם שעור", כמו סיפור יציאת מצרים (ההקשר הקלאסי), לימוד (תורה), גמילות חסדים ועוד. "כל המוסיף גורע": אין להוסיף על דברים שנקבע לקיימם בצורה, כמות ,או מספרים מדויקים, למשל: להניח תפילין גם על יד ימין, כאשר המצוה נקבעה ליד שמאל וראש בלבד. הבנת את זה, אדון ארזS?
ויש גם
תפסת מרובה לא תפסת, בזה אני מאמין במקרה הזה. בואו נעבור את הראשון, אחר כך נחשוב על השני.

ארזS

New member
נכבדי מר דוד שטיפלמן

קצת אידישקייט
נכבדי מר דוד שטיפלמן
ראשית, אדון יש רק אחד. לי אתה יכול לקרוא סתם ארז...
שנית, ברור לך שכאדם דתי יש לי מושג קלוש בדברים האלה... כשכתבתי את שכתבתי בתגובה הקודמת לא חשבתי שדווקא אתה תגיב...
תודה בכל אופן.

אין בעיה../images/Emo45.gif

נכבדי מר דוד שטיפלמן
ראשית, אדון יש רק אחד. לי אתה יכול לקרוא סתם ארז...
שנית, ברור לך שכאדם דתי יש לי מושג קלוש בדברים האלה... כשכתבתי את שכתבתי בתגובה הקודמת לא חשבתי שדווקא אתה תגיב...
תודה בכל אופן.
אין בעיה

1. "הבנת את זה..?" = פרפרזה של ציטוט נחמד ממערכון של הגשש, כידוע. 2. אין לי כל כוונה להיות "מיסיונר", "מחנך" או כד'. פשוט נראה לי שאם נוסיף מדי פעם מילה או שתיים להבהרת משמעותם של ביטויים שונים במקורות, יוסיף הדבר - עבורכל חברי הפורום - קצת "חמים וטעים" ( = מזון רוחני) וקצת הכרה של תרבותנו המפוארת (שגם סעיף 1 שייך לה במובן מסוים. והאמת, משפט מאוד שכיח אצלי בהקשרים שונים: "מצד אחד, כל המרבה הרי זה משובח, ומצד שני, כל המוסיף גורע"...

ארזS

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אין בעיה

1. "הבנת את זה..?" = פרפרזה של ציטוט נחמד ממערכון של הגשש, כידוע. 2. אין לי כל כוונה להיות "מיסיונר", "מחנך" או כד'. פשוט נראה לי שאם נוסיף מדי פעם מילה או שתיים להבהרת משמעותם של ביטויים שונים במקורות, יוסיף הדבר - עבורכל חברי הפורום - קצת "חמים וטעים" ( = מזון רוחני) וקצת הכרה של תרבותנו המפוארת (שגם סעיף 1 שייך לה במובן מסוים. והאמת, משפט מאוד שכיח אצלי בהקשרים שונים: "מצד אחד, כל המרבה הרי זה משובח, ומצד שני, כל המוסיף גורע"...

בלי קשר לסוגיות דתיות

בלי קשר לסוגיות דתיות
הרי כל המרבה הרי זה משובח אומר - כמה שיותר, יותר טוב וכל המוסיף גורע אומר בדיוק ההפך לא טוב כמה שיותר כי מה שיש מספיק ולהוסיף מקלקל, אז למה אין הבדל? לדעתי זה דבר והיפוכו.

ה דרומי

New member
אולי לחצות את המיפגש לחצי חצי אלו

מה אתם אומרים
שרוצים את חיפה ויכולים לחזר בזמן לביתם. ואלו שרוצים באג 2000 נתב"ג ויוכלו לחזור לביתם בזמן.

ארזS

New member
לא צריך לחצות ! מה זה? משפט שלמה?

שרוצים את חיפה ויכולים לחזר בזמן לביתם. ואלו שרוצים באג 2000 נתב"ג ויוכלו לחזור לביתם בזמן.
במשפט שלמה היה הסיפור הידוע אם לחצות את התינוק לשניים. כאן לא צריך לחצות שום דבר... אפשר לקיים גם פה מפגש וגם פה מפגש. רק כמובן שלא באותו הזמן... וככה מי שיוכל יגיע למפגש א' ומי שיוכל יגיע למפגש ב' ומי שיוכל יגיע גם למפגש א' וגם למפגש ב' וכל המרבה הרי זה משובח

NO BULL

New member
קודם כל המפגש בנתב"ג בשלבי

במשפט שלמה היה הסיפור הידוע אם לחצות את התינוק לשניים. כאן לא צריך לחצות שום דבר... אפשר לקיים גם פה מפגש וגם פה מפגש. רק כמובן שלא באותו הזמן... וככה מי שיוכל יגיע למפגש א' ומי שיוכל יגיע למפגש ב' ומי שיוכל יגיע גם למפגש א' וגם למפגש ב' וכל המרבה הרי זה משובח
קודם כל המפגש בנתב"ג בשלבי
התכתבות עם האחראית שם צריך למלא דף כלשהוא ולשלוח לה, לפי דבריה הדבר אפשרי בהחלט המפגש לפי דעתי ייצא רק בעוד מינימום של שלושה שבועות מכיוון שהסיור בטרמינל החדש זה לא מוזיאון ודרושים לכך אישורים מיוחדים מה שמסבך את העניין אז אין מה לדאוג המפגשים לא יוצמדו אחד לשני

מצב
הנושא נעול.
למעלה