נתב"ג 2000 או באג 2000אולי נערוך את המפגש בנתב"ג 2000
אולי זה רעיון מטורף אבל תחשבו על סיור מודרך במבנה החדש עם הסברים על כל הטכנולוגיות והשיקולים ותיכנון הלוגיסטיקה והשינוע ועוד על המערכות המותקנות שם נשמע חלומי
מה אתם אומרים![]()
תנסה לארגן. בבקשה !אולי נערוך את המפגש בנתב"ג 2000
אולי זה רעיון מטורף אבל תחשבו על סיור מודרך במבנה החדש עם הסברים על כל הטכנולוגיות והשיקולים ותיכנון הלוגיסטיקה והשינוע ועוד על המערכות המותקנות שם נשמע חלומי
מה אתם אומרים![]()
אני לוקח את זה לטיפולי ממחרתנסה לארגן. בבקשה !
יש התקדמות בנושא הסיור בנתב"ג 2000אני לוקח את זה לטיפולי ממחר
20-30יש התקדמות בנושא הסיור בנתב"ג 2000
לפי הערכתכם כמה אנשים יבואו לסיור שכזה אני צריך מספר מוערך
אולי גג 20 וגם זה לא תמיד נכון.אולי נערוך את המפגש בנתב"ג 2000
מה אתם אומרים![]()
בינתיים כבר מתוכנן מפגש לשבועאולי נערוך את המפגש בנתב"ג 2000
מה אתם אומרים![]()
כן ירבו מפגשים ...בינתיים כבר מתוכנן מפגש לשבוע
הבא במוזיאון הרכבת בחיפה....
כן ירבו מפגשים ...![]()
וכי מה רע במפגש נוסף? האם לא נאמר "כל המרבה הרי זה משובח" ? או שמא אתה דוגל ב- "כל המוסיף גורע"... ? תאמינו לי שעד היום לא הצלחתי להבין בדיוק את ההבדל בין שני הפתגמים האלה...![]()
ויש גםקצת אידישקייט![]()
"כל המרבה הרי זה משובח": הכוונה ל"דברים שאין להם שעור", כמו סיפור יציאת מצרים (ההקשר הקלאסי), לימוד (תורה), גמילות חסדים ועוד. "כל המוסיף גורע": אין להוסיף על דברים שנקבע לקיימם בצורה, כמות ,או מספרים מדויקים, למשל: להניח תפילין גם על יד ימין, כאשר המצוה נקבעה ליד שמאל וראש בלבד. הבנת את זה, אדון ארזS?
כמו שאומריםויש גם
תפסת מרובה לא תפסת, בזה אני מאמין במקרה הזה. בואו נעבור את הראשון, אחר כך נחשוב על השני.
נכבדי מר דוד שטיפלמןקצת אידישקייט![]()
"כל המרבה הרי זה משובח": הכוונה ל"דברים שאין להם שעור", כמו סיפור יציאת מצרים (ההקשר הקלאסי), לימוד (תורה), גמילות חסדים ועוד. "כל המוסיף גורע": אין להוסיף על דברים שנקבע לקיימם בצורה, כמות ,או מספרים מדויקים, למשל: להניח תפילין גם על יד ימין, כאשר המצוה נקבעה ליד שמאל וראש בלבד. הבנת את זה, אדון ארזS?
אין בעיהנכבדי מר דוד שטיפלמן
ראשית, אדון יש רק אחד. לי אתה יכול לקרוא סתם ארז...שנית, ברור לך שכאדם דתי יש לי מושג קלוש בדברים האלה... כשכתבתי את שכתבתי בתגובה הקודמת לא חשבתי שדווקא אתה תגיב...
תודה בכל אופן.![]()
אין בעיה![]()
1. "הבנת את זה..?" = פרפרזה של ציטוט נחמד ממערכון של הגשש, כידוע. 2. אין לי כל כוונה להיות "מיסיונר", "מחנך" או כד'. פשוט נראה לי שאם נוסיף מדי פעם מילה או שתיים להבהרת משמעותם של ביטויים שונים במקורות, יוסיף הדבר - עבורכל חברי הפורום - קצת "חמים וטעים" ( = מזון רוחני) וקצת הכרה של תרבותנו המפוארת (שגם סעיף 1 שייך לה במובן מסוים. והאמת, משפט מאוד שכיח אצלי בהקשרים שונים: "מצד אחד, כל המרבה הרי זה משובח, ומצד שני, כל המוסיף גורע"...![]()
בלי קשר לסוגיות דתיות
אולי לחצות את המיפגש לחצי חצי אלואולי נערוך את המפגש בנתב"ג 2000
מה אתם אומרים![]()
לא צריך לחצות ! מה זה? משפט שלמה?אולי לחצות את המיפגש לחצי חצי אלו
שרוצים את חיפה ויכולים לחזר בזמן לביתם. ואלו שרוצים באג 2000 נתב"ג ויוכלו לחזור לביתם בזמן.
קודם כל המפגש בנתב"ג בשלבילא צריך לחצות ! מה זה? משפט שלמה?
במשפט שלמה היה הסיפור הידוע אם לחצות את התינוק לשניים. כאן לא צריך לחצות שום דבר... אפשר לקיים גם פה מפגש וגם פה מפגש. רק כמובן שלא באותו הזמן... וככה מי שיוכל יגיע למפגש א' ומי שיוכל יגיע למפגש ב' ומי שיוכל יגיע גם למפגש א' וגם למפגש ב' וכל המרבה הרי זה משובח![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.