אולי מישהו/י יכול לעזור לי??

מצב
הנושא נעול.

yauli747

New member
אולי מישהו/י יכול לעזור לי??../images/Emo73.gif

שלום לכולם אני מחפש דגם של אוטובוס של אגד... אוטובוס כמו של המשחקי ילדים...מכנויות אספנים וכאלה... אבל אני חייב לא רק אוטובוס רגיל אני מחפש דגם אוטובוס של אגד חיפשתי במלא חנויות צעצועים ואין להם אולי יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא????? אם זה משהו באזור השרון או המרכז עדיף כמובן... תודה מראש

תנסה בחנויות ישנות. בשנות ה-60

שלום לכולם אני מחפש דגם של אוטובוס של אגד... אוטובוס כמו של המשחקי ילדים...מכנויות אספנים וכאלה... אבל אני חייב לא רק אוטובוס רגיל אני מחפש דגם אוטובוס של אגד חיפשתי במלא חנויות צעצועים ואין להם אולי יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא????? אם זה משהו באזור השרון או המרכז עדיף כמובן... תודה מראש
יצרה חברת "גמדא" מהגליל אוטובוס ליילנד די מדוייק של "אגד" ושל "אל-על" ממתכת יצוקה. לעיתים, הוא מופיע גם באתר המכירות הפומביות EBAY.COM אך כפי שפעם ציינתי, הוא נמכר שם במחיר משתנה. אולי תמצא מציאה אך אל תשלם עליו יותר מ- 100 דולר. עד 100 דולר זה מציאה.

צחקן2

New member
יש בגלריהה שלי... !.

יצרה חברת "גמדא" מהגליל אוטובוס ליילנד די מדוייק של "אגד" ושל "אל-על" ממתכת יצוקה. לעיתים, הוא מופיע גם באתר המכירות הפומביות EBAY.COM אך כפי שפעם ציינתי, הוא נמכר שם במחיר משתנה. אולי תמצא מציאה אך אל תשלם עליו יותר מ- 100 דולר. עד 100 דולר זה מציאה.
יש בגלריהה שלי... !.

euro3

New member
תמצא באתר מיני ישראל

תמצא באתר מיני ישראל
בתערוכת מיני ישראל יש רכבים של אגד למכירה והם ממש יפים

yauli747

New member
למישהו יש את האתר אולי??

תמצא באתר מיני ישראל
בתערוכת מיני ישראל יש רכבים של אגד למכירה והם ממש יפים
למישהו יש את האתר אולי??
הם מוכרים גם דרך הרשת או שחייבים להגיע...
על התשובות

oren*

New member
הם לא מוכרים דרך הרשת

למישהו יש את האתר אולי??
הם מוכרים גם דרך הרשת או שחייבים להגיע...
על התשובות
הם לא מוכרים דרך הרשת
וכדאי שתתקשר לברר מחירים קודם, כדי שלא תופתע 08-9222444

אל תשאל ! המחירים שם בשמיים ו-

הם לא מוכרים דרך הרשת
וכדאי שתתקשר לברר מחירים קודם, כדי שלא תופתע 08-9222444
אל תשאל ! המחירים שם בשמיים ו-
אני לא בטוח שזה מוצדק. הדבר נובע מכך שהאוטובוסים נצבעים בצביעה ידנית בידי אמן. אני חושב שגם אנחנו יכולים לצבוע אוטובוס כולו בירוק ולסרוק את הסמל של "אגד" בקנה-מידה רצוי כדי להדביקו על גבי דפנות האוטובוס. ועכשיו תשמע טוב: האוטובוס הנ"ל הוא תוצרת סין והוא עולה 39.90 ש"ח בחנות הצעצועים - "צעצועי האן" ברחוב שמאי במרכז העיר בירושלים. הוא נמכר בצבעי אדום או כסוף בו בעת שאותו אוטובוס ירוק נמכר באתר הפיזי של מיני-ישראל בלמעלה מ- 700 ש"ח !!! לא חראם ??? וגם... הדגם הנ"ל לא קיים באגד ! שים לב לצורת החלונות ! הרי זה אוטובוס מתוצרת "סטרה" והוא כלל וכלל לא קיים באגד ! אני ממליץ לשפץ ולצבוע לבד ! זה הרבה יותר פשוט וחבל נורא על הכסף. שלך, אביתר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה