אולי מישהו יכול בבקשה לעזור לי?

basic basic

New member
אולי מישהו יכול בבקשה לעזור לי?

היי חבר'ה אני צריכה קצת עזרה... אני צריכה למצוא שימושים שונים לבקבוק מים מינרליים... אז אם למישהו יש רעיונות לא שגרתיים, מטורפים ומגניבים אשמח אם תשתפו אותי... ואני אודה לכם אם זה יהיה כמה שיותר מהר... יש לי עד יום שני הקרוב.. תודה לכווווווווווולכם!!!
 

moshavnikit

New member
אני חושבת

שבסופו של דבר אפשר לעשות מהכל כמעט הכל :0) פשוט תחשוב מה היית רוצה להכין בלי קשר לבקבוק ואז תתחיל לחשוב איך ליצור את זה מהצורה של הבקבוק. מקווה שעזרתי
 
רעשנים- ממלאים בחרוזים או

באורז, אוטמים היטב את הבקבוק וזהו. ארנק למטבעות- מכניסים מטבעות, סוגרים עם הפקק. קלמר- מכניסים לבקבוק דרך הפיה עפרונות, טושים, עטים וסוגרים עם הפקק. מתקן לטישו- גוזרים את הבקבוק לשני חלקים- עליון ותחתון, מכניסים גליל של נייר טואלט ומושכים את הקצה שלו שיצא מהפיה של הבקבוק ואז מחברים את שני החלקים של הבקבוק בנייר דבק . את נייר הטישו מושכים כל פעם מהפתח של הבקבוק .
 

roger4x4

New member
לי יש את הרעיון הכי טוב ושימושי

שליף למבחן בעזרת פוטושופ או תוכנה אחרת תעשי תמונה כמו שצירפתי, תדביקי אותה על הבקבוק, והנה לך, שליף מוכן למבחן. כבר ניסיתי פעם, וזה ממש עבד
המורה בכלל לא שמה לב (קיבלתי 93
).
 
למעלה